עונה לטל :]
היי! היי היי מה קורה? כרגע לא משהו יש לי מחר בגרות בהיסטוריה זה חרא דבר. יופי! חח אחלה אהה..דרך אגב אני טל בת 14+ מרמת גן (אנחנו פשוט לא מכירות אז הגיע הזמן...) ואת מוזמנת למלא את הפרטים שלך פה --> _ליאור ליבנה 16 חיפה?__________________ אני לא יודעת עליך הרבה חוץ מזה שאת מנגנת על הרבה כלים ויש לי הרבה כבוד למוסיקאים. הרבה הרבה כבוד. הרבה. איזה נשמה ! טוב, אז נתחיל? יאללה איזה להקות את אוהבת? יוסלס איידי, קיל דה דרייב, שוטי הנבואה, מוש בן ארי, וביט כמובן. מה הייתה ההופעה הכי טובה שראית? שוטי הנבואה בשנטיפי.. וואו. איך שמעת על ביט? אממ בתכלס משמיעים שירים שלהם בגאלה, ואני יוצאת לשם תמיד ואז דיברתי על זה עם עדי (היא גם בפורום) והתחלתי לשמוע אותם.. מה הדבר הכי הזוי שקרה לך? כל החיים שלי הזויים על מה את מדברת :] מה הדבר הכי יפה שאמרו לך? לא יודעת.. חחח אמרו לי הרבה דברים יפים.. איך היית מגיבה אם מישהו היה אומר את המשפט הבא: "בנות הן עם דבילי. מצד אחד משחקות את עצמן שהן נגעלות מזה שבנים מדברים על פורנו וסקס ומצד שני הן רק מחכות שמישהו יתקע להם כבר מלפפון בתחת" (<-- ילד דפוק מהכיתה שלי באמצע שיעור ערבית) ? אני בתכלס הייתי אומרת לו "מה נראלך? בוא תרד לי" זו התגובה שלי לדברים בסגנון. חחח אחרי שהוא אמר את זה אמרתי לו "זה שאתה רוצה שמישהו כבר יתקע לך מלפפון בתחת זה לא אומר שכולם רוצים". ואז כולם צחקו והוא הסמיק ואפילו ראיתי את המורה לערבית צוחקת...זה היה נחמד. חחחחחחחחחח גדול לאיזה מגמה את הולכת? אממ תיאטרון ופסיכולוגיה סוציולוגיה מה הכי הרבה אומרים לך..שאת יפה/חמודה/נחמדה/חכמה/מצחיקה/מתוקה? אממ. נראלי שיפה ומצחיקה קרה לך פעם שקיבלת מכה באצבע הקטנה ברגל ושאלת את עצמך "בשביל מה צריך את האצבע הזאת?!"? וואוו חחח כן כי זה קרה לי עכשיו...אייייייייה!!1 אויש.. :| מה את מעדיפה - ים או בריכה? יםםם אהה...מה קורה עם הלהקות שאמרת שאת נמצאת בהם? משהו התקדם? אממ אחרי הבגרות בהיסטוריה יתחילו לזוז עניינים :] את זוכרת מה הצעתי לך? לא.. :| מה הצעת? אני מצטערת יש לי זיכרון של צרצר! כי זה אפשרי...או שזה לא...עזבי אני אדם מסובך. איזה שיעור את הכי שונאת? ספורט!!!!!!!!!!! נכון שמורות לספורט הן נאציות? חחחח כן המורה שלי חשה רס"רית בנים בגולני או משהו אבל בסדר כבר הסתדרתי עם שלי...אבל היא עדיין נאצית! תרביצי לה סרט אהוב? אפקט הפרפר צבע אהוב? ירוק וסגול סדרה אהובה? CSI אני חושבת שיש לי אלרגיה לשיעורי מתמטיקה...כל הזמן שיש שיעור מתמטיקה כואב לי הראש...אולי יש לי אלרגיה רק למורה למתמטיקה...אוף מאיפה הבאתי את זה עכשיו?! עזבי אני מוגבלת. המורה שלי למתמטיקה הבנאדם הכי מושלם שיש חחחח הוא מחזיר אותי הבייתה תמיד.. הוא כזה מלך!! אממ.. טוב אז זהו.. אין לי יותר מה לשאול אז...ביי ביי! צ'אווו :] נתראה מתישהו..מקווה... גם אני!