קיטורים

nettus

New member
אז לכי תעשי כבר תאוריה

זה באמת שטיות פעמיים למדתי לזה ועברתי, ובתקווה עוד מעט יהיה לי רישיון סוף סוף

OverSharing

New member
חח טוחנת, אה?../images/Emo103.gif

שישה בשבוע? חח לגו היה נקרע לי מצחוק בפרצוף אם הייתי אומרת לו את זה [אני גם לא ממש צריכה, עשיתי כבר 12] בהצלחה אבל לולי:)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוףףףף

נמאס לי מהגב הזה הוא עושה לי רעעעעעע ואני הולכת לבדוק וכל פעם אומרים-תנוחי שבוע זה יעבור. קקה על הרופאים האלה! לא צודקים בכלום. נמאס לי להפסיק אימונים בגלל זה. ארר זה מרגיז אותי ;[

אינטרנט?

תכנסי לאתרי אינטרנט של פלאפון, סלקום 012 וכו' ותשאירי שם קורות חיים... ככה אני השגתי את העבודה בפלאפון :] בהצלחה:]

josie1986

New member
תחפשי "קורות חיים" בגוגל

יימצא לך עשרות דוגמות לאיך כותבים קו"ח.

Shusho

New member
יואו מוציאים לי את הנשמה!!

אתמול היו לי 3 שעות לחזור הביתה ולהגיע לבסיס אחר אז נסעתי כבר ישר אליו כי לא הייתי מספיקה להיות שם. הגעתי לאיזה ראיון וחיכיתי פאקינג שעתיים כדי להכנס אליו. ואני מפחדת שלא עברתי, דווקא ממש רציתי את התפקיד הזה... והיום שיגעו לי את הצורה עם התחקיר הבטחוני הזה, הייתי צריכה להשיג מספרים מאלוהים יודע איפה ודברים קטנים ולא חשובים (ואמא התחרפנה מרוב הטלפונים ועכשיו היא לא ממש מדברת איתי) והמ, גיליתי שאבא שלי בכלל לא נולד יהודי והתגייר רק אחר כך
ועוד דברים מוזרים... אני רוצה פשוט לעבור ולהתחיל בתפקיד במקום להתמרח :(

NoFaRi1

New member
אני כ"כ טיפשה שבכלל התחלתי עם זה

אני כבר כל כך מתגעגעת. והחברים היו כאלה מדהימים. לחשוב שעכשיו שוב בלעדיהם שנה. אני רוצה שהוא יהיה פה וזהו ]:

Small talk

New member
../images/Emo24.gif

אוף כל כך תכננתי להתקשר עליך לפני שאת טסה שלפחות בטלפון נדבר. והייתי טיפשה ודחיתי את זה עוד ועוד ובסוף פיספסתי.

NoFaRi1

New member
בובי../images/Emo23.gif

נורא רציתי לפגוש אותך, באמת חבל אבל יש לנו עוד שנה ;]

Small talk

New member
ובתקווה עוד שנה יהיה לי רשיון

ואני אבוא לאסוף אותך מהבית ולא נצטרך להסתמך על הסעות וכל מיני שטויות כאלה

Small talk

New member
למה אני עושה דברים שאני יודעת שיכאיבו לי?!

בורות מבורכת. שונאת להיות זאת שבאים אליה רק שצריך משהו.

P i x i e s

New member
אני פשוט הורסת לעצמי.

ואני יודעת את זה!! קשה לי להנות מהרגע בלי לחשוב על מתי הוא יעזוב אותי, קשה לי לא להיות פרנואידית ברמות מטורפות.. אני רק רוצה להנות ממנו בלי לחשוב יותר מדי על מתי זה ייגמר, פעם שעברה זה עשה רק רע לשנינו. אני יודעת איפשהו שהוא כן אוהב אותי, אני פשוט צריכה הוכחה והוא לא מבין את זה. והוא גם לא אמור להוכיח את עצמו כל הזמן, אני אמורה להבין את זה לבד, ואני לא מבינה. זה אומר משהו?

OverSharing

New member
מה מחזוררררר../images/Emo103.gif

הציצים שלי גדלו למימדי ענק והם כואבים כמו..ציצים במימדי ענק]: אופי ואני טסה עוד שעתיים ולא הכי מתאים לי מחזור.. אגב, מי שקוראת את זה- שלחי מסר עם המסנג'ר שלך- משעמם ליי ואני לא רוצה ללכת לישון:)

למעלה