קיטורים חדש.

לא רוצה לסיים../images/Emo10.gif

התקופה הזו הייתה התקופה הכי טובה בחיים שלי... אני כל-כך מאושרת שם שאי אפשר לתאר את זה אפילו השיבוצים כל-כך מפחידים אותי, וכל הפרידות האלה... פאק, אני כבר מתגעגעת

AnGeL DoLlY

New member
ההורים שלי כל הזמן חושדים

ושואלים וחושדים על מה שהחבר'ה עושים כשהם ביחד סעמק, כאילו מה כבר אפשר לעשות!? אמרתי להם שמה שחברים שלי עושים זה לא עניינם ויש דברים שלא מספרים, ושהם צריכים לסמוך עליי שאני לא נגררת לכל השטויות האלה. אבא אמר שהוא סומך אבל זה לא נראה ככה.. כל החקירות האלה מתחילות לעלות לי על העצבים. סבבה מובן שהם ההורים שלי והם אוהבים אותי הכי בעולם והם דואגים, ואני חושבת שהחינוך שהם נותנים לי הוא מושלם, אבל למה צריך להיכנס לורידים? משגע אותי הקטע. ואמא כל הזמן מזכירה לי את עניין האוכל ושאני צריכה לשמור כאילו אני איזו פרה שלא מפסיקה לאכול, ומצד שני היא אומרת לי שאני נראית מצויין אבל עם עוד כמה קילו אני אהיה אפילו עוד יותר. באמת שזה מעצבן אותי לשמוע את התקליט השבור הזה. הם ללאאאאאאאאא עוזבים אותי בשקט..ורק קמתי כוסאמק /:

Mooa-Numi

New member
אתן לא רציניות

לשקול 25-30 קילו? אתם באמת לא רציניות. תגידו לי אם פספסתי, אבל סימון טריגר זה בעצם לתת לגיטמציה לביטוי הרס עצמאי? ווהו, ממש אחראי ובונה

mkarin

New member
לא, ממש לא.

לא יודעת איך זה אצל הבנות האחרות, אבל אצלי, "הייתי רוצה להיות חצי ממה שאני", זו צורת ביטוי לזה שהייתי שמחה להיות 10 ק"ג פחות. לא דיברתי על 25 וגם לא על 30.

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifאני נורא מפחדת

יכול להיות שאני לא אעבור בצפר כי עיריית נתניה בת של זונה

Tin Doll

New member
שמישהו ירים לי את המצב רוחחחחחחחחחחח

או משהו. כל דבר. כל דקה נהיית גרועה יותר ויותר, במקום לעלות אני יורדת

Ms Kuolema

New member
היה לי שיעור נהיגה ממש רע.

זאת אומרת, הכי רע מבין השבעה שהיו לי עד כה. לא עצרתי בזכות קדימה וכמעט נכנסתי באוטו לפניי והוא בלם אותי שלוש פעמים ופעם אחת נכבה לי האוטו. שונאת שזה קורה. והעיקר ששישה שיעורים לפני היו ממש טובים והוא החמיא לי על הנהיגה שלי ואמרתי לו שאם הוא ימשיך להחמיא אז אני אתחיל לנהוג חרא כי מרפי שונא אותי. "את נוהגת חרא מי יתן לך רשיון בכלל אל תנהגי יותר ככה!!! :)!!". לא נורא, העתיד נראה מבטיח. לפחות עברתי תיאוריה ראשונה :).

PennyLaneM

New member
בחיים לא הרגשתי כזה רע כמו היום

זה נוראי,פשוט נוראי להרגיש הכי חרא בעולם ולדעת שהחבר לא לצידך,כי הוא מרגיש שכל הבעיות שלי כבדות עליו,אז הוא מעדיף להתרחק ולהיות עם חברים ולנפנף אותי. זה הכי חרא בעולם שצריך לבכות למישהו,והטלפון בהיכון להתקשר לחבר..אבל אסור. כדי לא להעמיס עליו. ורע...כלכך רע... ובומיום שישי בלילה אני מבקשת שיבוא,והוא מנפנף ואומר מחר... כי הוא צריך מרחק,כי הוא מתחיל לאבד את עצמו בגלל הבעיות שלי... והכל כלכך חרא...והבנאדם היחיד שסמכתי עליו פשוט הפנה לי הגב... אין הרגשה יותר מגעילה מזאת. חבר שלי,זה שאמר לי ביום חמישי שהוא לא יכול לחיות בלעדיי פשוט הפנה לי את הגב. להתמודד לבד,כי חיבוק הוא לא יכול להביא,כי זה גדול עליו. הכי מצחיק שבחמישי בזמן שאני בוכה,הוא נרדם אז בכיתי לידיד הכי טוב בטלפון בזמן שהוא פשוט ישן ס"מ ממני... how lame is that??? ואני חשבתי שאהבה זה גם תמיכה :\ למה אף אחד לא מבין שטיבו של קשר זה לא ברגעים היפים,אלא ברגעים הקשים? ... אוך. וכמו מפגרת השפלתי את עצמי בטל'...מה נסגר איתי @#% אני לא כזאת!!!!!!!! סעמק..........

למעלה