האם יש למי מכם המלצות בנוגע לקורס מט"ח המועבר בצורה מקיפה, יסודית וטובה? האם יש המלצות על חברה המעבירה קורס באופן בלתי תלוי? מחקירה שעשיתי עולה כי כל הקורסים המועברים על-ידי חברות המט"ח מועברים על-ידי חברות שיש להן אינטרס מסוים. אשמח לשמוע חוות דעת אוביקטיבית.
אבל אשמח לגלות. כמעט תמיד מדובר במכללות של חברות הפורקס או כאלה שמבצעות שת"פ עם חברות הפורק'ס ומקבלות אחוזים מההכנסות של הקזינו-פורקסים. בכלל בלי קשר אני לא בטוח שהייתי הולך להכנס ללימוד מעמיק כי זה בערך כמו ללמוד קורס קבוצות כדורגל לפני שאתה מתחיל להמר בווינר או טוטו. הסיכויים להרוויח במט"ח קלושים וספק אם קיימים.
שתרכוש את הספר "מסחר במטבע חוץ - מט"ח - כדרך חיים" של עודד שובל בתור התחלה על מנת לקבל בסיס מעבר לכך יש המון חומר באינטרנט, באופן אישי אני חושב שהקורסים ברובם מיותרים, על כל מקרה אם בכל זאת את מתעקש על ללכת לקורס יש לך את http://supertrade.co.il/index.php/Forex-traders-course.html
מקווה שעומר מנהל הפורום לא ימחק את ההודעה , היא לא מכירתית לחברה כזו או אחרת . אני סוחר בכסף שלי ומעביר קורסים . אתה יכול להתרשם באתר פורקס פרוס בארכיון של הוובינרים. אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי , אני אשלח לך הודעה פרטית בנוסף.
לחברות כדאי יותר שתצליח והם יגרפו עליך כסף לאורך זמן מאשר שפעם אחת תפסיד ולכן הם מוכנים לתת לך קורס עמ"נ שתלמד .ולחברות שמלמדות י אינטרס פשוט להרויח כסף מללמד את הידע שצברו ולכן הם מתקשרים עם חברות מט"ח שישלחו להם תלמידים לאור זאת אתה יכול לנצל את הקורסים חינם,למה לא? לדוגמא טריפקס נותנים קורס ראשון חינם ע"י מריו רוטר וכד. לדעתי אצל אלבריה לומדים לנשום את השוק אך השיטה שלו אינה דרך המלך בהצלחה
להסביר איך זה עובד אך ההגיון הפשוט אומר החברה מעדיפה לקבל על הלקוח את הספרד במשך יותר זמן והלואי שהוא ירויח ויהיה לו תיק גדול והספרד יגדל מאשר למחוק לקוחות ולגיס חדשים ולכן הם דואגים להתקזז על העיסקאות וכו
כדאי להיכנס לשוק הלוטו השוק הגדול והמרתק מכולם צריך ללמוד בוא לעשות את זה עם המומחים הגדולים בתחום . הקורס יכלול תכנים של פסיכולוגיית מספרים ויחשוף בפניך את השיטות של ממלאי הטפסים הטובים בעולם השיעורים יקנו לך ידע וכלים שיהפכו אותך לממלא טפסים מקצועי ויכשיר אותך למלא טפסי לוטו בכל העולם . זכרו בשביל להרוויח בשוק מסעיר זה עליכם קודם ללמוד הדבר יחסוך לכם הרבה כסף בעתיד קהל יעד : אין צורך בכל ידע מוקדם! הקורס מיועד לכל מי שמעוניין לעסוק כמקצוען או כעיסוק צדדי בשוק הלוטו . פעילות בשוק הלוטו אינה דורשת השקעת זמן רב ולכן ניתן לעסוק בלוטו במקביל לעיסוקים אחרים. בקורס תיערך הכרות מעמיקה עם מושגים, כלים, ותוכנות לשליחת טפסי לוטו קצת על המדריך : שמי אמיר ואני מעביר הרצאות בנושא הלוטו כבר כ 4 שנים בעברי הייתי מנהל חברת היי טק ועקב המשבר הכלכלי והרצון להיות תלוי בעצמי התחלתי לעסוק בשליחת לוטו לימדתי במוסדות מובילים בארץ ובחו"ל והכשרתי מאות ממלאי טפסים מקצועיים
מבין שהעולם מתנהל ע"י כח עליון שמנהיג אותו ע"י חוקי טבע שהוטבעו בו . שלמה המלך כתב "קיץ וחורף לא ישבותו" מאחר ומחזור השמש קים לעולם תמיד יבואו עונות הקציר והחריש!אך לעיתים יש שנת בצורת ולעיתים שיטפון אלו מהלכים יוצאי דופן אך במידה מסוימת צפויים ועדין בד"כ יש חורף קיץ אביב סתיו ממוצעים במשך 5000 שנות העולם באותו מידה גם ההתנהגות הפסיכולוגית של האנשים לא משתנה :מלחמות ,גאות כלכלית ושפל זוהי מחזוריות שמתבאת בגרף ואפשר לחקור אותה ולמצוא מחזוריות מדהימה שבנויה מכללים וחוקים חזקים הקימים כמו בכל חלק בבריאה,החל מגוף האדם ועד מחזור השמש. מדהים לראות שגם במחזור השמש וגם בגוף האדם וגם בגרף מחירים ובהרבה תחומים קימים יחסי פיבונאצי! האין זה מוכיח שקימת מחזוריות מסוימת שצריך לחקור אותה?? וזה הניתוח הטכני שעובד בד"כ אך יש חריגות שאינו מובנות לנו כמו בצורת ושיטפון אך יש לקחת אותם בחשבון וזה אומר לא לשים יותר מידי בעיסקה כי אף פעם זה לא בטוח ב100% ולכן מי שמזלזל בניתוח טכני הוא כסיל! ומי שמתימר לסחור בלי לדעת ניתוח טכני הוא גם כסיל! (זה כמו לעבוד ברפואה בלי לדעת על גוף האדם) ומי שמתוכח על עובדות בסיסיות אלו הוא גם כסיל!
למי שבכל זאת יש חוש ביקורת מינימלי ובעל יכולת בסיסית באנגלית. מצ"ב הקישור הבא- Fibonacci Retracements failed to work http://shookrun.com/ta/tafibonacci.htm
אתה יכול לכתוב לי בקצרה במה מדובר? דרך אגב מסחר סכום האפס הוא נכון ,אכן 5% מהסוחרים הנבונים גורפים את כל הכסף! מי שלא רואה את עצמו שם-מומחה אמיתי-שיברח! אך כמו במשחק שח מט אתה יכול להרויח 50 פעם ולהפסיד 60 פעם ובשורה התחתונה אתה מופסד גם כאן יש כאלו ששורדים כמה עיסקאות אך צריכים לבדוק את עצמם תקופה אם הם מורוחים וכמובן זה לא משחק ילדים...
ובמיווחד מי שקורא לכל הבבל"ת הזה של ניתוח טכני "עובדה בסיסית", הוא קצת יותר כסיל ממי שמזלזל בכלים המגוחכים האלה. אפשר להשקיע ולהרוויח בשוק ההון גם בלי לקרוא בקפה, תתפלאי.