מקסימה,,יש לי אתר נחמד עם ,, 12 להיטים של אלויס אם תירצי ,,תני קריאה
M magy New member 15/10/02 #44 ישראל..........אני צריכה דחוף עבור קליינט בנוסטלגיה שיר של אלוויס...... because of you
M magy New member 15/10/02 #49 אקשיב לו....קודם האיש רשם כמו שאני רשמתי....... ביקוז אוף יו......... ולא "דה וונדר אוף יו"...... תן לשמוע.....קודם..... המנגינה מזדמזמת לי.........בשיר "ביקוז"
אקשיב לו....קודם האיש רשם כמו שאני רשמתי....... ביקוז אוף יו......... ולא "דה וונדר אוף יו"...... תן לשמוע.....קודם..... המנגינה מזדמזמת לי.........בשיר "ביקוז"
M magy New member 15/10/02 #51 לא לא לא לא שיר איטי...שמתחיל במשפט..........ביקוז אוף יו......... והוא מספר על האומללות שלו......בגללה...... הקשבתי, זה שיר אחר
לא לא לא לא שיר איטי...שמתחיל במשפט..........ביקוז אוף יו......... והוא מספר על האומללות שלו......בגללה...... הקשבתי, זה שיר אחר
M magy New member 15/10/02 #52 לא מופיע באתר שאתה נמצא בו כבר חיפשתי אתמול..... אני צריכה אתר של אלוויס בלבד.... ויש לי אחד......אבל גם לא כולל את השיר המסוים הזה......
לא מופיע באתר שאתה נמצא בו כבר חיפשתי אתמול..... אני צריכה אתר של אלוויס בלבד.... ויש לי אחד......אבל גם לא כולל את השיר המסוים הזה......
M magy New member 15/10/02 #59 זה אינו השיר.. כבר בדקתי אותו אתמול. הוא לא מופיע באתר שיש בידך............לא שם................
M magy New member 15/10/02 #60 בין שתיים לשלוש ברשת ב´ רגעי קסם.....שירים ישנים כל יום כבר עשרות שנים......... אני שם כעת............. שם השקט.........
בין שתיים לשלוש ברשת ב´ רגעי קסם.....שירים ישנים כל יום כבר עשרות שנים......... אני שם כעת............. שם השקט.........