קיטורים.

svety

New member
בא לי לבכות.../images/Emo190.gif

החברה הכי טובה שלי עוברת לצפון אוטוטו, ואני מרגישה אבודה. אז נכון, היא לא עוזבת ליבשת אחרת [כמו חברה אחרת ממש טובה שלי] ואני אמשיך להתראות איתה פה ושם, אבל זה לא אותו דבר. וחברה טובה נוספת נוסעת לטייל עם כרטיס פתוח, אלוהים יודע מתי היא חוזרת. רמז- ככל הנראה לעולם, מכיוון שהיא רוצה לעבור להולנד אח"כ. ומה איתי? אני פה, זה מה איתי. סתם מדכא.

Adar Azulay

New member
אבל למה הוא אידיוט

שגורם לי להתאהב בו כי הוא "מאוהב בי" אבל אחר כך הופך לחבר של מישהי שאני מכירה. ל-מ-ה?!
אני באמת לא מבינה.

עדיב4

New member
בא לי להקיא../images/Emo5.gif

הריקוד לא מצליח. הוא לא שם עלי ואני לוקחת את זה אישית. בא לי להקיא. יש לי סחרחורת. יש לי שיעורים. טחנתי עכשיו מלא. ואני אוהבת אותו. וזה נראה כאילו ממש לא אכפת לו. ואוף.
זקוקה למישהו שיוציא אותי מכאן
.

סתם נו

היא הייתה אמורה לחזור מחר בצהריים מהבסיס ובסוף היא חוזרת בשישי בבוקר. ואחרי כל מה שתיכננתי למחר, זה דיי מאכזב..

&*^&*^%*&*

אלוהיםאלוהיםאלוהים אני לא יודעת מה יש לי אבל כל לילה בשלושה החאחרונים כמו שעון אני בוכה כמו ילדה בת שש ואני לא מצליחה להפסיק ובא לי למות ואין לכל העניין הזה סיבה ממשית. ומחר אני צריכה לקום מוקדם ובקושי ישנתי בלילה ואני מהזה לא אצליח לישון הערב ולא קניתי סיגריות כמו טיפשה מארץ הטיפשות ואוףאוףאוףאווווווווווווף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא יכולה להגיד כלום כי מי שאוהב אותי או רחוק או תמיד עסוק וצריך ללכת או ש.. הופס, בתכלס הכמויות מעטות משחשבסתי ואני בקושי רואה וזו בטח לא התנהגות הולמת למנהלת אט משהו ויעיפו אותי מהעולם אבל אני רוצה שמשהו יקרה ושאני אפסיק להרגיש כל כך מחורבן כבר.

LimiMimi

New member
אילאיל!!!

תנשמי עמוק.. ובואי מהר למסנג'ר. אני דואגת. ):

AnGeL DoLlY

New member
אני צרודה לאללה

ואין לי מושג ממה.. הבימאית הולכת קצת לשחוט אותי מחר. אין מצב שאני שרה ככה:/ ואני חייבת ללכת ללואיזה מחרררר פשוט חייבת

K a y a 1989

New member
תשתי המון תה

ותתפללי שמחר יהיה יותר טוב :) תרגישי טוב בכל אופן

SNoopY 26

New member
אני מרגישה חרא

מכל הבחינות. גם פיזית ובעיקר נפשית. ומחר עוד יש לי שיעור פרטי באנגלית על הבוקר ויש לי לעשות 6 אנסיניים ועד מלא קטעים של גרמר וסיפורים, ולא עשיתי כלום וכבר 1 וחצי בלילה, ואני פאקינג עייפה הלכתי לישון ב-4 בבוקר וקמתי ב-7 בבוקר להיתארגן לצו ראשון מזדיין שבסוף לא הלכתי אליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל חרא לי

OverSharing

New member
היה לי פעם שיער מהמם]:../images/Emo103.gif

האורך, הצבע.. פשוט תראו אוף, הוא נהיה קקה החדר שלי כמו איזה מזבלה ואין לי כח לסדר וב-טח שלא לנקות:\

../images/Emo203.gifאוףףף אני כ"כ מזדהה

אבל שלך יותר יפה משלי. :( כאילו משלי אז.. הוא פשוט מושלם מה זה??

OverSharing

New member
-היה- מושלם?../images/Emo103.gif

אוף. חח טוב, היו לשיער שלי תקופות מזעזעות אז אני לפחות מנתחמת בזה שעכשיו הוא סביר.

../images/Emo203.gifחחח ככה זה שיער

תראי איזה מושלם!!!!! אח"כ הסתפרתי והיו לו תקופות נוראיות, עכשיו אני לא הולכת איתו פזור אף פעם כי זה פשוט נראה רע... אבל בגולגול או קוקו הוא דווקא אחלה. חח אוף אני צריכה להגיד על זה תודה, פעם הוא היה פשוט זוועה... והוספתי אותך בובה. :)

N o o s h y

New member
אני רוצה להתגיייסססססס כבררר

נמאס לי מלא לעשות כלום כל היום! ולא, עבודה ויציאות כל היום כבר לא עשוים לי את זה. אני מרגישה חסרת תועלת. ארג.

N o o s h y

New member
נכון לעכשיו דצמבר

(טפוטפו בלי עין הרע) אבל משנים לי את זה כל הזמן. ואת?

למעלה