קושיה . מים עד נפש .

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זה תמנון פורפור

ואם לא הבנת את ההקשר אז כל התכונות של הפוליטיקאי הישראלי שמניתי מובנות בתמנון מקדמא דנן רק שהוא משתמש בהן באופן הרבה יותר חינני.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ממש במרכז התמונה

אגב אפשר לעבור במרחק עשרות סנטימטרים מהם ולא להבחין בהם. אם עדיין לא זיהית אותו אולי תמנונה תסביר לך.

t a m n u n a

New member
פורפורית את לא זקוקה לשום../images/Emo110.gif

משקפיים כי אני בתור תמנונה בקושי זהיתי את עצמי ושתדעי לך שמה שרואים משם לא רואים מכאן. נבקש מהשייח הצוללן שיצלם תמנון בעת שזרועותיו פרוסות ואז גם כאלו שלא משם, יזהו. מכל מקום התמנון ה"נסתר" מתאים לפוליטקאי של השייח ולעוד תמנונים/ת.

t a m n u n a

New member
פורפורית היקרה../images/Emo110.gif

1. אני לא צוללנית אבל בגלל ההובי של בני משפחתי (כולל ילדים ובעל) הצוללים מזה שנים רבות אני רק משנרקלת(מתה מפחד לצלול באמת) אבל מכירה את כל חופי סיני מראס מוחמד אתר מקסים ועד בואך אילת המון תלאפים של שעות על המיים עם משקפת סניפרים ושנורקל. יפה עד מדהים. מאד אהבתי את התמנון תמיד עקבתי אחריו בסקרנות רבה. 2. אוהבת לאכול אותו ....מה לעשות יסלח לי השייח ועוד כאלה שמפריע להם. 3. בשם תמנונה טמון למעשה שמי האמיתי. ואיך השייח אומר אלו היו 60 שניות של זה וזה וזה וזה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אולי זה הזמן לארגן איזו מפגש

שנירקול פורום בעיה"ק אילת ? אפשר לשלב גם אינטרו (צלילות הכירות). אילת ריקה והמחירים בקאנטים.

טוסקה

New member
אפשר להצטרף גם אם לא משנורקלים?

ועקב קשריי ההדוקים בתחום המלונאות אולי אוכל אפילו לעזור...

נשמע נהדר מפגש באילת ../images/Emo13.gif

אבל לא עכשיו אני בדרך לוושינגטון בהתחלת נובמבר,דרך אגב מקוה שיתפסו את הצלף הרוצח שמה , בתי שני גרה בסילברספרינג ואני די מודאגת, כאילו לא מספיק לנו סדאם.יימח שמו

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אולי אפשר להגיע לעיסקת טיעון

עם הצלף בתמאי שיוריד את סדאם ? מתי את יוצאת לדרך פורפור ?

tidhar

New member
פורפוריטה תצטיידי בבגדים חמים פה

החורף הגיע עם סערות שטפונות וקור שוודאי לא מוכר לך .

מוכר לי , תידהר,../images/Emo13.gif

חייתי כמה שנים טובות באירופה הקרה ,פיחסה, אבל האמת ,מאז גלי החם שאף אחת לא מזכירה פה ,אני אוהבת קור....

למעלה