קיטורים.

Mooa-Numi

New member
הכל חרא

אני שוקלת 68, אני שונאת להסתכל על עצמי במראה אני מובכת ממש כשאנשים מסתכלים עלי לאחרונה אני מובכת ממש לאחרונה כל החרדה החברתית שלי חזרה. כל החרדות שלי בכלל חזרו אני עייפה מתה (בין שלישי לרביעי עליתי לשמירה בב2 בלילה, עד 6 ככה, ישנתי שעתיים ברביעי, אתמול בלילה 3 וחצי, ועכשיו 3 בבית), היו לי 2 סיוטים ב3 שעות, ולא היו לי סיוטים כבר מלא זמן. קמתי מיובשת מתה, ואני שותה ומתפוצץ לי הראש ואוכלת ומרגישה כאילו זה מתנגש בדפנות של הקיבה הכל- מים ואוכל. יש לי קצת בעיות בעיכול, אני לא אפרט. סתם הכל נדמה לי פשוט רקוב פתאום, בעיקר אני והיחסים שלי עם העולם. כל מה שנראה לי שעברתי אותו חזר. אני מרגישה הילדת כאפות של העולם, לא טוב לי בשום מקום, אני מרגישה שאף אחד לא מעריך אותי, ואני מתחילה לחשוש שכבר אין למה. אני לא מצליחה לעשות שום דבר כמו שצריך, באמת, מוגבלת חברתית, וזה מסריח לשתוק כלכך הרבהזמן. נמאס לי מהגרעין שלי, אבל זה לא שהחיים מחוצה לו כלכך הרבה יותר טובים (וחוויתי את זה על בשרי ממש טוב אתמול, שכמה שאנשים לא נחמדים אז הם בעיקר ידאגו לתחת של עצמם). אין לי כוח לקורס, אין לי כוח להיות מד"נית בכלל (יופי, ולא אמרו לך את זה קודם?) אני מרגישה שאני דוחה את כולם. דוחה-מגעילה כאילו. כל מקום שאני באה אליו כולם מתרחקים, תמיד איפה שאני נמצאת ההתקהלות החברתית במקום אחר. כבר ממש הרבה זמן ככה. יום שבת יש יום עיון שכבתי ואני מפחדת שאני אהיה כזאת.. אני. מלא זמן לא דיברתי, וזו אני וזה מוזר, ושאני כבר פותחת את הפה הכל יוצא לי מבולבל ומכונס בתוך עצמו. לא כתבתי כבר יותר משנה, אני חושבת שאיבדתי את זה לגמרי. אני מתה שמישהו כבר יחדור את הבידוד הזה שאני מרגישה שאני נמצאת בו, אבל אם מישהו קצת מתקרב- ואני לא מדברת רומנטית, אפילו סתם נחמד, זה כלכך מביך, ואני מתכנסת שוב בתוך עצמי כמו שבלול. והקטע העצוב זה שאני לא עושה את זה רק בשביל עצמי כדי לא להפגע, אני עושה את זה גם סוג של בשבילם.. בסופו של דבר אני כלכך פוגעת באנשים שמסביבי שזה באמת לא שווה אפילו לעמוד קצת קרוב. (וגם ככה מי שמתקרב ואני באמת מכניסה אותו לתוכי, אז אחרכך נמאס לו, ואני תלותית וזה נגמר רע לשני הצדדים. ושוב, לא רומנטית, רומנטית זה כלכך רחוק ממני) מרגישה לא שלמה בשום מקום, שאין אדם אחד בעולם שמכיר אותי על כולי (רק חצאים או חלקים- אני העצובה, אני הממורמרת, אני האמיצה, אני הבחורה, אני הגוף, אני הדמיונית.. מבינים?), או רוצה להכיר אותי יותר. סתם, מסתובבת עם ההרגשות האלו כבר הרבה זמן, ובעיקר זה ממש מעוגן במציאות כי.. כנראה שיש אמת במה שאני אומרת ואני באמת בלתי נסבלת. במיוחד עם כל הקיטורים שלי ועם זה שאף פעם לא טוב לי. קשה להיות חברים של אנשים כמוני, נכון? וזהו, ואין כוח לכלום, רק לראות טלוויזיה.

vashla

New member
אבא שלי עבר תאונה..

ונמאס לי לעבוד ככ הרבה כבר.אוף

In Dreams

New member
אנחנו נוסעים לפולין בדיוק איך שמתקרר!../images/Emo29.gif

הטמפ' צונחות על היום הראשון שלנו שם ואני קצת בלחץ מהבגדים (למרות שהייתי כבר במזג"א של 0, אבל זה היה באביב, ורוב הזמן בסביבות ה8) ומטריה וכל מיני פקשושים כאלה והמחזור ושירותים ביערות.איכס. והחדר שלי נראה כמו זארה ביום סיילים מטורף. הכל מוערם ו...בעעע..איך אפשר לארוז ככה?
מה אני עושהההההה

OverSharing

New member
כלכך לא נורא../images/Emo103.gif

דבר ראשון, תדעי לך שמזג האוויר ממש מוסיף לאווירה, ונראה לי מוזר להיות באושוויץ כשצומחים בכניסה פרחים. [אני הייתי במרץ אז כמובן שהיה רטוב וקר וביום של אושוויץ בכלל לא הפסיק לרדת שלג.. וזה באמת הרבה יותר חזק לדעתי, אפעלפי שלא הייתי בקיץ] בכל אופן, פשוט לובשים די הרבה שכבות [אני לא יודעת מה כולם אומרים אבל לי יש טיפ! גופייה קצרה, הכי בייסיק שיש, אבל צמודה לגוף! ממש שומר על חום גוף. עליה להתחיל ללבוש את הבגדים הארוכים] וצעיפים וזה, הכי כיף
חוצמזה, שכשתחזרי רק תרצי לחזור לשם שבכלל לא יהיה אכפת לך מהבגדים. פולללללללללללללין

Ne§t£A Gi®L

New member
מש"א שחר

היינו שם בסתו אושוויץ נפל על יום אביבי והיו מלא פרפרים ופרחים והייתה שלכת וזה היה ציורי כמעט עד כאב אבל בעיקר ציורי. מקומות שעשינו בקור הרבה יותר הרשימו אותי, מאיזושהיא סיבה.

GoOni

New member
אני לא חושבת שזה כזה משנה.

כשאנחנו היינו, באמת היו פרחים באושוויץ, ועל הגדר בברירקנאו, וזה דווקא עשה מן ניגוד מזעזע כזה בעיניים. בקתות עץ בצד אחד, גדר תיל עבה ומפחידה בצד אחר, ופרחים. חוץ מזה, אני סובלת ממש מקור, אז לי זה היה ממש טוב שלא נסענו בחורף... שמעתי על אנשים שלא יכלו להתרכז בשום דבר חוץ מהקור, ופספסו את המקומות לחלוטין.

NoWords

New member
../images/Emo45.gif כשאתה עומד בקור

זה הרבה יותר מכניס אותך לתחושה של מה שהיה באותו מקום מזעזע כלשהו. כאילו באושוויץ אתה יום שלם על הרגליים במקום הענק הזה, כשקר לך, ואתה לאט לאט מתחיל לדמיין מה היה שם פעם. ואיך אנשים אשכרה הלכו שם יחפים וכאלה:/ זה הרבה יותר אותנטי בקור.

Liraz 6q

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו היינו במיידאנק ביום אחד הקרים שהיו.. וחווינו את המקום בצורה הרבה יותר חזקה מאוושוויץ למשל שנכנסו והייתה שמש חזקה והסתובבנו עם חולצות קצרות.. את מסתובבת במחנה השמדה עם 5-6-7 שכבות, צעיף,כובע,כפפות וקופאת מקור.. ומנסה להבין איך הם עם סמרטוט על הגוף במקרה הטוב חיו שם בקור הרבה יותר גדול.. היתי עושה הכל בשביל לחזור למשלחת הזאת.. תנצלי את השבוע הזה עד הרגע האחרון..

LimiMimi

New member
גם אצלנו

אני בעיקר זוכרת את הקור במיידנאק משאר המקומות. כל השלג שנכנס לתוך הנעליים הכביכול חסינות, ואת מתבאסת וקולטת שפאק, את עם איזה 3 שכבות מינימום, ומה היה להם?.. זה הכניס אותי לשוק. כשראיתי תמונות שיש שם דשא זה היה נראה לי כלכך לא הגיוני, כאילו היה לי ממש מובן שהמקום הזה נשאר קר, לבן וקודר.

Ms Kuolema

New member
אוף אוף אוף.

שיחזור כבר ושיפסיק לדברי אליי בקול קריר בטלפון ושהלחץ הכלכלי הזה יגמר כבר.

THE ronch

New member
צרות מוזרות

אמא ישנה אצל חבר שלה, ואחרי שלא ישנתי עם אסף (חוץ משנת-צהריים..
) כבר כל השבוע אם לא יותר, הוא כבר קבע ללכת לבן אז הוא לא בא לישון אצלי. ובכלל, התחשק לי לראות אותו. או סתם להיות עם אנשים ויש לי טבק אבל אין ניירות גלגול, וגם לא סיגריות רגילות ויש אלכוהול אבל אין משהו לשתות עם זה אתן מבינות?%@! הכל כמעט! ואני צריכה לסיים לכתוב לו איזה משהו שהבטחתי ואין לי ראש לזה. ואני עצלנית מדי לרדת לפיצוציה ולקנות סיגריות ומיץ

The Blue Fairy

New member
סתם איכס..

צבא זה רע. תודה לאל שעוד 3 שבועות נגמר אנשים שלא מאמינים לי זה רע. למרות שאני יכולה להבין את המצב שהיא נמצאת בו, ועדיין...אני לא יושבת רגל על רגל כל היום ולא עושה כלום. ממש לא, אם אני לא יכולה לדבר אני כנראה עסוקה. וישר כששמעתי יצאתי החוצה ודיברתי איתה.. מה לעשות שהזמן אחרי זה שיכולתי לדבר בו היה 9 בלילה? וסתם איכס.. לחברה הכי טובה אין זמן כמעט בשבילי והחברה השניה עם החבר כל היום וזה נשמע מפגר...אבל אני בתקופה באמת קשה, המפקדת שלי אכזרית..אני לרוב חוזרת היסטרית מהצבא, שלשום בכיתי בהיסטריה 40 דק' לאקס שלי אז אני צריכה קצת צומי =[ אבל לאף אחד אין זמן

svety

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo190.gif

בוביק, את יודעת שאת תמיד יכולה להתקשר אליי, נכון??

דידי:]

מאמי את תמיד יכולה לדבר איתי-אני ממש מקווה שאת יודעת את זה!!!!!!!!! [ואם לא-אז אני מודיעה לך חגיגית!]
ודי. תחשבי על זה. את משתחררת אוטוטו..והיא נשארת שם!!!!!!!!!!1 מואהאהאהאה יהיה בסיידר..!!! [לפחות יש לך אוטו משלך!! ושלא נדבר על רישיון
]
.

למעלה