מהסרטון ניתן ללמוד שבן גביר אינו מיומן באחזקת נשק,
הזבל בן גביר מאיים על אחרים יותר ממה שמאיימים על חייומהסרטון ניתן ללמוד שבן גביר אינו מיומן באחזקת נשק,
וגם אם היה נזקק להשתמש בו, ספק אם היה יודע איך לעשות זאת מבלי לפגוע בלא מעורבים או בעצמו,
לכן, ובשל האיומים הלא פוסקים עליו יש צורך דחוף להצמיד לו מאבטח.
צריך להגן עליו, הוא נבחר ציבור.הזבל בן גביר מאיים על אחרים יותר ממה שמאיימים על חייו
וצריך להעיף אותו מהכנסת ולא להצמיד לו מאבטח .
השתגעתם לגמרי אבל זה לא חדש.
נבחר ציבור? ממש לא , הוא בושה לציבור !צריך להגן עליו, הוא נבחר ציבור.
אולי את רוצה שירצחו אותו.
אני לא.
לפי איזה חוק את רוצה לזרוק אותו מהכנסת?נבחר ציבור? ממש לא , הוא בושה לציבור !
הוא נכנס לבית הנבחרים ע"י הנאשם בפלילים הנכלולי.
תגיד, נפלת על הראש?לפי איזה חוק את רוצה לזרוק אותו מהכנסת?
רק בגלל שאת לא אוהבת את דעותיו?
רשמת שצריך להעיף אותו מהכנסת.תגיד, נפלת על הראש?
כן!
בעצם אף פעם לא היית מחובר אליו.
"לא אוהבת את דעותיו " ככה אתה מגדיר את פטריית הרעל , כאדם עם דעות ?
האיש הורשע בתמיכה בארגון טרור יהודי ורשם על שמו פרובוקציות שמתדלקות עוד ועוד מלחמות ובשבילך הוא אדם עם דעות .
![]()
הציבור לא בחר בו , הנכלולי עם כתבי אישום בחר בו.רשמת שצריך להעיף אותו מהכנסת.
בג"ץ הרשה לו להתמודד לכנסת, והציבור בחר בו.
על סמך מה את באה עכשיו ורוצה לשנות את החוקים?
האם לדעתך צריך לחוקק חוק שלא יתיר לבן גביר לכהן בכנסת?
או שלדעתך החוק הקיים מתיר את העפתו מהכנסת?
אתה שונא את הישראליות שהיתה מטרת היהדות! לא הזהות היהודית הגלותית אמורה לאפיין צברהלוואי וידידיך של החמאס ''לוחם החופש'', הג'יהד האיסלמי , דאש , ודומיהם היו רשעים ורוצחים כמו בן גביר .. הינו יושנים ברוגע ובשלווה הרבה יותר ..
"אתה שונא את הישראליות שהיתה מטרת היהדות"אתה שונא את הישראליות שהיתה מטרת היהדות! לא הזהות היהודית הגלותית אמורה לאפיין צבר
אתה ברגרסיה והפכת יאכנע דבושה כמו שקראנו לסבתות.. לא רואה בהשגים של המדינה.. המולדת לא רשומה אצלך בלקסיקון
כל הטרמינולוגיה שלך היא גזענות ויהדות שני הפכים - מה שלא מתחבר בשכל הישר אבל כן מתקבל אם מבינים
שהימין / אצל התנגדו להקמת המדינה ע״י ההגנה והחרדים גם הם התנגדו למדינה שאינה הלכתית לפי בוא המשיח
בתכלס - אתה אויב ישראל מובהק וכל מטרתך היא הרס התקומה שבאה לך כמו מי שקם על צד שמאל כבר 70 שנה.
מקווה שנפל לך האסימון שהבריחה ליהדות היא בגידה במדינת ישראל"אתה שונא את הישראליות שהיתה מטרת היהדות"
אללה יסעדקקקקקק.![]()
איך הפכת להיות האדם שאתה , מה עיצב את אישיותך , מה גרם לך לשנוא כל כך את דת אבותיך ?מקווה שנפל לך האסימון שהבריחה ליהדות היא בגידה במדינת ישראל
שהרי יהדות היא תרבות של גלות !! יהדות תשאר גם אם המדינה תימחק
ישראליות לא תשרוד אם כולם יברחו להיות יהודים יורדים בחו״ל או פנאטים כגיס חמישי בתוכנו.
זה לא אני - זה אתה שלא התחנכת כישראלי פטריוט. מבחינתך אין שום ערך למדינה למולדת ולצבר הישראליאיך הפכת להיות האדם שאתה , מה עיצב את אישיותך , מה גרם לך לשנוא כל כך את דת אבותיך ?
תמיד תהיתי איך אדם כל כך סולד מכל מה שאמור להגדיר אותו ?
המצחיק הוא שאני הייתי זה אשר לימד אותך מדוע אנו קרויים "יהודים" - אתה לא ידעתזה לא אני - זה אתה שלא התחנכת כישראלי פטריוט. מבחינתך אין שום ערך למדינה למולדת ולצבר הישראלי
אלו הערכים שהקנו לנו בבתי הספר בתל אביב.. שעורי מולדת חקלאות אהבת הארץ ולא יהדות צבועה של מי שבכלל
לא מקיים מצוות - תפסת טרמפ על יהדות כמו העבריין שמופיע עם כיפה וציציות.. כך הורה לך הנאשם? מה לך וליהדות? מכיר משוררים
או סופרים יהודיים למדת משהו בתלמוד? הרי מאחרי הכסת״ח של יהדות יש בך שנאה עמוקה למולדת שלנו ולזהות הישראלית.
בושה וחפרה. לי יש מורשת יהודית אבל היא מורשת היא נותרה מאחור הגשימה את החזון להקים מדינה ולחזור לשורשי עם ישראל בארצו.
אנחנו לא קרויים יהודים בשום מקום בעולם מעבר לאנטישמי שיעז לכנות אותי יהודי יחטוף מענה לשון הולם.המצחיק הוא שאני הייתי זה אשר לימד אותך מדוע אנו קרויים "יהודים" - אתה לא ידעת.
היית מתווכח איתי על גבי הפורום מבלי לדעת מושגי יסוד וזה היה מצחיק לאללה....ועכשיו הגזרים מבקשים ללמד את הגננים חחחח
אמרתי לך - בד"כ אני מייעץ לשמאלנים לעזוב את הארץ ולחיות בחו"ל אבל איני מייעץ זאת לאלה שלמיטב ידיעתי לא העמידו צאצאים (אתה , דורי , סתוונית ועוד....) - לא יהיה לכם למי להשריש את תפיסת עולמכם התמהונית וזה דבר מאד מנחם.
חבל לבזבז אנרגיה על מי שלא ראוי שיבזבזו עליואנחנו לא קרויים יהודים בשום מקום בעולם מעבר לאנטישמי שיעז לכנות אותי יהודי יחטוף מענה לשון הולם.
מי ששמח לאיד שישראלים לא מביאים צאצאים הוא אנטישמי במלוא מובן המילה
התרבות שלנו שמית - בלי קשר ליהדות אנחנו עם עברי שכותב מימין לשמאל כמו הערבים רק שנוי בסדר האותיות.
ההסברים שלך ליהדות מתאימים למדריכים ביד ושם. בשואה בדקו מיהו יהודי לפי הסבתא.
כולם השתגעו הסיבה המרכזית לכל סבבי הבחירות היא העלאת אחוז החסימה, כמו שביטלו את הבחירה הישירה מזמן היה צריך להוריד את אחוז החסימה לבדיוק אותו אחוז שהיה לפני שליברמן כפה על העלאתו. טיפשי מצד ימנים, שמלאנים, חרדים וחילוניים להתנגד להורדת אחוז החסימה. ואז גם סמוטריץ' לא היה זקוק לבן גביר כדי להיכנס לכנסת.הזבל בן גביר מאיים על אחרים יותר ממה שמאיימים על חייו
כולם השתגעו הסיבה המרכזית לכל סבבי הבחירות היא העלאת אחוז החסימה, כמו שביטלו את הבחירה הישירה מזמן היה צריך להוריד את אחוז החסימה לבדיוק אותו אחוז שהיה לפני שליברמן כפה על העלאתו. טיפשי מצד ימנים, שמלאנים, חרדים וחילוניים להתנגד להורדת אחוז החסימה. ואז גם סמוטריץ' לא היה זקוק לבן גביר כדי להיכנס לכנסת.
בן גביר עלול להירצח על ידי ערבי אחד כפי שנרצח הרב כהנא ..הזבל בן גביר מאיים על אחרים יותר ממה שמאיימים על חייו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.