קחו מבן גביר את הנשק. חתמו עכשיו.

אלפיני

Well-known member
מהסרטון ניתן ללמוד שבן גביר אינו מיומן באחזקת נשק,
וגם אם היה נזקק להשתמש בו, ספק אם היה יודע איך לעשות זאת מבלי לפגוע בלא מעורבים או בעצמו,
לכן, ובשל האיומים הלא פוסקים עליו יש צורך דחוף להצמיד לו מאבטח.
שימרח על עצמו הפרשות של בואש שיתאימו למה שיוצא לו מהפה. כך אף אחד לא יתקרב אליו.

Katomishh

Well-known member
שימרח על עצמו הפרשות של בואש שיתאימו למה שיוצא לו מהפה. כך אף אחד לא יתקרב אליו.
אבל אז תגרום לכל חברי הכנסת לסבול,
מה גם שאני בטוח שבן גביר לא יסכים.
זה לא פתרון טוב.
עדיף מאבטח.

אלפיני

Well-known member
אבל אז תגרום לכל חברי הכנסת לסבול,
מה גם שאני בטוח שבן גביר לא יסכים.
זה לא פתרון טוב.
עדיף מאבטח.
חברי הכנסת באופוזיציה אתה מתכוון. הרי הם אלו היושבים אתו. אלו מהקואליציה מראש לא מתקרבים אליו.

אז מה הנקודה שלך בדיוק?

חוץ מזה, הוא הרי הצמוד של בנצי גופשטין ועוד מני שרצים אנושיים המקיפים אותו.

חוץ מזה, לא למדתם מהשטויות של הנתניהוז? ללא קשר לאקדח, מאבטח מקבל מי שהשב"כ סבור כי באמת ישנה סכנה לחייו , לא מי שמספר לנו שהוא כזה. שיגיש בקשה.

Katomishh

Well-known member
חברי הכנסת באופוזיציה אתה מתכוון. הרי הם אלו היושבים אתו. אלו מהקואליציה מראש לא מתקרבים אליו.

אז מה הנקודה שלך בדיוק?

חוץ מזה, הוא הרי הצמוד של בנצי גופשטין ועוד מני שרצים אנושיים המקיפים אותו.

חוץ מזה, לא למדתם מהשטויות של הנתניהוז? ללא קשר לאקדח, מאבטח מקבל מי שהשב"כ סבור כי באמת ישנה סכנה לחייו , לא מי שמספר לנו שהוא כזה. שיגיש בקשה.
לפי הצעתך, איימן עודה למשל היה בורח ממנו ולא תוקף אותו פיזית.
אבל זה לא פתרון, לא נרצה שאיימן עודה יסבול סתם.

מאבטח זה פתרון.

אלפיני

Well-known member
לפי הצעתך, איימן עודה למשל היה בורח ממנו ולא תוקף אותו פיזית.
אבל זה לא פתרון, לא נרצה שאיימן עודה יסבול סתם.

מאבטח זה פתרון.
איימן עודה מראש לא יושב לידו. הוא יותר בכיוון של סמוטריץ, אמסלם וכאלה שלמען האמת יש מן הצדק הפואטי שיריחו אותו במצב הזה. ללא קשר מאבטח זה רק בהמלצת שב"כ . פעם שנייה שאני אומר זאת.

Katomishh

Well-known member
איימן עודה מראש לא יושב לידו. הוא יותר בכיוון של סמוטריץ, אמסלם וכאלה שלמען האמת יש מן הצדק הפואטי שיריחו אותו במצב הזה. ללא קשר מאבטח זה רק בהמלצת שב"כ . פעם שנייה שאני אומר זאת.
לדעתי גורמים מסויימים (אולי אפילו אתה) מעוניינים שיפגעו באיתמר בן גביר.
תסכים או לא תסכים עם דעותיו, פגיעה באיתמר בן גביר תבעיר את השטח,
טוב יעשה השב"כ אם יאשר אבטחה על בן גביר, כדי שבני עוולה לא ירצחו אותו כפי שרצחו את כהנא ואת זאבי.

אלפיני

Well-known member
לדעתי גורמים מסויימים (אולי אפילו אתה) מעוניינים שיפגעו באיתמר בן גביר.
תסכים או לא תסכים עם דעותיו, פגיעה באיתמר בן גביר תבעיר את השטח,
טוב יעשה השב"כ אם יאשר אבטחה על בן גביר, כדי שבני עוולה לא ירצחו אותו כפי שרצחו את כהנא ואת זאבי.
איך הגעת לזה שאני רוצה שיפגעו בו. אמרתי משהו שכזה? דעתך כבודה במקומה מונח , אבל אלה אם הנך גורם בטחוני מוסמך בשב"כ היא לא ממש נחשבת.

Katomishh

Well-known member
איך הגעת לזה שאני רוצה שיפגעו בו. אמרתי משהו שכזה? דעתך כבודה במקומה מונח , אבל אלה אם הנך גורם בטחוני מוסמך בשב"כ היא לא ממש נחשבת.
לפי שפתך הכללית כלפי האיש, זה הרושם שנוצר.
הגיון בסיסי:
זהבה גלאון כבר אמרה "נטפל בכם כמו שטיפלנו בפאשיסטים המקוריים" (והיא כיוונה ישירות לבן גביר ודומיו אם לא שמאלה בזה)
את הפאשיסטים המקוריים כמובן שהוציאו להורג.
לעניות דעתי ומשום שלא גינית את דבריה של גלאון למרות שהיו לך לא מעט הזדמנויות, שהרי אתה מסכים עם התבאותה זו.

אבל הכל יכול להשתנות, פעם גם כיניתם את בנט פאשיסט.
אם בן גביר יסדר לכם ממשלה, גם תכתירו אותו לראש ממשלה, ותדרשו שיאבטחו אותו 80 מאבטחים.

בנתיים אתם לא מצייצים על הצורך לחקור את איימן עודה שתקף אותו,
או את המחבל שהועסק בניגוד לחוק כשומר ובוודאות הכיר אותו ואיים עליו, ושלפי עדויות לפני התקרית עם בן גביר גם תקף פיזית נער לוקה בשכלו.

אלפיני

Well-known member
לפי שפתך הכללית כלפי האיש, זה הרושם שנוצר.
הגיון בסיסי:
זהבה גלאון כבר אמרה "נטפל בכם כמו שטיפלנו בפאשיסטים המקוריים" (והיא כיוונה ישירות לבן גביר ודומיו אם לא שמאלה בזה)
את הפאשיסטים המקוריים כמובן שהוציאו להורג.
לעניות דעתי ומשום שלא גינית את דבריה של גלאון למרות שהיו לך לא מעט הזדמנויות, שהרי אתה מסכים עם התבאותה זו.

אבל הכל יכול להשתנות, פעם גם כיניתם את בנט פאשיסט.
אם בן גביר יסדר לכם ממשלה, גם תכתירו אותו לראש ממשלה, ותדרשו שיאבטחו אותו 80 מאבטחים.

בנתיים אתם לא מצייצים על הצורך לחקור את איימן עודה שתקף אותו,
או את המחבל שהועסק בניגוד לחוק כשומר ובוודאות הכיר אותו ואיים עליו, ושלפי עדויות לפני התקרית עם בן גביר גם תקף פיזית נער לוקה בשכלו.
אתה מחרטט יותר מדי בשכל ומנסה לעדור ערוגות ולערום ערימות לאורכו ורוחבו של השטח במטרה להסתיר צמח מאוד רעיל . אין בכך שום תכלית , שכן הדבר היחיד שעקרוני הוא מעשהו של הנבלה בן גביר ומה שצריך לעשות לגבי המקרה.

לכן עדיף לך להתייחס לדברים שאני אומר ולא להדביק לי דברים של אחרים.
מוזר לי שאתה מכנה את אותו שומר בחניון מחבל , שכן אם תקדים בן גביר מלמד על משהו, לאדם הרבה יותר קל להגיע לכנסת מאשר להתקבל לסוג עבודה שכזה בנתונים הללו. אין לי מושג את מי השומר הזה תקף, אם בכלל, ובאיזה נסיבות, ובכל מקרה זו הבעיה של המעסיק שלו בטח אם הוא צריך לצייד אותו בנשק.

תפקידו של שומר חניון הוא להתריע כלפי מי שחוסם את הכביש ומי שהתנהג בניגוד לחוק במקרה הזה הוא בן גביר. גם לא נראה שבן גביר היה מאוים במיוחד או שנשלף לעברו נשק ולכן לא היה בסכנת חיים שתצדיק שליפת נשק מצידו . מה עוד שבהתחשב בחבורת הבריונים שהקיפה אותו אל מול שומר בודד סביר מאוד להניח הוריד כל אפשרות מעשית לתגרה פיזית יזומה דווקא מצד השומר . אולי דווקא בן גביר והגורילות סביבו הם אלו שעוד היו פותחים באחת שכזו. הרי היו כבר תקדימים לכך מצידם.

בנסיבות דומות כל אזרח אחר היה מאבד את הרישיון על מעשה שכזה. לכן קל וחומר זה צריך להיות הדין כלפי בן גביר שכן באופן לא מפתיע התנהל כמי שאינו אחראי מספיק לשאת נשק. ושוב בפעם החמישית כבר, ללא קשר למקרה השב"כ הוא שקובע אם רמת האיומים על חבר כנסת מצריכים אבטחה. אם יש לך קובלנות, פנה אליהם.

Katomishh

Well-known member
אתה מחרטט יותר מדי בשכל ומנסה לעדור ערוגות ולערום ערימות לאורכו ורוחבו של השטח במטרה להסתיר צמח מאוד רעיל . אין בכך שום תכלית , שכן הדבר היחיד שעקרוני הוא מעשהו של הנבלה בן גביר ומה שצריך לעשות לגבי המקרה.

לכן עדיף לך להתייחס לדברים שאני אומר ולא להדביק לי דברים של אחרים.
מוזר לי שאתה מכנה את אותו שומר בחניון מחבל , שכן אם תקדים בן גביר מלמד על משהו, לאדם הרבה יותר קל להגיע לכנסת מאשר להתקבל לסוג עבודה שכזה בנתונים הללו. אין לי מושג את מי השומר הזה תקף, אם בכלל, ובאיזה נסיבות, ובכל מקרה זו הבעיה של המעסיק שלו בטח אם הוא צריך לצייד אותו בנשק.

תפקידו של שומר חניון הוא להתריע כלפי מי שחוסם את הכביש ומי שהתנהג בניגוד לחוק במקרה הזה הוא בן גביר. גם לא נראה שבן גביר היה מאוים במיוחד או שנשלף לעברו נשק ולכן לא היה בסכנת חיים שתצדיק שליפת נשק מצידו . מה עוד שבהתחשב בחבורת הבריונים שהקיפה אותו אל מול שומר בודד סביר מאוד להניח הוריד כל אפשרות מעשית לתגרה פיזית יזומה דווקא מצד השומר . אולי דווקא בן גביר והגורילות סביבו הם אלו שעוד היו פותחים באחת שכזו. הרי היו כבר תקדימים לכך מצידם.

בנסיבות דומות כל אזרח אחר היה מאבד את הרישיון על מעשה שכזה. לכן קל וחומר זה צריך להיות הדין כלפי בן גביר שכן באופן לא מפתיע התנהל כמי שאינו אחראי מספיק לשאת נשק. ושוב בפעם החמישית כבר, ללא קשר למקרה השב"כ הוא שקובע אם רמת האיומים על חבר כנסת מצריכים אבטחה. אם יש לך קובלנות, פנה אליהם.
1. המאבטח (אחד מהם) הינו מחבל מורשע שישב פעמיים בכלא, מדובר באדם אלים עם עדויות נוספות לאלימות אף מאותו היום.
2. אכן זו בעיה של המעסיק שנגדו צריכה להפתח חקירה ובזה צריך להתעסק.
3. היו שם 2 מאבטחים, השני להבנתי תומך חמאס.
4. לבן גביר אושר אקדח משום שהוא סופג איומים.
5. בן גביר כפי שראינו אינו יודע כיצד לשאת אקדח ולהגן על עצמו בצורה ראויה.
6. משום שקצין הכנסת אישר לו אקדח בשל איומים על חייו, קל וחומר השב"כ צריך לאשר לו אבטחה שתמנע ממנו להסתובב עם אקדח.

אלפיני

Well-known member
היו שם 2 מאבטחים, השני להבנתי תומך חמאס.
לא יודע מהיכן הגיע ההבנה שלך, האם נפתח לו תיק משטרתי או כל דבר אחר שאמור היה למנוע את התפקיד.
בן גביר כפי שראינו אינו יודע כיצד לשאת אקדח ולהגן על עצמו בצורה ראויה.
לאדם נורמלי, בטח כזה שהצליח לעמוד במטלות אקדמיות של רשיון עו"ד לא צריכה להיות בעיה ללמוד לפרוק נשק ולירות ישר במטווח. בן גביר בעיקר יודע לעשות פרובוקציות.

המאבטח (אחד מהם) הינו מחבל מורשע שישב פעמיים בכלא, מדובר באדם אלים עם עדויות נוספות לאלימות אף מאותו היום.
על מה הוא ישב בכלא שמתיר לך לכנות אותו מחבל, פשע טרור או פשע המקוטלג כאזרחי? ואם ניקח את דבריך כהיתם, האם האיש החזיק נשק ביד, שכן אתה יודע שגם עבריין צריך להתפרנס ממשהו. אדרבא, אדם אלים שכזה לפי התיאור שלך יכול להחזיק סכין במסעדה כטבח ללא שום בדיקה משטרתית ואז להיות מסוכן בהרבה. שאלת מליון הדולר האם הייתה לו גישה לנשק בתפקיד שומר בחניון שכן החוק אינו מתיר לאף אדם אלים , יהודי או אחר, גישה שכזו. אם לא, אין רלוונטיות למקרה הספציפי של ההתקלות עם בן גביר.

משום שקצין הכנסת אישר לו אקדח בשל איומים על חייו, קל וחומר השב"כ צריך לאשר לו אבטחה שתמנע ממנו להסתובב עם אקדח.
ממש לא אותו הדבר. בטח לא ברמת הידע הביטחוני בין התפקידים. לו השב"כ היה מגיע למסכנה שישנו איום לבטח היה כן מקבל אבטחה. סביר שהוא מקבל חלק ממנה באופן פסיבי גם בלי שידע רשמית . ודי לחכימא ברמיזה.

Katomishh

Well-known member
לא יודע מהיכן הגיע ההבנה שלך, האם נפתח לו תיק משטרתי או כל דבר אחר שאמור היה למנוע את התפקיד.
פורסם באמצעי התקשורת.
לאדם נורמלי, בטח כזה שהצליח לעמוד במטלות אקדמיות של רשיון עו"ד לא צריכה להיות בעיה ללמוד לפרוק נשק ולירות ישר במטווח. בן גביר בעיקר יודע לעשות פרובוקציות.
לא כל אדם שיודע לתפעל נשק צריך שישא נשק, בן גביר לא צריך לשאת נשק, הדבר מביא יותר נזק מתועלת.
לכן עדיף להצמיד לו מאבטח.
על מה הוא ישב בכלא שמתיר לך לכנות אותו מחבל, פשע טרור או פשע המקוטלג כאזרחי? ואם ניקח את דבריך כהיתם, האם האיש החזיק נשק ביד, שכן אתה יודע שגם עבריין צריך להתפרנס ממשהו. אדרבא, אדם אלים שכזה לפי התיאור שלך יכול להחזיק סכין במסעדה כטבח ללא שום בדיקה משטרתית ואז להיות מסוכן בהרבה. שאלת מליון הדולר האם הייתה לו גישה לנשק בתפקיד שומר בחניון שכן החוק אינו מתיר לאף אדם אלים , יהודי או אחר, גישה שכזו. אם לא, אין רלוונטיות למקרה הספציפי של ההתקלות עם בן גביר.
ישב בכלא כאסיר בטחוני.

ממש לא אותו הדבר. בטח לא ברמת הידע הביטחוני בין התפקידים. לו השב"כ היה מגיע למסכנה שישנו איום לבטח היה כן מקבל אבטחה. סביר שהוא מקבל חלק ממנה באופן פסיבי גם בלי שידע רשמית . ודי לחכימא ברמיזה.
קטונתי מלבקר את מחדלי השב"כ באבטחת אישים,
את זה יעשו משפחת רבין, משפחת זאבי, ומשפחת כהנא.
אני פשוט מציע צעדים שימנעו התלקחות שעליה נצטער כולנו.

אלפיני

Well-known member
פורסם באמצעי התקשורת.

לא כל אדם שיודע לתפעל נשק צריך שישא נשק, בן גביר לא צריך לשאת נשק, הדבר מביא יותר נזק מתועלת.
לכן עדיף להצמיד לו מאבטח.

ישב בכלא כאסיר בטחוני.

קטונתי מלבקר את מחדלי השב"כ באבטחת אישים,
את זה יעשו משפחת רבין, משפחת זאבי, ומשפחת כהנא.
אני פשוט מציע צעדים שימנעו התלקחות שעליה נצטער כולנו.
משפחת כהנא? מה רצית שיצמידו מאבטח לפשיסט המייסד גם לאחר שהועף מהכנסת ויצא למסע נאומים בחו"ל?
בכל מקרה, מחדלים או לאו, הם האמונים על ההחלטה.

ולגבי החומרים של ישראל היום ודומיו, הניסיון של השנים האחרונות מלמד שצריך להמתין מה יביא יום.
ואני שוב אומר, גם אם יתברר שהיה מחדל בעצם העסקת השנים בתפקידי אבטחה זה עדין אינו פותר את ההתנהלות של בן גביר באירוע.

נמתין לחקירה ונראה כיצד יתפתח יום.

Katomishh

Well-known member
משפחת כהנא? מה רצית שיצמידו מאבטח לפשיסט המייסד גם לאחר שהועף מהכנסת ויצא למסע נאומים בחו"ל?
בכל מקרה, מחדלים או לאו, הם האמונים על ההחלטה.

ולגבי החומרים של ישראל היום ודומיו, הניסיון של השנים האחרונות מלמד שצריך להמתין מה יביא יום.
ואני שוב אומר, גם אם יתברר שהיה מחדל בעצם העסקת השנים בתפקידי אבטחה זה עדין אינו פותר את ההתנהלות של בן גביר באירוע.
אתה לא מאמין לחומרים שאינם מפראבדה?
במקום להטיל ספק בפרסומים בישראל היום, תשאל את עצמך למה בתקשורת הפראבדה משדרים רק דברים שמשרתים את האינטרסים שלהם, שבמקרה גם זהים לשלך.
למרות שלא ידעת, גם בפראבדה פירסמו שהוא ישב בכלא, רק שמיעטו שם בפרטים.

נמתין לחקירה ונראה כיצד יתפתח יום.
זה בסדר, אני כבר מכיר את הטקס הקבוע כאשר החקירה לא תואמת את הציפיות.

אלפיני

Well-known member
אתה לא מאמין לחומרים שאינם מפראבדה?
אני לא מאמין לחומרים מפראבדה, לכן אני בודק ב10 עיניים ועוד אחת כל מה שמפורסם באמצעי תקשורת ימני. ובמיוחד ישראל היום. אם הדרך היחידה שלכם היא להשמיץ את כל מה שמסביב ולא את מושא הבעיה אל תצפה ליותר מדי אמון המוליך לשת"פ.

Katomishh

Well-known member
אני לא מאמין לחומרים מפראבדה, לכן אני בודק ב10 עיניים ועוד אחת כל מה שמפורסם באמצעי תקשורת ימני. ובמיוחד ישראל היום. אם הדרך היחידה שלכם היא להשמיץ את כל מה שמסביב ולא את מושא הבעיה אל תצפה ליותר מדי אמון המוליך לשת"פ.
להפך, מושא הבעיה הוא התקשורת, ואת הבעיה הזו צריך לתקן.
התקשורת בישראל עויינת את הימין שמהווה מעל למחצית מתושבי המדינה בנושאים מסויימים גם קרוב ל 70%,
כשתשאל אותי על סמך מה אני קובע זאת, אסביר לך בצורה מפורטת.
בעוד בתקשורת שהייתה קיימת עד לפני שנים בודדות הם מהווים אחוזים בודדים וגם אז ממודרים.
ישראל היום, גלי ישראל וערוץ 14 הם הפתרון לבעיית הפראבדה.

למעלה