קיטורים

nettus

New member
רוצה לצחוק

אני כבר 4 חודשים ששורף לי שם וכל הזמן נותנים לי דברים שעוזרים אבל לא מעבירים לי את זה, ובגלל שאני בצבא, ובגלל שאני גם לא יכולה ללכת יותר מידי אני די נשארת תקועה עם זה עד שאני יראה רופא.

Tin Doll

New member
אני שונאתתתתתתתת

את הבנות האלה שונאת שונאת שונאת!!!! תגידי שאת לא רוצה לצאת איתי, מה כואב לך?!? להמציא לי מליוני תירוצים.. תודה באמת וכל פעם מחדש חייבת לצאת מכאן אין לי עם מי

nettus

New member
לא יודעת מה נסגר איתו

הוא לא מדבר איתי ושהוא כבר כן מדבר איתי הוא אומר לי שהוא רוצה קצת שקט והכל ה=בסדר איתו, אבל אני לא מאמינה לו, משהו עובר עליו, לא יודעת נראה לי כאילו הוא לא רוצה להמשיך איתי יותר והוא לא אומר לי כלום כי הוא לא רוצה לעשות את זה בטלפון. אוף איתו הוא לא קולט שרע לי.

אוף אין לי זין לזה

כל מוצש אני פשוט מתחילה לבכות בטירוף גם אם לא רע לי וגם אם בסדר כמו שהיה השבוע, אני פשוט לא יכולה יש לי הרגשה כל כך רעה אני יודעת שיהיה בסדר מחר ואני יודעת שזה יעבור אבל כל כך חנוק לי, אני כל כך מתחרפנת מחוסר הפרטיות הזה. אני מרגישה הכי לא קשורה בעולם, כל כך לא פה... שדרות מתפוצצת לה ואני בכלל לא שומעת, אנשים מתחתנים וחוגגים ואבא שלי עבר ניתוח ואחותי עם מסיבת הסיום הזו ואמא עם כל מיני דברים חדשים בעבודה ורק אני כל כך מנותקת, כל כך לא קשורה. אני לא מכירה שירים חדשים ובקושי קוראת עיתונים ושיחות הטלפון הפכו כבר דלות ודי... הכל מתפרק לי בידיים כשאני חוזרת בסופשים אין לי כח לכלום... אנשים שולחים לי הודעות ומתעניינים וכל כך נחמדים ואני פשוט מרחיקה את כולם. אין לי כח להגיד מה שלומי ואין לי כח להגיד מה עובר עליי בכלל, כי אני בעצמי לא יודעת אני מתחילה שיחות וקמה מהכיסא אחרי 5 דקות, מסתובבת בבית, חוזרת, אומרת שאני הולכת ועפה שוב למיטה ואז שוב קמה, ושוב הדברים האלה... אין לי כח לכלום. וכל הסופשים שלי הולכים על הכלום הזה הכל איכשהו מכביד עליי, לדבר עם אנשים מכביד עליי אין לי כח אין לי כח לשאול ולהתעניין אני פותחת איזה פורום וסוגרת מיד אני מקבלת שיחות טלפון ובכלל לא בא לי לדבר אני לא יודעת מה יש לי ואני משתגעת ומחר שוב לימודים מהבוקר עד הלילה וככה גם בשני ושלישי ורביעי וחמישי והבוקר של שישי... וכל המשמעת המפגרת הזו לאמא שלכם אסור לדרוך על הדשא שבוע טוב

coolit

New member
../images/Emo24.gif

ליאורי, מה שאת מתארת לא נשמע לי רע כל כך.. אני חושבת שזאת רק תקופת הסתגלות.. אני בטוחה שזה יעבור בקרוב! יהיה טוב..

MC SammY

New member
כוסעמק בסדר?

נכשלתי גם במגן השני במתמטיקה ורק לפני כמה שעות הודיעו לי את זה וגם שיש לי מחר חוזר ב8 בבוקר. כלכך מגעיל לי עכשיו. אני לא יודעת מה לעשות.

LimiMimi

New member
תמיד זה קורה לי

תמיד דברים נראים מושלמים ומישהי חייבת להרוס את זה

coolit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשמתן לב כמה קללות יש בשרשור הזה?

"חרא" "מזדיין" "כוסעמק" אתן יודעות שזה ממש יעשה לכן טוב אם תנסו לא להשתמש במילים האלה חח? באמת.. אבל באמת!! מניסיון חח אל תדברו באלימות, זה כל כך לא נחמד, לא למדבר ולא לשומע! תדברו נחמד, יהיה לכן נחמד :]

coolit

New member
אני חושבת שאני אומרת בעיקר "אוףףףףף"..

אני פשוט משתדלת לא לקלל.. לקחתי על עצמי להפסיק להגיד "חרא".. אם כי אחרי שהלך לי גרוע כ"כ בשאלון F לא הפסקתי להגיד "חרא" חח.. אוף איזה חרא היה כזה חרא אווווווווווף איזה חחחראאאא!!! טוב כי חרא זאת באמת מילה שימושית חח אבל אין לי ספק שזה רע להשתמש בה.. אתה הרבה יותר רגוע כשאתה לא חושב ומדבר באלימות.. זה שאני מבואסת לא אומר שאני צריכה לקלל! וחרא זאת קללה בלי ספק חח

EROTOMANIA

New member
אני מרגישה נורא דחויה.

וזה לא נחמד בכלל. חוצמזה הנה הגעתי לתקופת החרמנות שלי ואין את קולין בסביבה שיספק אותי מתי שרק בא לי וזה קשה לי נורא כאילו התרגלתי לעשות סקס פעמיים ביום במשך יותר משנה ופתאום זה נגמר! וגם אתמול הייתי בחוף הים עם מישהו [לא יהיה ביננו משהו] ועקצו אותי יתושים ואני אלרגית!! הגב שלי נראה נורא!

למעלה