קיטורים

EROTOMANIA

New member
תאמיני לי שלפעמים עדיף ככה

ככה לא הופכים את הסקס כמובן מאליו וככה תמיד חרמנים :] וככה זה נשאר מיוחד. באיזשהו שלב, כשגרים ביחד, מאוד קשה לא להפוך את הסקס לשגרה.

nettus

New member
אמממ

אני את חבר שלי רואה פעם בשבועיים ואז אנחנו עושים את זה איזה 3-אלוהים יודע כמה פעמים בסופ"ש , זה גם די הרבה אבל זה רק פעם בשבועיים

Magic Melody

New member
אני אומללי../images/Emo4.gif

כולי במחזור ואני הכי ג'יפה בעולם.. כזאת סמרטוטית, וכואב לי הרחם.
היה לי לילה פשוט זוועתי. ישנתי אולי, אולי שעתיים. ראיתי תכנית על תינוקות ברחם בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק. ואשכרה התקשרתי לחבר שלי ב3 בבוקר מרוב אומללות שלא הצלחתי להרדם רק כדי שהוא ירגיע אותי ויגיד לי שהוא אוהב אותי.
אוף. חיבוקי.

Liraz 6q

New member
".. אני מצטער

שבילבלתי אותך.. אני יודע שיצאתי הכי סמרטוט בעולם.." יופי שאתה מצטער! יופי באמת

בוב, את יודעת טוב מאוד

שהוא יצא אפס. ואביב יצאה מלכה על מה שהיא אמרה. ואת, שלא תעזי לבכות או להכנס לדיכאונות כי המעפן הזה לא שווה את זה. הוא סתם סמרטוט של חברה שלו ואת לא צריכה אחד כזה את בחורה עם ראש על הכתפיים, מגיע לך יותר מאיזה אפס אחד שחוזר לזוועה הזו כל פעם מחדש.

Liraz 6q

New member
../images/Emo7.gif

אתן כלכך צודקות.. זה מה שעוד יותר כואב לי..

חשבתי שזהו

שהנה אני כבר בסדר, ומחייכת ויוצאת ומחוזרת ושוב אסמאסים שעושים טוב ושוב יציאות עם הבנות שלי ואז ברגע הראשון שהיה רע, סתם בגלל מת' כל מה שרציתי היה אל הקודם.. והיום לראות אותו, אחרי שבוע בלי.. לקבל חיבוק ולא להיות מסוגלת להוציא מילה לקבל חיבוק ולדעת שזה כבר לא אותו חיבוק אני מתגעגעת וזה גורם לי להרגיש טיפשה כי יודעת שלא יעשה לי טוב לחזור, שנינו השתננו אבל... אני רוצה אליו

TiKi PooH

New member
..

בד"כ כשבאים אורחים לבית הזה ( כוכב יאיר)- אני אוכלת עם כולם, יושבת עוד פרק זמן כלשהו בחוץ - קצת צוחקים, קצת מדברים על שטויות.. ואז אני נכנסת לחדר בחזרה לעיסוקיי. זו אמנם התבטאות מינורית של אופי סוציומטי למדי, אבל כשיש הרבה אורחים זה לא מורגש מאוד. אז אתמול כמה חבר'ה אמרו שהם קופצים, כי בית ריק ואחלה בית ובלה בלה. מה אכפת לי, שיבואו, בכייף. קצת לשבור את שגרת המתמטיקה שהייתה אמורה לשבת עליי. העניין הוא שכשבאים חברים שלי, או.. אנשים בטווח הגילאים שלי- הסוצימטיות אמורה להתקפל קצת בפינה ולאפשר לי כמה שעות של חוסר תכלית מבורך בחברותא. אין, זה פשוטט לא הלך. בחיי שהרגשתי כאילו יש לי קוצים בתחת והתפללתי שהזמן יעבור כבר והם ילכו מהר. ובכלל, אני לא בקשר עמוק עם רוב האנשים שהיו פה (למעט הדר, מיקה) - ואתמול זה פתאום נחת עליי שאני ממש מבינה למה והאינטואיציות שלי סיננו לא רע בכלל את המבחר. וזה בכל זאת היה מדכא כי זו סך הכל חבורה חמודה ו.. לא, זה אפילו לא לקיטורים, אולי זה אפילו קצת אופטימי. אם עד כה הבית הריק בכוכב יאיר נראה לי קצת מבוזבז ומוחמץ- בינתיים הוכחתי לעצמי שאם זה לא במתכונות של אחד על אחד וקצת זמןאיכות עם הנוכחים בנפרד- החבורה הזו פשוט לא לי. בכל מקרה הערב אתמול נמשך כמו מסטיק ואיך שהלכו דחפתי את עצמי באושר לפוך והלכתי לישון. עוד קיטור.. ממ פתחתי עוגת קינמון ואכלתי 3/4 ממנה או משהו. מחרתיים בגרות במתמטיקה, ואין לי ראש וזין ללמוד לזה. יצא חצ'קון על המצח הנייד שלי דפוק לגמריי. מנתק שיחות ושולח סמסים לסירוגין. לא היה לי שיעור נהיגה ביום שישי בסוף, וגם לא הולך להיות לי כל השבוע. והכי מעצבן זה שעוד לא ניגשתי לתיאוריה הזאת וזה ממש יושב עליי אווווווווווווווף. אני זקוקה למסת בגדים חדשה ומרנינה וערימת ספרים מכובדת להמשך תפקוד יעיל ואיכותי בעולם. ארטאטחימ.

Moreiro

New member
.

"You ever feel like you were just disappearing?" אני לא מרגישה שייכת יותר, לשום מקום ולאף אחד. וזה קצת קשה להיות ככה לבד כל הזמן.

Lost Lullaby

New member
כוס אימו של צהל

עשה לי התקף לב למה הם שולחים לי מייל שיש מידע חדש, אם אין, ואני מחכה לתאריך גיוס שהיו אמורים להודיע עליו לפני כמעט חודש כבר?

Lost Lullaby

New member
גם על זה חשבתי

ונאמר שבסוף תאריכים של קורסים יהיו רק ביוני :\

Lost Lullaby

New member
מה שאת אמרת לי [ליגאל../images/Emo3.gif]

זה מה שנתנו לי שבוע אחרי הצו הראשון:X אבל תודה על המאמצים מה:(

למעלה