קיטורים

e l u l a

New member
קיטורים../images/Emo153.gif

כי כולכן עצבניות ורק לי יש כח לפתוח
.

e l u l a

New member
אני באמת עצבנית!!!../images/Emo153.gif

דבר ראשון חצ'קונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עוד מעט בת 17!!!!!!!!!!!!!!!! וכבר הייתי על כדורים וכל משחה אפשרית מה הם חוזרים פתאום?!?!?!?! דייי זה הכי מעצבן בעולם ויש לי מלא והרופא עור לא עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והקטע שהם חזרו עכשיו וחשבתי סבבה לפניי מחזור זה הגיוני, אבל דיי אני כבר אחרי מחזור והם לא נעלמו!! כבר שבועיים בערך אני ככה! דבר שני-קניתי שרשרת מהממת אתמול בניצנים וכבר היא נאבדה לי! אבן ורודה על חוט כסוף והיא הייתה כ"כ יפה;[[[ ידעתי שלא הייתי צריכה למדוד אותה ברכבת. באמת, כל הזמן בניצנים היא הייתה בתוך הארנק שלי ולא נגעתי בה בכלל ואז הייתי בטוחה שהרכבת זה מקום מבטחים ומסתבר שלא, חיפשתי אותה היום כדי להראות לשחר אבל לא היא החליטה להעלם, היא לא בתיק, לא בארנק, לא בכיסים של הג'ינס. אוף זה כזה מרגיז. ניצנים אתמול היה לי כזההההההההה מעפן! מזמן לא השתעממתי ככה, כאילו דבר ראשון חברות שלי החליטו לא להקשיב לי לנסיעות ויצאנו בארבע במקום בשלוש וחצי, אז אח"כ הייתה רכבת בשש ולא בעשרה לחמש כמו שתכננתי שנגיע אליה. אני שונאת שלא מקשיבים לי. וזה אומר שפספסנו את שייגעצ, שסבבה, שייגעצ לא מעניינים אותי יותר מדי וגם הייתי במיליון הופעות שלהם בערך אבל עדיין אני שונאת לתכנן להגיע בזמן ואז לאחר. אח"כ היה את ההופעה של הראל סקעת ומירי מסיקה שהיינו שורה שניה ולפעמים ראשונה כזה והיה ממש כייף, אבל חם ונהייתי מטונפת ואז שראיתי את אביב[
] הייתי מג'ייף עם שיער דוחה ועפרון שירד וחצ'קונים שהחליטו לבלוט יותר מאי פעם. טוב סבבה אח"כ קניתי את השרשרת המהממת שהספיקה להאבד לי, וההופעה של מוניקה סקס היתה נחמדה מרחוק כי הפעם לא היה לנו כח להדחף והם גם ככה לא מחדשים את השירים שלהם, הם עושים את אותה הופעה כבר איזה 100 שנה וזה קצת עצוב באיזשהו מקום. אח"כ גם ראיתי את אלונה[
] -אה ושהתקשרתי אליך אח"כ עוד פעם זה היה כדי לשאול אם אנחנו יכולות לשים אצלכם את התיקים בזמן שאנחנו הולכות לרקוד אבל גם ככה לא שמעתי מילה ממה שאמרת
חח אז לא משנה בסוף כבר הסתדרנו. קיצר הלכנו לרקוד, ועזבו את הצפיפות, איך אפשר לרקוד שכל שניה דוחפים אותך?! חברות שלי נהנו מזה ודחפו בחזרה, נלחמו על המקום שלהן, אני לא יכולה להיות ככה. כאילו נגיד מועדונים זה סבבה כי צפוף אבל אפשר לרקוד בכייף, אבל שם זה היה פשוט נוראי עם כל האנשים שעוברים באמצע ואיך הן נהנו אני לא מבינה. אז הלכתי לשבת עם חברות אחרות שהחליטו שיהיה הכי טוב פשוט לחבר כמה כסאות ביחד וללכת לישון, רציתי לשבת על החוף, להכיר סטלנים חמודים, אבל לא הן החליטו לנוח להן. סתם רציתי כזה להכיר אנשים אבל לאיזה בנים ציפיתי בדיוק בהופעה של הראל סקעת ומירי מסיקה:$ טוב בקטנה זה באמת הדבר שהיה הכי בקטנה. לפחות הגענו מוקדם, בשבע בבוקר כבר הייתי בבית. ואז הלכתי לישון, וקמתי ששחר באה להדפיס איזה משהו אבל המדפסת החליטה שלא בא לה לעבוד. אז יופי, עוד משהו לא עובד בבית!!!!!!! צריך לתקן את המחשבים האלו כבר, הכל קורס! ואז גם לא מצאתי את השרשרת כדי להראות לה, לא היה לי כלום בתיק חוץ מהרבה חול ושוקולד מעוך של ארומה. ואז גם הרופא עור החליט לא לענות בטלפון ובכלל לא אכפת לו שיש לי חצ'קונים. וזהו.

../images/Emo24.gif

בובי בדיוק הייתי אמורה ללכת כשהתקשרת.. היית עושה כמו שכולם עושים, שמים את התיקים בערימה באמצע ורוקדים מסביבם... ואני מבטיחה לך שהכל יסתדר

e l u l a

New member
בסוף שמנו אצל החברות שהיו בצד../images/Emo153.gif

[אלו שהלכתי אליהן אח"כ שהחליטו פשוט לישון כזה על הכסאות ליד הבמה המרכזית]

coolit

New member
קראתי ואת בעיקר משעשעת וחמודה:]

מקווה שהיום היה לך יום יותר טוב!!

\:

קיבלתי מחזור, באמצע כפר המוזיקה, ולהחליף טמפון בשירותים כימים זה אחד מהד-ו-ח-י-ם! לפחות לא יהיה לי מחזור בטיול מוסד+סלקום ווליום. חוץ מזה הכל.. בערך בסדר.:)

e l u l a

New member
מוכר..../images/Emo153.gif

גם אני הייתי במחזור באביב ולכן חזרתי הביתה.. אבל באמת תשמחי שהיית לפחות בהתחלה ושבסלקום ווליום שאלו הימים שזה באמת חשוב כי זה הרבה ים את לא תהי:]. אין מה לעשות, להיות בחורה זה אומר להדפק מדי פעם..:/.

moruush

New member
../images/Emo15.gif =\

אני קיבלתי בסוףשבוע, ולשים טמפון בשירותים בים [שאת מלאה חול] זה גם כואב, מה זה כואב, צורב
מממ ותעודדי שלא יהיה לך מתי בטיול מוסד+ווליום

e l u l a

New member
אמ../images/Emo153.gif

אולי תנסי סתם לכתוב כל יום בערב מה עשית היום ולספר בממש פרטים, ואז תצליחי תוך כדי להשתחרר יותר?

לפעמים...

צריך את הזמן הזה. שהמילים יבואו. תני לעצמך את הזמן ההז. אל תילחצי על עצמך.

GoOni

New member
אני לא יכולה. יש לי מועד הגשה לתסריט.

ואני נורא רוצה לביים בשנה הבאה תסריט שאני אכתוב. יש לי כבר המון המון רעיונות לסצינות ודמויות, אבל איכשהו זה לא מסתדר, וכל פעם שאני מנסה לכתוב את זה, אני מתייאשת אחרי שלוש דקות.

Tin Doll

New member
כואב לי

הכל. פיזית ונפשית הראש כואב כ"כ, כשאני מזיזה אני מרגישה דקירות בכל מקום לקחתי כדור וזה לא עזר וזה ככה משבת... היום הפסקתי את העבודה באמצע וחזרתי הביתה לנוח. קמתי מהמיטה והכל חזר אני אקח עוד כדור, מקווה שיעזור

The Bitter End

New member
מכירות את הימים האלה,

שאתן פשוט מתחרטות שעזבתן את המיטה האורטופדית המקסימה שלכן, עם הכרית העבה והנוחה שלכן ושמיכת הפוך האהובה שלכן והמזגן ההו כה מתבקש שלכן ובקבוק השוקו הקר שלכן? כי אני כן. מקרוב. אההההההההההההההההההההההההההההההההה למה יצאתי מהבית לעזאזל. למה התעוררתי. הייתי יכולה לישון עד 4 בשקט, בכיף, בלי להפריע לאף אחד ושאף אחד לא יפריע לי, אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. סעמעמעמעמעמק. וגם בזבזתי 100 ש"ח על כלום, אבוי לי, דווקא כשאני מנסה לחסוך:[

adiss90

New member
דווקא אופטימיות ../images/Emo13.gif

[וזה לא קורה הרבה בימים האחרונים]

למעלה