היכולת המנטלית לא רלוונטית כשאתה בתוחלת שלילי
שלילית מראש וזה החוק הבסיסי בתחום הפורקס. אין ספק שיכולת מנטלית צריכה ויכולה לגרום לסוחר לשפר את ביצועיו אבל כשמראש הוא מהמר נגד כל הסיכויים כמו בפורקס אז ההבדל בין סוחר עם יכולת מנטלית לכזה שאין לו אותה, זה שהאחרון יפסיד את הכסף שלו מהר יותר. אין שום 70% הצלחה בניתוח טכני. לא מתקרב לזה וחבל שכבוד "הרב" מלמד את השטויות האלה ושוטף לכם את המח. אין מצב כזה. אתה באמת חושב ש-99% מפסידים על יכולת מנטלית? הצחקת אותי. כלל פורקס השיקו רובוט של סיסטמטים שסוחר עבורך. מדוע כמעט כל המשתמשים בו מפסידים כסף? הרי לרובוט אין רגשות. ועוד משהו. הבדל נוסף בין סוחר עם יכולת מנטלית לזה שאין לו, הוא שהאחרון, כמו רבים שכותבים לי לאחרונה מסרים, יכתוב לי במסר איך מ"השקעה" קטנה של אלפי דולרים הוא מצא עצמו מסובך בחובות של 600,000 שקל בחסות סרסורי הקזינו, כרטיסי האשראי ומלווים טובים מהשוק האפור, ששמחו "לעזור" לו עם הלוואות. מטעמי צנעת הפרט לא אחשוף את אלה שפנו אבל בחודשים האחרונים קיבלתי מעל 20 מסרים ברוח דומה (לרוב עם סכומים נמוכים יותר אבל סיפור דומה). הסוחר עם המנטליות רק יסביר לי איך רימו אותו והוא הפסיד 5000-10000 דולר ויצא מזה. זה כל ההבדל. וכן זה נגמר לעתים רבות בגירושין, באלימות במשפחה, בהרבה ניקוטין ולעתים גם סמים.