קיטורים.

Mrs big

New member
ררר. הטיפש הזה!

אני לא מאמינה שפאקינג ארבע שנים אני עושה הכל כדי לשמור על קשר! וגם החבר הזה שלו... אוף. (הלוואי והוא באמת היה טיפש) (הלוואי והיו נותרים לי בחיים בנים איכותיים שבאמת רוצים להיות איתי בקשר) (פוף) אבל טוב לי, תכלס.

SomebodyElse

New member
אוף, נראה לי שאני אלרגית לחתול שלי../images/Emo7.gif

אני כל הזמן מנסה להסביר לעצמי שזה לא הגיוני, אבל פאק - אני מתעטשת לידו כל הזמן והאף שלי סתום לגמרי. ועכשיו זה גם תקופת הנשירה אז בכלל
. היום נגיד נרדמתי בסלון והוא ישן איתי ובאמצע הלילה התעוררתי ובקושי הצלחתי לנשום והאף שלי היה סתום לגמרי. התעטשתי איזה שעה, אמרתי לעצמי שזה לא בגללו וחזרתי לישון אבל אחרי רבע שעה קמתי שוב בדיוק באותו מצב, והלכתי לחדר שלי וסגרתי את הדלת שלא יבוא
. אוף וזה מחרפן אותי כי איך זה יכול להיות? הוא אצלנו כבר שנים ופתאום אני אלרגית? סעמק. והצלחתי לישון עד עכשיו רק, כי יש איזה ציפור שכל בוקר מתיישבת לי על החלון ומתחילה להקיש עליו עד שאני מתעוררת מכל הטוק טוק טוק שלה. איזה סיוט.

moruush

New member
../images/Emo90.gifרררררר אני שונאת קטעים כאלו

פשוט ש-ו-נ-א-ת.

LimiMimi

New member
אני שונאת את הסופשים האלה

הוא תמיד הורס לי את המצברוח כשהוא כאן ואני לא מצליחה למצוא תירוץ טוב להתחמק ממשהו שהבטחתי ואין לי כסף ולא לקחתי את הכרטיס מהבנק כל השבוע כמו איזה מפגרת אין לי כסף! אין לי כסף ליום שהכי הייתי צריכה אותו ראבק כוס אמא שלו וחוצמיזה למה דווקא היום היו חייבים להעיר אותי ככה אני שונאת לקום ככה

כן :| ../images/Emo71.gif

אז עכשיו כולן יגידו "אה,אז זה לא הייה רציני" והיא רק בת 14 והם היו ביחד רק שבוע,אז זה בקטנה מה היא לוקחת כ"כ קשה. זה לא בקטנה. לא בשבילי,לפחות

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gif

אני לא יכולה להגיד שלא חשבתי על זה .. את בטח טיפוס שנקשר לאנשים,וגם אני ככה מה שחשוב הוא לא לחשוב על זה יותר מדי ולהעסיק את עצמך בדברים אחרים !

The Bitter End

New member
כולי ממורמרת:[

ומה עכשיו בדיקות דם והפניה לנוירולוג:[ אוּף ואמא שלי מעצבנת אותי!11 ולא קראתי ספר כבר הרבה מאוד זמן ואני מרגישה כאילו המוח שלי עומד להתנוון. בכלל, אני כולי מנוונת, כתיבת ההודעה הזו היא הפעולה המורכבת ביותר שעשיתי היום מאז שאכלתי מנה חמה. סעמק.

stink

New member
גרררר על כולם .

זו הרגשה שמצטברת כבר הרבה זמן , אבל אני כל הזמן משכנעת את עצמי שזה בגלל שאני משתעממת ואין לי מה לעשות , וכשמשתעממים מתחילים להרגיש רע , וזה בטוח יעבור ברגע שאני אתגייס . אבל עדיין אני מרגישה חרא . כל החברים שלי בצבא/עובדים , חבר שלי גם משרת ועד שיוצא לנו להפגש הוא עייף מת , אנחנו לא יוצאים לשומקום והוא נוטש אותי באמצע הלילה . ופאק אני כ"כ עצבנית עליו אבל לא יכולה לעשות כלום! זו לא אשמתו . אני כל הזמן שואלת אותו עוד כמה זמן זה יהיה ככה , והוא עונה שעד שיכנס לשגרה , ואז נחזור להיות כמו פעם. אבל אני לא יודעת עוד כמה זמן אני אוכל להיות איתו ככה . החברה הכי טובה שלי שמה עלי זין אחד גדול , אני מתגייסת עוד 10 ימים והיא אפילו לא מרימה אלי טלפון , מעניין אם היא בכלל תזכור לאחל לי גיוס קל או משו . אוף , אוף אחד גדול .

LimiMimi

New member
יאק

האגו שלי אומר לי לחתוך את המחשבות האלה כמה שיותר מהר כי אחרת אני אתחיל להרגיש פתטית וסמרטוט אני כבר מתחילה להרגיש ככה אבל למזלי יש לי מספיק דברים שיחסית מסיחים את הדעת מה שמעצבן זה שזה נהיה הרגל אבל אני שמה זין אני מתה לעוף מכאן, לעשות איזה טיול בצפון לאיזה יומיים ואף אחת לא זורמת וזה כלכך מרגיז אני ממש מקנאה בחברות שלי שעושות שנת שירות ו.. מעניין להם.. פתאום אני קולטת כמה לא מעניין זה לעבוד ולעבוד ולצאת ולעבוד כאילו מה. עוד אחד מהימים המעצבנים האלה? יאללה

למעלה