אהה!! ;[
היום הלכתי למז"י לעשות טופס טיולים יוצא. חשבתי שזה יילך ממש מהר... אבל לא. ;[ קודם כל, החתמתי 2 אנשים לערך ואז באתי למשרד של המפקד שלי, והיה שם אחד בשם איציק. מסתבר שבגיל 16 הוא למד רפואה באוניברסיטה, פרש אחרי שנתיים, יצא לפארמדיקים ועכשיו הוא קצין והוא כולה בן 20. איך הוא הספיק קיצר, במקום שהמפקד שלי יטרח ויעזור לי!!! ;[ הוא לקח יוזמה, התקשר לכל העולם ואחותו והחתים את טופס הטיולים שלי דרך הטלפון("הגעת לאבטחה? תגיד, מה המספר אישי שלך? ואיך אתה עושה את החתימה?..."). הוא יצא אחד החמודים. יצאתי כשבידי הטופס ונשארה לי רק חתימה אחת! מעולה. ואז הגעתי לשלישות.. "אין לך אישור פליטה" "מה זה בכלל?" "את צריכה ללכת לרמתג ולהביא" (אלו משרדים) אז התקשרתי למפקד שלי, הוא אמר שהוא יארגן את זה עברה שעה, בינתיים כולם יצאו לצהריים, ואני וחברה התייבשנו שעתיים אחרי זה, כלום עוד לא מאורגן עדיין הלכתי לרמתג, היא אמרה שאני צריכה להביא אישור של ההצבה מההוא שאחראי על השלישות הלכתי לשלישות, הם אמרו שהם לא מוכנים להביא אישור הצבה בלי אישור פליטה, וביקשו אותו במייל אחרי שעה וחצי!! הם שלחו אותו במייל. ואתן יודעות איך הוא נראה? "החיילת ליאור ב', מספר אישי ... נפלטת מהיחידה לבאליש בלה בלה בלה". זהו!!! לזה חיכיתי 3 שעות וחצי;[ ואז הלכתי לרמתג משמע הייתי בשלישות-רמתג-שלישות-רמתג]: והם אמרו לנו לחכות לקצין מיון "אבל מה קצין מיון, אני יודעת לאן אני הולכת. אני רק צריכה את אישור ההצבה!!!!! ;[" "לא לא, תצטרכי לחכות. הוא יביא לך את האישור" משמע לחכות עוד שעתיים חצי שעה אחרי זה עלה בדעתי להתקשר למפקד שלי, שאמר שבכלל לא היינו צריכות ק.מיון הוא בא לרמתג וישר קראו לנו והביאו לנו את האישור הכניסו אותי לאיזה חדר לענות על שאלות "האם אתה מרוצה מקצין המיון?" ממ איזה קציון מיון... "האם חיכית הרבה זמן?" למה חיכיתי הרבה זמן? ;[ והכריחו אותי לחרבש ואזזזז! נפל החשמל והדלת פועלת על חשמל משמע נתקעתי רציתי למות
ורציתי ללכת כבר ואז ההוא שישב שם זיין לי את השכל על איך להגיע לבאליש באוטובוסים(קו 30! את מכירה את המספרים 3 ו-0? וב"ש? זה מקום גדול כזה בדרום הארץ) ואני כתבתי לו על הטופס "אוטו!!!!!!" כי אני בכלל נוסעת באוטו ואז כמעט בכיתי אז פתחו לי איכשהו את הדלת ואז הייתי חופשייה והלכתי. P: