זה... מדרון מאוד חלקלק, את יודעת ../images/Emo3.gif
צריך לדכא אותו בכל פעם שהוא מרים ראש חח אני כל הזמן אוכלת דברים למרות שאני אף פעם לא רעבה ויש לי בחילה רק מלחשוב על אוכל.. כי אם אני אגיע למצב שיומיים לא אכלתי יותר משקד מרק אחד פה ועוגיה אחת ושם [מה שמאוד הגיוני שיקרה, וקרה לא-אחת], אני אהיה מרוצה מדי מעצמי ואמשיך לא לאכול.. אז כדי להלחם בתופעה החלטתי לקחת כדור ויטמין שצריך לקחת אותו פעם ביום, עם אוכל..! חח ככה פתרתי שתי בעיות במכה אחת ;] ואני עוד יותר בריאה, אני שותה באדי בכל צהריים עם הכדור הזה! ובאדי זה בריא
זה בערך הדבר הכי בריא שאני אוכלת [שאר הדברים שאני אוכלת זה פיצה(אנחנו עושים עכשיו חרם אז סיימתי עם הפיצה), צ'יפס ומלאווח] טוב זה גם הדבר היחיד שאני אוכלת :] אתמול אכלתי למיטב זכרוני באדי, גמד[כאילו גמדים-אחד], שני מלאווחים וצ'יפס אבל הוא לא היה טעים :< טוב, הפירוט הזה- למה? אין לי שמץ אני אסכם שהדבר הכי טוב לעשות זה לאכול על הבוקר [מה שלא הגיוני שיקרה אצלי בחיים, כי אני בכלל קמה בצהריים, לא אוכלת ארוח"צ כי התעוררתי רק שעה לפני זה, ובשתים עשרה בלילה מתחילה להכין מלאווחים או פיתה עם צ'יפס], כי עם האוכל בא התיאבון.. או אם את לא רוצה ליפול- לאכול ארוחת בוקר וארוחת ערב.. בריא.