קורס מט"ח

10אבי10

New member
בלי להכנס לאישי..

מנסיוני של כשנה. הניתוח הטכני קולע בערך ך50 אחוז למציאות. אז מי צריך אותו? סתם שאלת תם!

צב200

New member
זה הניסיון האישי שלך

אך זה לא אומר שאתה מספיק מבין. ובטח אחד שאין לו מושג מה זה ניתוח טכני (כפי שהצהיר) לא יכול לפסול חכמה אלוקית זו כמו כל חכמה שקימת בבריאה. לדוגמא רואים שיחסי פיבונאצי קימים גם במחזורי עיסקאות של עשרות שנים ! מלכים עלו וירדו מלחמות החלו והסתימו והגלגל חוזר בעולם. וכמובן מה שקים בגדול קים גם במיקרו,כמו בכל הבריאה האטום בנוי כמו מערכת השמש -ולכן גם בטוחים קצרים יותר החוקתיות הזו קימת!! אז למה באמת רב האנשים מפסידים? א.חוסר ידע מספיק ב.אי שמירה על כללי הסיכון - תאות בצע ג.ועוד תכונות אנושות של האדם:חוסר סבלנות פחד,ועוד אשר רב העיסקאות נופלות בגללן ומה לעשות ?רב האנשים ניחונו בתכונות אלו ,אז רובם ימשיכו להפסיד!!!! שומר נפשו ירחק מזה! רק מי שניחן בסבלנות ,ומשמעת עצמית גבוה יוכל לשרוד אך מכאן ועד לפסול את השיטה-זה חוסר השכלה בסיסי

10אבי10

New member
לא הבנתי. סורי.

אני יודע מצויין מזה ניתוח טכני. ויש המלצות לעסקאות לפי ניתוח טכני. בתכלס ההמלצות האלו לא עובדות. אז...מי צריך תניתוח הזה. מה אנחנו חוקרים? אנחנו אנשים שרוצים להרויח ולא לתרום את כספנו למדע של הניתוח הטכני.

צב200

New member
שוב

גם המלצה של מומחה לניתוח טכני יכולה להכשל 1. יש כונים הגיוניים אחרים שהוא לא חשב עליהם 2.הסברתי שגם אם יש חריגות במזג אויר שאנחנו לא מבינים למה,עדין בטוח הארוך ישנם 4 עונות ולכן צריך לבדוק טוח ארוך יותר בכלל הגעתי למסקנה שהטוחים הרוכים אמינים יותר והסיבה היא שנתונים סטטיסטים (מט"ח זה סטטיסטיקה ) אמינים יותר לאורך זמן לדוגמא: בקבוצצה אקראית של 1000 איש (כגון ברחוב,במטוס)יהיו חצי גברים וחצי נשים ועל אחת כמה וכמה בקבוצה של 10000 איש,אך בקבוצה אקראית של 10 איש פחות סיכוים שיהיו חצי חצי מאידך יש מומחים שיודעים להתעסק גם בכמויות קטנות כגון מדגם לפני בחירות אך לכך צריך מומחיות רבה יותר. עכשיו הבנת?

גברת צב, ניתוח טכני לא עובד

אפילו מחקר אקדמי שמוכיח את זה הבאתי לפורום לפני מס' שבועות. לא מסובך עלק חוכמית אלוקית. את ירדת מהפסים. הציורים של הבן שלי (בן 4) יכולים לשמש מצע אמין יותר לחיזוי תנודות במט"ח.

צב200

New member
אכן

ציור של ילד בן 4 יכול לגלות הרבה דברים למי שמביו בזה ואפילו...הקווים המשורטטים על כף ידו שמי שלא מבין בזה יגיד שאלו קישקושים וגם מי שלא מבין בניתוח טכני יגיד שאלו קישקושים

leatherface12

New member
יש צדק חלקי בדברייך

אכן המושג הזה של פיבונאצי קיים בטבע בתהליכים אלו ואחרים ואכן היחס האינסופי של שני מספרים בסדרה שבה כל מספר הוא סכום שניים שלפניו מקיים בסופו של דבר 0.618 וזה באמת הגיוני להשליך את זה גם על יחסי מטבעות שמייצגים התנהגות גלובלית אנושית ורחבה אבל הבעיה היא טווח המדידה שלנו ובאמת שעל הרבה נקודות בגרף שתאמרי לי שהן תיקון טכני של מהלך מסויים אני אוכל להביא לך גרף אחר עם תקופה וטווח זמנים שונה שבו תראי שזה בעצם לא תיקון אלא פריצת מגמה וזו הבעייתיות בהשלכת התיאורייה הזו על תחום הפורקס שנראה לי מאוד רנדומלי

אז נראה לי שהגענו להסכמה

ניתוח טכני הוא כמו חיזוי על בסיס ציורים של ילדים בני ארבע וכמו חיזוי על בסיס הקווים המשורטטים בכף היד של כל אחד מאיתנו. מי שמאמין כמוני שה-3 לעיל הם קשקושים שיבושם לו, ומי שחושב שאלה אינם קשקושים שימשיך לקחת את הכדורים הוורודים.

webguy

New member
אז תסביר לי בבקשה ...../images/Emo2.gif

הנה גרף על צמד ..ואפשר להביא עוד הרבה דוגמאות אף טובות יותר ..של קווים במרחב שמתנהלים בחוקיות לפרקים (במקרה זה מהלך יורד לאורך קו מקביל יורד )... זה מקרה ..? יד אלוהים ... תרצה נביא לך עוד ...אין בעיה ..!!

leatherface12

New member
לא ערערתי על זה לחלוטין

תשמע , הבעיה בפורקס שהשוק הזה מונע מהמון פרמטרים וסיבות כשהחלטות שונות ואירועים שונים עלולים ליצור תגובות שונות של החלשות או חיזוק על מטבעות שונים זה שיש מקרים בהם המחירים נעים בחוקיות מסויימת כמו שהראית בגרף זה גם נכון ובהחלט גם יש מחירים שמהווים מעין מחסום פסיכולוגי אבל בהרבה מקרים עד שאתה קולט מגמה או חוקיות מסויימת היא מיד מתנפצת לך בפנים איך שאתה נכנס למסחר וזה קורה הרבה מדי פעמים כמו כן אתה הבאת את הגרף בטווח זמן של שעתיים מה שאני רציתי לומר שאם תשנה את פרמטר הזמן של הגרף תוכל למצוא דווקא מגמה עולה ולא יורדת והיית עלול להכנס לשוק גם בכוון אחר לכן אני אומר שהשוק הזה מגלם אך ורק את הכאן והעכשיו ואינו מסתכל על מה שקרה בעבר בדרך כלל לא יודע אני בכל מקרה מאחל לך בהצלחה אבל אני ניסיתי ונכשלתי הרבה מדי פעמים מכדי שאוכל לומר שיש שיטה מנצחת שעובדת בשוק הזה ואם יש אני לא מצאתי אותה

מהגרף הזה כמו במציאות לא ניתן ללמוד שום דבר

על העתיד. אני אשמח אם תראה לי 30 גרפים דומים בנתוני און ליין ותגיד לי איך הולך המטבע להתנהג מכאן וקדימה (לטווח של ימים או כל טווח אחר שתבחר). אני מבטיח לך שכמו כל המהמרים גם הסיכוי שלך לנחש את ההמשך הוא אקראי לגמרי למרות הקווים היפים. לא סתם 99% מהמהמרים בפורקס מפסידים את הכסף. הרי את הגרף שצירפת רואים עוד מיליוני משקיעים אחרים, אז אין לך שום יתרון ידע עליהם. אז למה בכל זאת כולם מפסידים?!

webguy

New member
אין בעיה ...

אתה צריך להבין שהעיקר במסחר במטבעות ובכלל זה יכולת המנטלית ..!! למה זה דומה .... בטח שמעת על וורטיגו ....כאשר טייס לא סומך על המכשירים ומסתמך על טעויות אופטיות שעיניו רואות ואז הטיסה נגמרת לא טוב ... יש לך כמו בתא הטייס נתונים ואין מקום לתחושות בטן ...הבעיה שצריך לנטרל גורמים אישיים מהמסחר ..וכאן הכשלון של רובנו ...כולל שלי ...אי יכולת לצאת מטרייד כושל .... וללכת קדימה לטרייד הבא כדוגמא .. ברור שהטכני גם טועה .... אבל אם תחתוך הפסד בתחילתו ותתן לרווח לרוץ קדימה ולא תצא אלא לפי הניתוח הטכני אז כבר אתה מצליח .. מדובר על הצלחה לפי הניתוח הטכני של כ- 70% בלבד ..!! הסוד כאמור .. הפסדים קטנים בשליטה .. וניצול הטווח המקסמלי של רווח אפשרי בטריידים מצליחים .

leatherface12

New member
כולנו מכירים זאת

כל סוחרי הפורקס לומדים לסגור הפסדים באיבם ולתת לרווחים לרוץ וגם אני עשיתי זאת אבל מה לעשות גם כך אתה מפסיד כי הסטופ לוסים שלך נתפסים סטטיסטית הרבה יותר מהר מהלימיטים שהצבת אם הייתה שיטה שבאמ עובדת אפילו ב55 אחוז מהמקרים הייתי קונה אותה ועושה מיליונים אבל גם אני הבנתי שהניתוח הטכני הוא מיותר וסיכויי ההצלחה הם כמו בזריקת מטבע בשוק הזה

היכולת המנטלית לא רלוונטית כשאתה בתוחלת שלילי

שלילית מראש וזה החוק הבסיסי בתחום הפורקס. אין ספק שיכולת מנטלית צריכה ויכולה לגרום לסוחר לשפר את ביצועיו אבל כשמראש הוא מהמר נגד כל הסיכויים כמו בפורקס אז ההבדל בין סוחר עם יכולת מנטלית לכזה שאין לו אותה, זה שהאחרון יפסיד את הכסף שלו מהר יותר. אין שום 70% הצלחה בניתוח טכני. לא מתקרב לזה וחבל שכבוד "הרב" מלמד את השטויות האלה ושוטף לכם את המח. אין מצב כזה. אתה באמת חושב ש-99% מפסידים על יכולת מנטלית? הצחקת אותי. כלל פורקס השיקו רובוט של סיסטמטים שסוחר עבורך. מדוע כמעט כל המשתמשים בו מפסידים כסף? הרי לרובוט אין רגשות. ועוד משהו. הבדל נוסף בין סוחר עם יכולת מנטלית לזה שאין לו, הוא שהאחרון, כמו רבים שכותבים לי לאחרונה מסרים, יכתוב לי במסר איך מ"השקעה" קטנה של אלפי דולרים הוא מצא עצמו מסובך בחובות של 600,000 שקל בחסות סרסורי הקזינו, כרטיסי האשראי ומלווים טובים מהשוק האפור, ששמחו "לעזור" לו עם הלוואות. מטעמי צנעת הפרט לא אחשוף את אלה שפנו אבל בחודשים האחרונים קיבלתי מעל 20 מסרים ברוח דומה (לרוב עם סכומים נמוכים יותר אבל סיפור דומה). הסוחר עם המנטליות רק יסביר לי איך רימו אותו והוא הפסיד 5000-10000 דולר ויצא מזה. זה כל ההבדל. וכן זה נגמר לעתים רבות בגירושין, באלימות במשפחה, בהרבה ניקוטין ולעתים גם סמים.

webguy

New member
מדובר במהמרים ולא בסוחרים ..

אם זה לא היה פורקס זה היה בשוק האופציות על מדד המעוף ...או במרוץ סוסים .. מה שמאפיין "סוחרים" כמו שאתה מתאר זה הצורך להשיג רווח מהיר ובזמן קצר ... הכניסה למסחר צריכה להיות איטית ומדורגת וכל שלב צריך להיות מוצלח ואם לא אז להיות בחוץ ... זה דמו ...ואחר כל משחק בדולר שתי דולר לטרייד וככה הלאה עד ל-10 דולר לפיפס . ומי שלוקח הלוואות לפורקס ... היה לוקח גם הלוואות לשחק ברולטה..... זה כבר עניין פסכלוגי לפסכלוגים ולא עניין של לימוד מסחר ...

בפורקס אין סוחרים, רק מהמרים

ואת הנקודה המהותית הזו לצערי עוד לא הבנת ומנסיון של שנים רבות ברור לי שתגיע גם אתה לנקודה הזו שתבין את זה. אתה אולי מהמר שקול, אבל עדיין מהמר. אני רק מאחל לך שלא תפסיד יותר מדי כסף עד שתצא מהתחום (ולפי כתיבתך השקולה יחסית יש סיכוי שהנזק יהיה ברמה של עשרות אלפי שקלים נמוכים של קורסים, זמן מבוזבז והפסדי הימורים) ועוד איחול - שיהיה לך האומץ לכתוב כאן את הסיפור האישי שלך כדי שגם אחרים ילמדו מנסיונך ולא יתקרבו. מאוד מציק לי שכל כך הרבה אנשים כותבים מסרים פרטיים ומיילים נגד הפורקס אבל לא יוצאים נגד זה בציבור ובכך לא מסייעים למנוע את הקורבנות הבאים של הקזינו הזה. כשהתוחלת להרוויח לאורך זמן ממשחק כלשהו נמוכה מ-50% הרי שהמשתתפים בו הם בהכרח מהמרים. לא "סוחרים", לא "משקיעים" ולא "פיננסיירים".

webguy

New member
אתה מבין מה גורם לשנוי היחסים בין מטבעות ..?

הרי פורוקס יש לו משמעות מעבר למסחר בו .. צמד מטבעות שנסחר הוא ראי של כלכלה שתי המדינות ... ריביות שניתנות בהן מצב הכלכלה ... אבטלה וכדומה .. כלומר ...היחס בין המטבעות הוא לא משהו אקראי ..!!! יש סיבות ומשתנים רבים ואם אתה מנתח נכון אז אתה על דרך המלך ...לא חייב ניתוח טכני .... יש השקעה גם לטווח ארוך במטבעות .. אתה לוקה בחוסר ידע בסיסי ....

מכללת פסגות משווקת אותכם?

וכמה הם מקבלים מכל תלמיד שפותח חשבון הימורים אצלכם?

tomersh1

New member
אני ממליץ על קורס של fxcm

הקורס מועבר דרך האינטרנט , כלומר יושבים בבית ושומעים ורואים הרצאות במחשב- נוח ופשוט פשוט פשוט. קורס של שבועיים, 8 שעות. המחיר - נדמה לי 500 ש"ח ואם פותחים אצלם חשבון מקבלים החזר כספי מלא על הקורס. הקורס די מקיף. כדי להכיר ולהשתפשף רצוי תוך כדי הקורס וגם קצת לפני לסחור בחשבון דמו שאפשר לפתוח אצלם, יש להם אחלה פלטפורמה למסחר.

למעלה