קורה לכם גם לפעמים?

קורה לכם גם לפעמים?

אני יודעת מה הקווים האדומים שלי. אני יודעת שאני לא רוצה לנסות כישוף אהבה על מישהו בגלל שאני יודעת מה יכולות להיות התוצאות בגלל שאני בחיים לא אעשה משהו כזה למישהו שאני אוהבת ובגלל שזה- פשוט "לא" אחד אדום וגדול. אבל לפעמים.. עולים לי בראש מחשבות שאולי כן כן לעשות כישוף אהבה, או כן לנקום במישהו שפגע בי וזה מפחיד אותי מפחיד אותי שאולי יום אחד אני באמת אעשה את זה מתוך טיפשות חוסר אחריות ואנוכיות מוחלטת. תמיד כשבאות המחשבות האלה אני מיד מנסה לחשוב לכיוון השני לחשוב למה אני אוסרת על עצמי את הדברים האלה אבל זה מפחיד אותי מאוד כי אולי כמו שהמחשבות האלה צצות לי ככה פתאום אולי יום אחד ככה פתאום אני אפגע במישהו הסיבות שאני לא עושה דברים כאלה עכשיו הם בגלל שאני מאמינה אפשר לקרוא לזה בגדול בקארמה ומי שפגע בי כבר יקבל את המגיע לו. אבל בכל זאת.. זה מין פיתוי חזק כזה עד כמה באמת אפשר לעמוד בפיתויים האלה?

P o M i K i

New member
צריך אחריות עצמית בשביל זה

ועל תנסי לברוח מהמחשבות האלו, לכל אחד מותר לחשוב לפעמים מחשבות "רעות". תני להם לזרום ותראי מאיפה נובא הרוע הזה והרצון לפגוע באחרים ותטפלי בזה. כי להדחיק את המחשבות האלו ממש לא יעזור, זה רק יעגר ובסוף זה תפוצץ לך בפנים ואת באמת לא תוכלי לעצור את עצמך. ואת תמיד צריכה לזכור את הקוים האדומים ומה באמת אסור לעשות, אבל על תעצרי את המחשבות. מקוה שהבנת מה שאני מנסה להגיד כי זה לא הכי מובן

שאמאן20

New member
נסה להזכר

ב20 לחודש כתבת הודעה בקשר לסתירה בדעות שלי. עכשיו קראתי אותה וברצוני להבהיר כמה דברים. האנשים שהרגתי היו במסגרת צבאית בעזה. האחרונים שבהם היו לפני כמה ימים כשמחבלים ניסו להוריד את הפילבוקס שלי עם טרקטור. אני באמת מאמין בחיה ותן לחיות כל עוד גם לך נותנים לחיות... להבא לפני שאתה יוצא בהאשמות יפות נפש נסה לחשוב.

וואי מה הקשר

לנושא של השרשור הזה?? מה הקשר? ולמה לא כתבת את זה פשוט אז כשציינת שהרגת מישהו? מה הסרט שלך בן אדם? (ויקי אני מצטערת אם זה בוטה הוא פשוט נורא מתסכל אותי)

שאמאן20

New member
כי

מאז אני סוגר בצבא, אני גולש מנייד ולא תמיד יש לי זמן לקרוא תגובות. מכיוון שאותו נושא ישן לא חשבתי שפומיקי יקבל את התגובה שלי לכן כתבתי אותה פה. לא התכוונתי לפגוע לך בשרשור, זה אכן לא קשור, עד כמה שזה פגע בך אני מקווה שאזכה למחילה...

P o M i K i

New member
אני מסכים אם אמירה

יכלת לשלוח לי את זה בהודעה פרטית, אם אתה רוצה להמשך לדון לפי דעתי האימרה של "חיה ותן לחיות" לא מתאימה לאמונה האנרכיסטית שאמרת זאתה מאמין בה אז בפרטי, אין סיבה שזה היה על השירוש הזה (וגם לא בהודעה חדשה בפורום כי זה לא שייך לנושא הפורום)

Weirdi

New member
אהמ

את מתכוונת לחיות את החיים שלך במניעה עצמית כדי שחס וחלילה לא תפגעי במישהו אחר [ובעיקרון- זה אנוכיות גרידא כיוון שאת רק לא רוצה להפגע בעצמך] ? לא רוצה לפגוע באנשים אחרים? בדברים אחרים? תפסיקי לנשום. רוצה להפסיק את המחשבות האלו? תעשי משהו מטומטם. בדוק, תעשי משהו, תחווי על בשרך את התוצאות- והמחשבות יעלמו מעצמם. אם את מדחיקה, מתעלמת ודוחסת את הכל זה יתפרץ בסופו של דבר וכשזה יתפרץ זה יהיה קיצוני [רק תסתכלי על הגרמנים...]

למה הגעת למסקנה הזו?

למה נראה לך שאני לא רוצה לפגוע באנשים רק כדי לא לפגוע בעצמי? ברור שהאמונה שגם אני אפגע מחזקת אותי להשתדל עוד יותר לא לפגוע אבל הפכת אותי כאן למפלצת אני בן אדם, וכן, תתפלא אכפת לי מאנשים אחרים בלי קשר לעצמי לפעמים לא נראה לי שהבנתי אותך נכון אתה אומר שאני צריכה לעשות משהו מטומטם כדי שהמחשבות האלה ילכו? ז"א להקשיב להם? להיכנע לפיתוי הזה? למה זה לא נראה לי?

שאמאן20

New member
צר לי

די נמאס לי להיות הרשע בפורום הזה, אבל אני חייב להגיב. לפי דעתי כולם איגואיסטים. זה שאת לא רוצה לפגוע באחרים נובע מזה שאת רוצה להסתכל על עצמך כבן אדם "טוב". אנחנו דואגים לאחרים גם מסיבות איגואיסטיות. או שאת צריכה מאותו בן אדם אהבה או משהו יותר חומרי, או שאת רוצה לראות את עצמך באופן מסוים. דוגמא, לתת כסף לקבצן ברחוב. או לדאוג לעשות משימה שהבוס שלך בעבודה הטיל עליך בצורה טובה. מצטער אם פגעתי בך, אלה הם דברים די קשים אבל זאת דעתי אחרי מחשבה לא מעטה.

אוקי

נמאס לך להיות הרשע בפורום הזה, אבל אני וכרחה לציין שאתה עושה את העבודה הזאת לא רע. לא רע בכלל.

שאמאן20

New member
חחח, שמתי לב

אולי זה בגלל שאני לא משהו מכיר את כללי ההתנהגות לא בטחום ולא בממשק המסוימים האלה. אני רק אומר את מה שאני בכנות חושב. מוזר שבחברה שלי זה דוקא אני שנחשב מתחסד ומוסרי יתר על המידה. כמו כל חתול שחור, מן הפח אל הפחת.

BlaT©

New member
אני לא יודעת מה לגבי אחרים, אבל...

אני לא רוצה לפגוע באחרים כי כשאני פוגעת באנשים שחשובים לי, ורואה כמה שכואב להם - לי עצמי כואב. פשוט רע לי לראות אנשים שאני אוהבת נפגעים. האם זה אגואיסטי?

P o M i K i

New member
אני לא חושב שזה מה שווירדי התכונה

שהיא אמרה "לעשות משהו מטומטם". לפי דעתי(ויכול להיות שאני טועה, ווירדי תקני אותי אם כן) היא התכונה שיש נגיד טעויות שאחרי שחיים אם התוצעות שלהם אתה בחיים לא עושה את זה שוב, נגיד אני יתן דוגמה: השנה הייתה לנו הרצעה שבאה אישה שעשתה תאונת דרכים באזור חיפה(בכלל לא באשמת, מישהו נהג נגד כיון התנועה בכביש ראשי) והיא הייתה באוטו אם בעלה הבן שלה ועוד איזה מישהו. וכולם חגרו חגורות חוץ מהבן שלה, והיא לא ביקשה מימנו לחגור חגורה בתחילת הנסיעה. וכצפוי הבן שלה מת והיא אמרה שהיא אף פעם לא סלחה לעצמה על זה ועכשיו לא משנה אם מי היא נוסעת או כמה רחוק היא נוסעת, היא לא מתחילה לזוז אם הרכב עד שכולם חגורים באוטו.

ToryMaster

New member
פחד

הטבע יצר אותנו כך שנדע מתי להפסיק, לא לפגוע, יש לנו כמה מנגנונים שעוזרים בזה, אחד מהם הוא הפחד. עד כמה אפשר לעמוד בפיתויים? עד הסוף, אני חושדת

I am a freak

New member
את אנושית, אני שמח בשבילך.

נולדנו עם תפקיד וייעוד. לכל אחד יש את הייעוד שלו, לכל אחד יש את המהות הקיומית שלו. אבל, בסך הכול- כולנו בני אדם, רובינו אנושיים, וטוב שכך. אבל, מה לעשות שחלק מהתפקיד של "להיות אנושי" זה לפגוע. בין אם דברים קטנים- ובין אם דברים גדולים. הגדולה בלהיות אדם טוב, זה לדעת ולהבין שלא תמיד תוכלי לעצור את עצמך מלעשות מעשה שטות. אבל, בנוסף לכך, לעשות הכול כדי לא לבצע את אותם מעשים. בהצלחה. הפריק.

למעלה