קיטורים

Mrs big

New member
איכס.

איכס1 - כל הבית שלנו מלא עכבישים ואני מפחדת לשבת בחדר עבודה וללמוד/לקיים את השיעור הפרטי כי יש שם אחד שמתקדם ממש מהר ואני מפחדת שהוא יקפוץ עליי. איכס2 - כל הפנים שלי התמלאו בפצעים. איכס3 - כל הגוף שלי מלא בשיער. איכס4 - אני כנראה אקבל מחר ואמות בבגרות. איכס.

moruush

New member
אני שונאת אותך!!../images/Emo100.gif

יאו איך את היודע תמיד להפוך צחוק ושמחה לקטעים של בכי ועלבון?! איך?! אז קבענו להיפגש במשחק אבל היינו צריכים לצאת כי היא הייתה לחוצה, ומה אתה חושב שרק אתה השקעת בגללי?!?!?! לא, תתפלא אבל גם אני. והתאכזבתי בדיוק כמוך. אז למה אתה יוצא אגואיסט מסריח?!
"והקשר לשנו לא הולך להיות יותר כמו מה שהוא היה, תיהי בטוחה". טוב שאתה מודיע באמת.

moruush

New member
ועכשו../images/Emo100.gif

אופיר-קוקיס שליטה אומרים שכל סוף הוא התחלה חדשה אומר/ת (13:35): טוב תראי קודם כל שלא תחשבי לרגע שאני לא אוהב אותך הכי בעולם ושהפסק זמן הזה לא קשה לי בדיוק כמו לך אולי פשוט כל אחד צריך לעשות את החשבון נפש..ואני לא אומר שאני בסדר תמיד..פשוט אני פגוע ואני צריך לעכל ואני מאמין שגם את אחרי השיחה הזאת נמאס לי ממך!!!!!!!! חלאס אתה לא שם לב שאתה פוגע ופוגע ופוגע?!

yaeli87

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif גדול...

דבר שני,מנסיון [
] הפסקה זה יעיל! אם הוא אוהב אותך הכי בעולם האמיני לי שיהיה לו מאד קשה בלעדייך וכמו כלום אתם חוזרים והכל יהיה פי אלף יותר טוב! אולי ההפסקה היא באמת לטובה? תעשי לעצמך גם קצת חושבים... יהיה בסדר בובי
אני כאן אם תרצי...

moruush

New member
אבל לא נראה לי שאם הוא מתנהג ככה

הכל יהיה פי אלף יותר טוב, לדעתי יהיה רק יותר גרוע =| אני די מתחרפנת. ויעלי וברי תודה רבה

:(

(את השרשור הזה חיפשתי...) :( כואב לי ביד..נו ,נראה לי יש לי שם דלקת פרקים או משהו:( אוף. לא כיף לי. :( (וכרגע יש על זה תחבושת..)

MC SammY

New member
בשביל מה אני עושה את זה

מחר הבגרות, מגישים אותי על ציון די נמוך..אני בקושי יודעת משהו, אז..בשביל מה אני ניגשת? לשים V?
הלחץ הזה משגע אותי.

KarenTheGoddess

New member
גם אצלי זה ככה.

גם באותו מקצוע.. תיגשי, תנסי אולי תצליחי ויש מועד ב' שהוא בעוד יותר מחודש, ככה שיש יותר זמן ללמוד אליו אבל סביר שגם יהיה קצת יותר קשה.

OverSharing

New member
אוווווווווווווווופי../images/Emo103.gif

נסעתי עם אמא לאיקאה ומצאתי כילה!! [בתצוגה] ואז הלכתי לאחד העובדים לשאול מאיפה לוקחים את זה והוא אמר שנגמר
אוףאוףאוף! וגם החדר שלי נראה כמו אחרי מלחמת עולם. משהו מזעזע.:| וגם לא היה לי מה לאכול עכשיו אז אכלתי צ'יפס ושניצלתירס מטוגנים ולא טוב לי בבטן]:

OverSharing

New member
טוב, בעיית החדר כמעט נפתרה:]../images/Emo103.gif

קיפלתי את כל הבגדים, החלפתי מצעים הכנסתי מלא דברים לארגז ומילאתי חצי שקית זבל בזבל>: השולחן עוד זקוק למהפך אבל באופן עקרוני בקרוב יהיה בסדר:)

Lost Lullaby

New member
סתם, כואב לי נורא הראש

ואם זה ימשיך ככה מחר, שומדבר לא יעזור לי, כאילו שזה מה שחסר לי בבחינה שאני לא מוכנה אליה ולא יודעת, ירד לי קצת המצברוח [אבל עלה טיפה חזרה אחרי שיצאתי לסיבוב באוטו
] כי יש דברים שלא כל כך יסתדרו לפי איך שאני רוצה... אבל לא נורא נקווה לטוב

EVE Lights

New member
מיאו אני שונאת שהוא עובד עליי

כאילו ברור שזה היה בצחוק אבל זה היה מרושע ברמות!
בקטנה, יהיה כיף ברביעי. וגם היום היה פרק עצוב! מה נסגר איתם

use your guns

New member
אשכרה אני ו2 אחיותיי

ראינו את הפרק עם דמעעעעותתת בעיניים. למה סיגי למה?!?!?!?

EVE Lights

New member
כי הם רעים

ולא בזין שלי עכשיו שמילי תתעלק על תום זה סתם יעשה לי עצבים

למעלה