קיטורים

adiss90

New member
מה זה החרא הזה?!

כל בייביסיטר שרוצים אותי נופל על תאריך נוראי אחר[יום לפני המטמטיקה,בר מצווה של אח שלי--יש גבול!], ואני מפסידה מלא כסף! כבר איזה חצי שנה שלא עשיתי בייביסיטר!!! ;( זהו מהיום לא מבזבזים על שטויות! (רגע, ממתי אני בכלל מבזבזת על שטויות? אוףף.)

yaeli87

New member
כואבת לי הבטן...

לא אכלתי כ"כ הרבה בשבוע האחרון...פשוט כל האוכל לא טעים כזה...וכל השירים שאני אוהבת פתאום לא כאלה יפים...וכל הנופים המדהימים בסביבה של הבית שלי לא כאלה מרשימים...וכל הבדיחות שהכי מצחיקות אותי בעולם ומפילות אותי לרצפה פתאום לא כאלה מצחיקות...וכל הכיף שהייתי עושה וכל החיוכים שהיו לי פתאום עקומים... והכל נראה כ"כ שונה שזה לא איתו. ואולי אני מגזימה מדי ואולי אני נשמעת מטומטמת אבל המשמעות שלו בחיים שלי היתה לי כ"כ הרבה...כ"כ דומיננטית. ועכשיו,בלעדיו- כל הדברים האלו כאילו...חסרי משמעות. זה כ"כ חבל. וכן,השניה הוא התקשר...וכן היה את ה'מאמי,ילדה...' כל האלו שתמיד הוא היה אומר...אבל זה כאילו סתמי. כי הוא לא באמת איתי [עדיין] וזה נראה הרגל כזה...ולא אמיתי. חבל לי כ"כ שזה ככה,אני מתגעגעת אליו,מאד. לפחות אני יודעת שהוא מתגעגע אליי...כי ההודעה הזו מאתמול עכשיו שמורה לי בפלאפון... ואני יודעת שהשבוע חופש הזה שהיה לי עכשיו היה פי אלף הרבה יותר מושלם וכיף אם הוא היה איתי... כי כן יצאתי,רקדתי,שתיתי,השתכרתי,קניתי בגדים,השתזפתי,הייתי בים,קראתי,צחקתי,נהנתי מהרבה מאד דברים אבל בין לבין הראש לא הפסיק להתעסק במחשבות אליו ובין לבין הדמעות בגרון לא עזבו אותי ורוב הזמן הן גם טיילו להן על הלחי שלי. ככה שאני מתגעגעת אליו ואני רוצה לראות אותו,לחבק אותו,לנשק אותו,לנשום אותו ולחייך ולדעת שהכל יהיה בסדר. חיבוק?

JuSt A GiRl 94

New member
אוף...

נמאס לי מעצמי, מזה שכל פעם שאני מחליטה לבד הכל יוצא רע. מזה שברגע שאני מסתכלת למסך הוא שוב מתחבר...מתחבר ומתנתק ומתחבר ומתנתק עד שזה נראה שהוא בסך הכל מנסה להבהיר לי "כן שירה, אני כועס עלייך ומחומם עלייך את לא יודעת כמה" בלי לכתוב לי כלום באמת. ודווקא שאני מרגישה שאני יכולה לדבר איתה, לבקש עזרה, היא אומרת לי "שירה, נגמרה לי הסוללה, נדבר כבר!" ואני כרגיל אומרת שכן ושאין בעיה...איזה עולם חרא. שמיצד אחד אתה מצליח בהכל ולא נעים לך להתלונן, אבל מצד שני אתה מרגיש כל-כך עלוב ופתטי כי הדברים היחידים שאתה באמת רוצה שיקרו לא קוריםם.

JuSt A GiRl 94

New member
איזה יופי,

הוא הרגע התחבר שוב. תודה רבה אלוהים, שאתה מנסה להבהיר לי כמה שאני מטומטמת.

SomebodyElse

New member
נשרפתי../images/Emo122.gif

וזה צפוי ממש כי לא הייתה פעם אחת שהייתי בים ולא נשרפתי אבל היום כל כך הקפדתי! וסתם לא נשרפתי בגב או בכתפיים או במקומות חשובים, נשרפתי בכל המקומות האלה שאני תמיד אומרת לעצמי שהם לא מספיק חשובים כדי למרוח בקרם הגנה. אז נשרפו לי הזרועות מאחורה, והרגליים מאחורי הברך, ויש לי פס של שרוף ממש מעל התחתון וממש מתחת. ומסתבר שהשרוף מאחורי הברכיים ממש כואב!! וכל כמה דקות יש לי צמרמורות כאלה בכל המקומות השרופים וכל האלוורה בעולם לא עוזרת. ואני גם עייפה כל כך, ישנתי איזה 3 שעות בלילה ונרדמתי בצהרים כשחזרתי מהים אבל זה לא מספיק ועכשיו אני לא מצליחה להירדם יותר. לאמשנה, אני חוזרת לזכרונותיה של גיישה...

לגמרי שונאת. ../images/Emo40.gif

הדבר הכי גרוע שאתה לא במצברוח מי יודע מה, זה להיתקע בבית. איכס..תקופה מגעילה. יותר מדי ארוכה. בגדול..חרא של התחלת תיכון. מרגישה כאילו ביזבזתי שנתיים סתם. הלוואי ששנה הבאה תצ'פר אותי ויהיה יותר טוב..

coolit

New member
לא קרה לי שהייתי יום שלם מהבוקר עד הלילה בבית

כבר בערך שנה.. אבל ממש, אני בטוחה בזה, אפילו לא אחד פה אחד שם.. כלום [היה רק יום אחד כזה בכל החופש הגדול, וזה היה יום שישי שהייתי חולה בו.. והרבה לפני החופש הייתי יוצאת כל יום..]

הרבה זמן לא התלוננתי על זה. ט'

אבל הרבה זמן גם לא אכלתי ככה
דיי אוף אוף עד שהייתי במגמת ירידה כ"כ הרבה זמן אני פוחדת להרוס. וגם נגיד ולא הרסתי, אכזבתי את עצמי. אז בסדר סופ"ש ואני כל היום בבית והכל..אבל כמה אכלתי :( בא לי לקבור את עצמי איפשהו. ממש בא לי להקיא הכל, מזל שאני לא יודעת להקיא. סתם נו בחיים לא הייתי עושה את זה אעעעעעעעעעעע בא לי להרביץ למשהו 4434254*%&)IJNBDBRTFHJTYRT#%^

ליזיגי

New member
בנות שיש להן בגרות במתמטיקה יזדהו איתי בדוק!

בגרות במתמטיקה ביום שלישי מתכונת בהיסטוריה 4 ימים אחרי !! למה ללמוד קודם ??!!?!?!?!!!! באמת שאני משתגעת !

lim02

New member
היה לי גם משו דומה.

אפשר ללמוד במקביל- במידה ואת מצליחה. במידה ולא, לדעתי עדיף למתמטיקה כי זה מקצוע עם רמת יחידות יותר גבוהה מהסטוריה. בלי קשר שאם הצלחתי ללמוד למתכונת של הסטוריה ב' ב-3 ימים בלחץ, אין ספק שתצליחי :) ועוד בהסטוריה א' לקח לי שבוע בערך. בהצלחה :)

ליזיגי

New member
אני לומדת במקביל --

ואני מתחרפנת מזה ברמות על ! אז זהו שמתמטיקה חרשתי ת'חיים למתכונת ועדיין לא קיבלתי ציונים מזהירים.... אני מוגשת על 86 ב-2 השאלונים (06 ו-05) ובאמת שניסיתי ללמוד לבגרות אבל אין לי עוד תרגילים לפתור!! חחח נראה לי פתרתי את כל בני גורן, את הספר של גבי יקואל, מיקודיתצ של מריאן, מהאינטרנט, דפים... ה-כ-ל! חחח לא שהכל הצלחתי=]] בקטנה. והיסטוריה הרחבתי- אז גם בזה יהיה לי בסופו של דבר 5 יחידות. ואני עושה השנה ב'. כמה חומר אוימיגד בא לי למות! יהיה טוב
אקיצר, אין לי מושג למה לחרוש קודם.

EVE Lights

New member
בקטנה שכזה.

צורב לי ומגרד לי וכואב לי וסתם מבאס אותי שעכשיו 3 ימים אני צריכה להשתמש באגיסטן הזה
זה לא בא בטוב בכלל אבל חייבים. (והצלחתי לקבוע למחר תור לגניקולוג והמחשבה שיחטטו לי בכוס מה זה לא מעודדת אותי..) וחוצמזה זה יישמע מפגר לאללה להגיד שהקטע עם הקקטוס ביאס לי את הצורה נכון, זה קקטוס וזה צמח, אבל הוא אצלי כבר מפברואר ובגלל שאביב הביא לי אותו קצת נקשרתי אליו וזה ממש מדכא שחצי ממנו נפל
סתם, נו. עצוב לי קצת. -מרגישה מפגרת ברמות-

ממש לא מפגרת!

זה כמו להקשר לכל דבר- חיה בן אדם אנערף מה.. טיפלת בו והשקת אותו והיה אכפת לך ממנו [עד כדי כך שצילמת וערכת והעלת לפורום פעם בשבוע חח] וזה הכי לגיטימי בעולם.. תנחומיי [?]

למעלה