קיטורים

LimiMimi

New member
את יודעת

ממש בניתי על לבוא אליך ביומולדת שלך השנה איזה הסכם שעשיתי עם עצמי וכוסעמק עם עצמי, זה יוצא על חתונה ואיזה משהו שקבעתי ממזמן אני חייבת כבר לראות אותך
[ונעמה פגשה את גד בבהד.. (חובשת) ואני אשכח אז אני רושמת את זה כאן P:]

Jiglly

New member
אוף איתך זה היה יכול להיות נהדר

אם היית באה.. מה? רציני פגשה אותו? איך היא זיהתה אותו בכלל?

LimiMimi

New member
פגשה פגשה

היא שאלה מאיפה הוא אמר לה גן יבנה.. אמרה שהיא מכירה אותך והוא אמר שאת ידידה "מותק" שלו ואז היא שאלה מי זה אין לה שמץ של מושג מי הבנאדם זו רק אני מכירה P:

אוף../images/Emo10.gif

איך בא לי שהוא יקדיש לי את השיר הזה עידן יניב-את יפה את לא צריכה להתאפר, שימי פס על הפסים את לא צריכה להתגנדר, פשוט חייכי בלי היסוסים תהיי טבעית ונינוחה, שדרי אליי את השמחה, כי זה כל מה שאני מחפש בך. חבל לשרוף את כל הכיס על מותגים מפוצצים, כי את הכי יפה בג'ינס צמודים לגוף, משופשפים. תהיי כנה, נסי לזרום, שלחי אלי פשטות וחום, כי זה כל מה שאני מחפש בך. את יפה, כל כך יפה, יותר יפה מכולן, אבל את לא יודעת כמה את יפה, כל כך יפה, הכי יפה בעולם, הכי יפה בעולם. יש בחורים שמסתכלים על נתונים חיצוניים, אבל אני הרי יודע כמה את יפה בפנים נסי טיפה להשתחרר, לתת לי יד ולדבר, מול המבט שלך אני עיוור.. אוף. למה מצד אחד הוא מרגיז אותי בקטנות ומצד שני בא אליי בטענות שבגללי אנחנו לא נפגשים ושהוא כן יוזם. אוף. לא מאמינה שאחרי שנתיים ו3 שנפרדנו אני עדיין לוקחת אותו קשה. [חיבוק?]

e l u l a

New member
משהו באמת בקטנה../images/Emo153.gif

איזה שיעור נהיגה גרוע אלוהיםםם! חח לא היה לי כבר שבוע, והספקתי לשכוח הכל בערך
. ובדיוק אמרתי לו, "וואי אף פעם לא נכבה לי האוטו וזה דבר שקורה לכולם תמיד נכון?" והוופפסס-נכבה לי!
טוב בקטנה, קבעתי לשבוע הבא שלושה שיעורים[כפולים] של יום אחרי יום. אני חייבת להתקדם כבר.

coolit

New member
אוי אני מקנאה בך בטירוף!

המורה שלי לא מסכים להריץ לי שיעורים [שלושה שיעורים כפולים באותו שבוע? אני יכולה לחלום על זה] עד שאני לא אעשה תיאוריה כבר. וה1 בספטמבר מתקרב בעע:|| לי נכבה האוטו רק פעם אחת, בשיעור השני נראה לי..
וגם אני שבוע שעבר הייתי ממש ממש מעוצבנת שהיה לי שיעור גרוע..

למעלה