אז אני מצטער, כי זה הרושם שקיבלתיאתה לא מדייק וזה בלשון המעטה
"הדיעה שלך היא שקשיש לא מבין מה קורה סביבו" - איפה כתבתי את זה בדיוק? טענתי ואטען כי לשינוי זה (שנחיצותו אינה ברורה לי) לא היה פרסום נרחב דיו וזה יפגע בראש ובראשונה באוכלוסיות החלשות (שהקשישים, לצערי, נמנים עימן), ובשלבים הראשונים הן יתקשו להתרגל אליו. מזל שלא ייחסת לי דברים חמורים יותר. לידיעתך ולהפתעתך - אינך היחיד שמעורה בחיי הקשישים! אתה מתעקש משום מה להציג עצמך כמחזיק בלעדי בדיעה הנכונה והצודקת - שיבושם לך. איני מתכוון להלחם עם טחנות רוח ולהמשיך לנהל פה שיח חירשים. שא ברכה...
המילים "לאלץ אנשים מבוגרים לחצות את הכביש" זה היה הטריגר. קיבלתי את הרושם שחציית כביש זה דבר שקשיש יתקשה בו עד מאד ומכאן דברים התגלגלו. לגבי כך שלא היה פרסום רחב דיו אני מסכים איתך. לגבי השינוי במסלול אני דווקא מברך אותו, במשך שנים אנשים עוצרים כל אוטובוס ושואלים? באר שבע? אשקלון? והנהג סתם עוצר לו ללא צורך. לגבי השינוי במסלול, זאת העובדה וכך אני מכיר את הקווים האלו מגיל צעיר. ביום מסויים גילינו אני ואימי תחנה וכך הבנו שמסלול הקו הוארך, כאשר חזרנו מקבר הבאבא סאלי המתנתו בתחנה שבצומת הסמוכה לבית הקברות וכשהגיע האוטובוס הראשון לשל הוא היה לתל אביב, הבא אחריו היה לבאר שבע, אימי שאלה את הנהג אם זה שינוי קבוע והוא ענה לה שכן. זה היה יום חם מאד כפי שזכור לי ואמא שלי אמרה שהגיע הזמן שאחרי שנים שהם הולכים את זה ברגל שהאוטובוס יכנס לשם. את הדברים האלו אני לא אשכח, אז כן מבחינתי זו עובדה. אני חובב אוטובוסים ודרכים מגיל צעיר וכל מה שנסעתי בו אני יודע את מסלולו. אלו קווים שנסעתי בהם פעמיים בשנה בערך בכל חיי ועל כן אני זוכר את השינויים בהם.