קורבן השבוע

Xx MaayaN xX

New member
מחכה שיבחרו בך חח

כל פעם הקורבן השבועי בוחר מי הוא רוצה שיהיה אחריו... ומתישהו כניראה גם את תגיעי...

עדי D

New member
לבנההההההההההההה.

חח נשמה שלי. אז ככה. מה שלומך היום? הכל טוב? מה שלום הבית באפריקה? מתי יהיה לנו עוד דייט? הא בובה? לומדת היסטוריה? הא כן!?!? אז מה הגורמים למאורעות תרפ"א? ומי זה פיל מועדת פיל?!?! האא!?!? ובאיזה שעה הבגרות?
עד כמה את אוהבת אותי מ1-10? מה נראלך? בואי תרדי לי.
סתם באמת שאין לי מה לשאול. שיהיו לך חיים נ-ה-ד-ר-י-ם!!
לבבבבבב.

יפגה כמה פעמים אני יאמר לך שליבנה זה עם י'?!?

חח נשמה שלי. אז ככה. מה שלומך היום? ברוך השםםם הכל טוב? כןןכןכן מה שלום הבית באפריקה? אני יבעט בך כלכך חזק :] מתי יהיה לנו עוד דייט? הא בובה? יש לי כבר רעיון.. דברי איתי לומדת היסטוריה? לא האמת שלא חח הא כן!?!? חחחח לא אז מה הגורמים למאורעות תרפ"א? זה לא הנושא העמקה שלי זה לא פייר!! ומי זה פיל מועדת פיל?!?! אחד שירד לי :] האא!?!? ההההאאאא ובאיזה שעה הבגרות? 2 וחצי.. עד 5 לילדות מוגבלות כמונו :| עד כמה את אוהבת אותי מ1-10? 0000000000000000 חחחחח סתם. אממ 7 וחצי.. מסמפטת XD מה נראלך? וואייייייי מה נראלךך בואי תרדי לי בואי תרדי לי. XDXDXD סתם באמת שאין לי מה לשאול. שיהיו לך חיים נ-ה-ד-ר-י-ם!! לבבבבבב.

טל 182

New member
ליבליב../images/Emo13.gif

היי! מה קורה? יופי! אהה..דרך אגב אני טל בת 14+ מרמת גן (אנחנו פשוט לא מכירות אז הגיע הזמן...) ואת מוזמנת למלא את הפרטים שלך פה --> ___________________ אני לא יודעת עליך הרבה חוץ מזה שאת מנגנת על הרבה כלים ויש לי הרבה כבוד למוסיקאים. הרבה הרבה כבוד. הרבה. טוב, אז נתחיל? איזה להקות את אוהבת? מה הייתה ההופעה הכי טובה שראית? איך שמעת על ביט? מה הדבר הכי הזוי שקרה לך? מה הדבר הכי יפה שאמרו לך? איך היית מגיבה אם מישהו היה אומר את המשפט הבא: "בנות הן עם דבילי. מצד אחד משחקות את עצמן שהן נגעלות מזה שבנים מדברים על פורנו וסקס ומצד שני הן רק מחכות שמישהו יתקע להם כבר מלפפון בתחת" (<-- ילד דפוק מהכיתה שלי באמצע שיעור ערבית) ? אחרי שהוא אמר את זה אמרתי לו "זה שאתה רוצה שמישהו כבר יתקע לך מלפפון בתחת זה לא אומר שכולם רוצים". ואז כולם צחקו והוא הסמיק ואפילו ראיתי את המורה לערבית צוחקת...זה היה נחמד. לאיזה מגמה את הולכת? מה הכי הרבה אומרים לך..שאת יפה/חמודה/נחמדה/חכמה/מצחיקה/מתוקה? קרה לך פעם שקיבלת מכה באצבע הקטנה ברגל ושאלת את עצמך "בשביל מה צריך את האצבע הזאת?!"? כי זה קרה לי עכשיו...אייייייייה!!1 מה את מעדיפה - ים או בריכה? אהה...מה קורה עם הלהקות שאמרת שאת נמצאת בהם? משהו התקדם? את זוכרת מה הצעתי לך? כי זה אפשרי...או שזה לא...עזבי אני אדם מסובך. איזה שיעור את הכי שונאת? נכון שמורות לספורט הן נאציות? אבל בסדר כבר הסתדרתי עם שלי...אבל היא עדיין נאצית!
סרט אהוב? צבע אהוב? סדרה אהובה? אני חושבת שיש לי אלרגיה לשיעורי מתמטיקה...כל הזמן שיש שיעור מתמטיקה כואב לי הראש...אולי יש לי אלרגיה רק למורה למתמטיקה...אוף מאיפה הבאתי את זה עכשיו?! עזבי אני מוגבלת
אממ.. טוב אז זהו.. אין לי יותר מה לשאול אז...ביי ביי! נתראה מתישהו..מקווה...

עונה לטל :]

היי! היי היי מה קורה? כרגע לא משהו יש לי מחר בגרות בהיסטוריה זה חרא דבר. יופי! חח אחלה אהה..דרך אגב אני טל בת 14+ מרמת גן (אנחנו פשוט לא מכירות אז הגיע הזמן...) ואת מוזמנת למלא את הפרטים שלך פה --> _ליאור ליבנה 16 חיפה?__________________ אני לא יודעת עליך הרבה חוץ מזה שאת מנגנת על הרבה כלים ויש לי הרבה כבוד למוסיקאים. הרבה הרבה כבוד. הרבה. איזה נשמה ! טוב, אז נתחיל? יאללה איזה להקות את אוהבת? יוסלס איידי, קיל דה דרייב, שוטי הנבואה, מוש בן ארי, וביט כמובן. מה הייתה ההופעה הכי טובה שראית? שוטי הנבואה בשנטיפי.. וואו. איך שמעת על ביט? אממ בתכלס משמיעים שירים שלהם בגאלה, ואני יוצאת לשם תמיד ואז דיברתי על זה עם עדי (היא גם בפורום) והתחלתי לשמוע אותם.. מה הדבר הכי הזוי שקרה לך? כל החיים שלי הזויים על מה את מדברת :] מה הדבר הכי יפה שאמרו לך? לא יודעת.. חחח אמרו לי הרבה דברים יפים.. איך היית מגיבה אם מישהו היה אומר את המשפט הבא: "בנות הן עם דבילי. מצד אחד משחקות את עצמן שהן נגעלות מזה שבנים מדברים על פורנו וסקס ומצד שני הן רק מחכות שמישהו יתקע להם כבר מלפפון בתחת" (<-- ילד דפוק מהכיתה שלי באמצע שיעור ערבית) ? אני בתכלס הייתי אומרת לו "מה נראלך? בוא תרד לי" זו התגובה שלי לדברים בסגנון. חחח אחרי שהוא אמר את זה אמרתי לו "זה שאתה רוצה שמישהו כבר יתקע לך מלפפון בתחת זה לא אומר שכולם רוצים". ואז כולם צחקו והוא הסמיק ואפילו ראיתי את המורה לערבית צוחקת...זה היה נחמד. חחחחחחחחחח גדול לאיזה מגמה את הולכת? אממ תיאטרון ופסיכולוגיה סוציולוגיה מה הכי הרבה אומרים לך..שאת יפה/חמודה/נחמדה/חכמה/מצחיקה/מתוקה? אממ. נראלי שיפה ומצחיקה קרה לך פעם שקיבלת מכה באצבע הקטנה ברגל ושאלת את עצמך "בשביל מה צריך את האצבע הזאת?!"? וואוו חחח כן כי זה קרה לי עכשיו...אייייייייה!!1 אויש.. :| מה את מעדיפה - ים או בריכה? יםםם אהה...מה קורה עם הלהקות שאמרת שאת נמצאת בהם? משהו התקדם? אממ אחרי הבגרות בהיסטוריה יתחילו לזוז עניינים :] את זוכרת מה הצעתי לך? לא.. :| מה הצעת? אני מצטערת יש לי זיכרון של צרצר! כי זה אפשרי...או שזה לא...עזבי אני אדם מסובך. איזה שיעור את הכי שונאת? ספורט!!!!!!!!!!! נכון שמורות לספורט הן נאציות? חחחח כן המורה שלי חשה רס"רית בנים בגולני או משהו אבל בסדר כבר הסתדרתי עם שלי...אבל היא עדיין נאצית! תרביצי לה סרט אהוב? אפקט הפרפר צבע אהוב? ירוק וסגול סדרה אהובה? CSI אני חושבת שיש לי אלרגיה לשיעורי מתמטיקה...כל הזמן שיש שיעור מתמטיקה כואב לי הראש...אולי יש לי אלרגיה רק למורה למתמטיקה...אוף מאיפה הבאתי את זה עכשיו?! עזבי אני מוגבלת. המורה שלי למתמטיקה הבנאדם הכי מושלם שיש חחחח הוא מחזיר אותי הבייתה תמיד.. הוא כזה מלך!! אממ.. טוב אז זהו.. אין לי יותר מה לשאול אז...ביי ביי! צ'אווו :] נתראה מתישהו..מקווה... גם אני!

טל 182

New member
לא לבכות קוקי..

"כי כשאת עצובה אני עצובה".. תחשבו על זה שמחר בשעה הזאת אתן תהיו אחרי זה ותרד לכן אבן ענקית מהלב! (אני לא מדברת מניסיון אבל אני מנסה לשפר את ההרגשה...חח לא ממש הולך לי :S)

עדי D

New member
חחח כן אם לא נצטרך מועד ב' האבן תרד.

חחחח לאמשנה תודה על העידוד בובה
!!:)

דידז... מועד ב' קורא לנו בהחלט.. לי לפחות..

והבוחנות השמנות והמפחידות שלך בטח יקראו למועד ב' בשבילך גם XD

עדי D

New member
חחח את יודעת שיש לי בוחנת משל עצמי?

אני יושבת איתה בחדר נפרדD:

3has3

New member
הלוו לך D:

ממצב? הכל טוב אני מקווה D: את בי' נכון? הייתה לך היום בגרות בהיסטוריה? איך הלך?
אז.. אני אתחיל בשאלות שאני יודעת את התשובה וכל זה אבל מזה משנה? D: שמך? איך חברים קוראים לך? בת כמה את? כיתה? (וואו. אני שואלת שאלות מפגרות XDD לפני שניה שאלתי
) מאיפה את? יש לך חבר? וחברה?
ועכשיו קבלי תיקון D:
יש דברים שאני לא יודעת
בטוחה שלא היית כבר?
כי נראה לי היית
בכל מקרה D: יש לך בעלי חיים? מה היום האהוב עלייך? מה העדה שלך? יש לך אחים? אממ.. נכון את לא מכירה אותי?
וזהו D: תהני וכל זה...

היהיהייהי

ממצב? ברוך השם הכל טוב הכל טוב אני מקווה D: את בי' נכון? כןכן הייתה לך היום בגרות בהיסטוריה? לצערי הרב איך הלך? הלך סבבה את יודעת.. מעתיקים וזה אז.. אני אתחיל בשאלות שאני יודעת את התשובה וכל זה אבל מזה משנה? D: שמך? ליאור ליבנה איך חברים קוראים לך? ליבנה, ליב, ליבלוב, ליבלובית וכל היוצא בזה בת כמה את? 16 כיתה? (וואו. אני שואלת שאלות מפגרות XDD לפני שניה שאלתי ) י' מאיפה את? חיפה יש לך חבר? לא.. וחברה? חברות הרבה אבל לא ככה :] ועכשיו קבלי תיקון D: יש דברים שאני לא יודעת בטוחה שלא היית כבר? הייתי איפה??? כי נראה לי היית :| בכל מקרה D: יש לך בעלי חיים? כןן יש לי כלבה שקוראים לה סנדי מה היום האהוב עלייך? שישי כמובן מה העדה שלך? בריטית יש לך אחים? כן.. 3 אחים ואחות אממ.. נכון את לא מכירה אותי? מכירה למה לא :] וזהו D: תהני וכל זה... תודה גם את :]

שנינה92

New member
לילדה היפה P:

ואל תיתווכחי את מהממת פשוט ככה ! מה את בדר"כ עונה ששואלים אותך 'מה קורה?' , 'ממצב?' וכאלה.. ? מה הדבר האחרון שאכלת? יש לך יותר מ-3 שונאים? XD מה את חושבת על הראל סקעת? למי היית עושה ילד? בובספוג הומו? את בעוד פורומים חוץ מביט [ואיזה] ? קר לך? חם לך? בסוכריות גומי.. מה יותר עדיף..? -> נחשים או התותים? איתי או עומר? [סתם העדפה של שמות] נאור או מאור? ליהי או מאיה? מה את באמת שונאת? אייך היו השאלות? מקווה שנהנת P: יום טופ שיהיה 3>

תשובות לילדה החמודה :]

ואל תיתווכחי את מהממת פשוט ככה ! :| מה את בדר"כ עונה ששואלים אותך 'מה קורה?' , 'ממצב?' וכאלה.. ? ברוך השם מה איתך? מה הדבר האחרון שאכלת? ענבים? חחח אה לא.. סוכריה על מקל! יש לך יותר מ-3 שונאים? XD כן.. חחח אני דיי בטוחה שכן מה את חושבת על הראל סקעת? אממ.. שיפסיק להיות נשנש ויש לו פוטנציאל לעשות מוסיקה טובה למי היית עושה ילד? וואו.. לממש הרבה אנשים.. חחח בובספוג הומו? לאאאאאאא :] אני חולה על בובספוג את בעוד פורומים חוץ מביט [ואיזה] ? האמת שלא.. יש לי מייספייס.. והפורום.. וזהו זה תופס את כל הזמן קר לך? לא חם לך? לא נעים לי:] בסוכריות גומי.. מה יותר עדיף..? -> נחשים או התותים? ברור שתותים איתי או עומר? [סתם העדפה של שמות] עומר נאור או מאור? מאור ליהי או מאיה? ליהי מה את באמת שונאת? שנוגעים לי ברגליים.. כאילו לא עם היד.. אוקיי אני יסביר.. נכון שיושבים אחד ליד השני כזה? והרגלייחם מתנגשות כזה ונוגע אחד בשני? אז זה יכול ל-ש-ג-ע אותי.. אני מתחרפנת מזה.. באמת.. זה בעיה :| אייך היו השאלות? סופר כיף מקווה שנהנת P: יום טופ שיהיה 3> תודה נשמה גם לך :]

למעלה