קושיה . מים עד נפש .

t a m n u n a

New member
ואני הגעתי למסקה שישראל../images/Emo110.gif

שלנו עושה לי כל יום את השמייח בלב עם השירים הנהדרים שלו.... ברכה מתמנונה על כל 8 זרועותיה

ישRאל

New member
אך אך אך ,,אני רק מדמיין לי ,,תמנוה

איזה סקס ניפלא אפשר לעשות עם מישהי שיש לה שמונה זרועות?? זה יכול להיות מטריף לא?? תדמייני,,,,תישאלי אפילו את החיפושיות,,

בארצות סקנדינביה הנשים ברוב

בפרלמנט ונדמה לי שאפילו בממשלה. הכל עניין של לקיחת אחריות. העולם יכול היה להיראות אחר בהנהגת נשים. אלא מה? בארץ נשים לא רוצות לקחת אחריות. יושבות ומקטרות שהן מופלות, אך מי באמת מוכנה למרוץ לצמרת? תפקידים לא מוגשים על מגש של כסף. צריך להתאמץ לקבלם. ואלה שמוכנים להתאמץ ולקבל אחריות, לא תמיד ראויים. יש לנו מישהי במקום העבודה שהיתה במשך שנים רבות יו"ר ועד העובדים. אחד האנשים המגעילים ביותר שראיתי אי פעם, גסת רוח, המונית (וזאת בלי לדבר על הופעתה החיצונית). הגברת חברת הנהגת מרץ. איך זה קורה: כששואלים מי מתנדב, אנשים כמוה קופצים על התפקיד. ושוב חזרה אלינו הנשים. אנחנו רוצות לסיים את יום העבודה שלנו ולרוץ הביתה לעניינינו. גם גברים רבים נאשמים באותה אשמה. חלק מאיתנו עוסק בעבודה ובהתנדבות בקהילה, חלק מעורב בקהילה, אבל איפה הרוב? בבית, מקטר מול החדשות בטלויזיה.

בוני101

New member
זהו איילה

אנחנו נותנים לפישפשים לעלות למעלה ומקטרים שמגרד . כאשר עליתי ארצה , ריססו את ראשי בדי-די-טי לא רק את הפישפשים השמידו לי , אלא גם הרצון להיות פישפש .

נשים - "דוגמית" על מעמד הנשים

בתודעה של הפרלמנט בישראל - בהרכבו המיוחד. (סקנידנביה כ- 37% מחברי הפרלמנט הינן נשים - אין להם את כל המפלגות הדתיות שמהוות למעלה מ- 50% אצלנו בפוליטיקה הישראלת!!!!!). מושב החורף של הכנסת נפתח אתמול, וחבר הכנסת נסים זאב מש"ס יצא בנאומו הראשון במושב בהתקפה חריפה נגד הנשים. חבר הכנסת זאב אמר כי אין מקום להפלות לטובה חברות שבבעלות נשים במכרזים ממשלתיים, וגם הסביר מה אמור להיות מעמדה של האישה: "שכחנו מה התפקיד של האשה. האשה היא העזר כנגדו. האשה היא העזר לבעל. אני חושב שהצעת החוק יוצרת אפלייה נגד גברים".

maxima

New member
ישראל..........

אנידוקא חושבת שהתחלואה מתחילה מ"המנהיגים" אם בכלל אפשר לקרוא למי מהם מנהיג אומרים שהדג מסריח מהראש כשהמנהיגות חושבת רק על עצמה מה יעשו אזובי הקיר

ישRאל

New member
מקסימה,,בואי נהיה כנים עם עצמינו

וזה לא שאני חס וחלילה מצדיק את התנהגות מנהיגינו,,אבל מאיין הם באו המנהיגים האלה,,הרי באותה מידה גם את וגם אני יכולנו להיות "מנהיגים" ומי יודע כיצד היינו מתנהגים לא??,,נכון יש להקים זעקה גדולה נוכח המצב, אולם מה שאני אומר בעצם זה באו כולנו ניסתכל גם קצת על עצמינו,,ומה אנחנו כל אחד מאיתנו יכול וצריך לדעתי לשפר,,, אני בטוח שאת מסכימה איתי ,,מקסימה,,והעיקר זה שאני חי

maxima

New member
אכן בוני..........

היו דברים מעולם אני לא עברתי חוויה כזו אך חברות סיפרו על כך

בוני101

New member
דרשו רבותינו

בריסוס , חדרו לי עמוק יותר . מרגישים , לא ? רוצה לאמר : מה להיות כנים עם עצמינו ? אנחנו "דור-מזויין" לא הצעירים . אנחנו מתבשלים בדייסה של עצמנו . אנחנו חצי-גולה , חצי מסתערבים ועוד חצי מתבכיינים .כן אחד וחצי. להיות כנים עם עצמנו ? עם איזה חלק ? אנחנו נמשיך לריב עם מסך הטלויזיה והפשפשים יגמרו לנו העוגה .

maxima

New member
לצערי.........

נכון אמרת.... מתבכיינים ולא עושים דבר נראה יקום מי מהבכיינים ויעשה מעשה שיביא לנו ברכה לכל ישראל ואם לומר את האמת עראפת זאת רעה חולה שלא נבראה הוא שונא אותנו שנאה תהומים והיא מעביר את זה לשאר הפלשתינאים עם עראפת בטוח שלא יהיה שלום וגם לא שקט

maxima

New member
ישראל.........

הכן המנהיגים מתוכינו קמו אך דבר ידוע הוא שכדי להיות פוליטיקאי, להצליח ולהתקדם צריך להיות ערמומי במידה לא קטנה לדעת "לא לומר אמת" להיות ללא מצפון ולחשוב רק על עצמך .....ועוד ועוד....... אך יש פוליטיקה ויש פוליטקה....ואצלינו היא מאד מלוכלכת זה בהחלט לא מתאים לי לא נראה לי שהייתי מתליחה בתחום הזה אני מכירה פוליטיקאי ישר שנשאר תקוע במקום כל שנות חייו כי לא ידע לתכמן

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
פוליטיקאי ישראלי - מפרט

ערמומי כמו שד מתאים את עצמו לסביבה בזמן אמת משנה צבעים בהתאם לנדרש יותר מהר מזיקית נדחק בלי קושי לכל חור בזמן סכנה אמיתית בורח מייד אם לא מסוגל לברוח מסווה את עצמו כך שלא יבחינו בו כל הזמן במארב לחלשים ממנו כשנופלת לידיו הזדמנות הוא מגייס המון ידים לאחוז בה ולא מרפה. מוכר לכם ?

maxima

New member
שיח............/images/Emo6.gif

כל הכבוד על הצילום הוא מאד פוטוגני האיש שלך

למעלה