קורבן השבוע

opalia

New member
קורבן השבוע

סליחה שאני לא משרשרת .. אבל הרבה זמן לא היה קורבן השבוע.. מה עם זה?

ליעתע

New member
גאדמאט! שכחתי מזה לגמרי!

הבצפר הורג אותי. עוד.. 5 דקות יהיה:)

ליעתע

New member
../images/Emo190.gif הקורבן השבועי ../images/Emo190.gif

עד כמה שזכור לי האחרונה שצריכה להיות זוהי:
ליבליב! D:
שלחי לי מסר עם שם הקורבן הבא:) שרשור שאלות, ואל תרחמו מואמעאחמעחאע

J Lafferty girl

New member
^^"

ללליב. אני אמורה לקרוא לך ככה?D: הממ..אני אשאל כמה שאלות מפגרות עד שיעלו לי דברים יותר מענייניםD: מה נשמע? את אוהבת ספרות?D: אני שונאת ספרות-.-" אני בדיוק מכינה שיעורים בזה עכשיו. כי המורה לספרות הזונה החליטה שהיא תהיה מיוחדת מכל המורים, והיא חייבת לתת לנו שיעורים ליום שלא קיבלנו שיעורים אליו-.-" הממ את באה להופעה של ביט בכפר המוזיקה? אם תבואי ואני אבוא את תראי אותי?P: אם תצליחי לראות אותי בין כל האנשים הגבוהיםD: נכון שמזגן זה כיף?P: וגם חופש זה כיף? ולהכין משחת שיניים עם השיננית שבאה לבצפר?XD בא לך שאני אשלח לך את המשחת שיניים שהכנתי היום בבצפר בדואר?DDDD: כדאי לך. זה בטעם מנטה וזה נראה כמו שלג. [וזה גם ממש מסריח, גושי ואני חושבת שזה רעיל><"] אממ כן. אני צריכה לחזור לשיעורים><" אעעעע התחיל 8 כללים פשוטים. בבבייי333>

עונה לענת

ללליב. אני אמורה לקרוא לך ככה?D: אממ את מוזמנת! הממ..אני אשאל כמה שאלות מפגרות עד שיעלו לי דברים יותר מענייניםD: מה נשמע? הכל טוב ברוך השם מה איתך?? את אוהבת ספרות?D: לא זה חרא דבר אני שונאת ספרות-.-" אני בדיוק מכינה שיעורים בזה עכשיו. כי המורה לספרות הזונה החליטה שהיא תהיה מיוחדת מכל המורים, והיא חייבת לתת לנו שיעורים ליום שלא קיבלנו שיעורים אליו-.-" הממ את באה להופעה של ביט בכפר המוזיקה? יש מצב דיי טוב האמת אם תבואי ואני אבוא את תראי אותי?P: בטח שאני אבוא אם תצליחי לראות אותי בין כל האנשים הגבוהיםD: אל תדאגי נכון שמזגן זה כיף?P: כןןן זה קריר כזה חחח וגם חופש זה כיף? כןןןןן זה אחלה דבר ולהכין משחת שיניים עם השיננית שבאה לבצפר?XD חחח לא ניסיתי נשמע מגניב בא לך שאני אשלח לך את המשחת שיניים שהכנתי היום בבצפר בדואר?DDDD: כןןןןןןן אני ארשום לך את הכתובת שלי חחח כדאי לך. זה בטעם מנטה וזה נראה כמו שלג. [וזה גם ממש מסריח, גושי ואני חושבת שזה רעיל><"] אממ כן. אני צריכה לחזור לשיעורים><" אעעעע התחיל 8 כללים פשוטים. בבבייי333>

black rock star

New member
מוחעחעחעחעחע ../images/Emo103.gif

היייי =] מה קורה? הכל טוב? אני שמחה.
איך היה היום בבי"ס? בת כמה את? איך קוראים לך? תאריך לידה: כיתה: מאיפה? אוהבת ספרייט? וקולה? מוגז בכללי? ופטל? =] נכון סושי זה טעים? אני אוהבת.3> איזה תוכניות את אוהבת? האם אי פעם טסת ואם כן, אז לאן? היה כיף? [רק אם טסת XD] איזה להקות / זמרים / זמרות את אוהבת? איזה חיה את אוהבת? מה הצבע האהוב עלייך? שישי או שבת? מה את יותר אוהבת להגיד, מקרוני או ספגטי? את תלמידה טובה? מי את חושבת שתבחרי שיהיה הקורבן הבא? היה לך כיף? קצר נכון? בכיף =]] לילה טוב!

עונה :]

היייי =] מה קורה? הכל מעולהה מה איתך? הכל טוב? כןןן חחח מה איתך? אני שמחה. איך היה היום בבי"ס? אז זהו שלא היה לי היום בצפר XD בת כמה את? 16 איך קוראים לך? ליאור ליבנה=> מכאן הליב תאריך לידה: 14.7.1991 כיתה: י' מאיפה? חיפה אוהבת ספרייט? לא הכי.. חחח וקולה? שונאת קולה נשבעת מוגז בכללי? מוגז.. לא הכי ופטל? פטל זה תותח =] נכון סושי זה טעים? איכככככ נשבעת שיש לזה טעם של חול אני אוהבת.3> איזה תוכניות את אוהבת? CSI חברים.. כל הסדרות האמריקאיות האלה האם אי פעם טסת ואם כן, אז לאן? אממ כןן.. יותר קל לי לאמר לאיפה לא טסתי.. חחח לבלגיה למשל היה כיף? [רק אם טסת XD] כןןן היה בנזונה איזה להקות / זמרים / זמרות את אוהבת? בעיקר רגאיי ופאנק רוק.. אז יוסלס איידי קיל דה דרייב ביט כמובן בוב מארלי המלך ומוש בן ארי ושוטי הנבואה איזה חיה את אוהבת? כלביםם מה הצבע האהוב עלייך? ירוק וסגול שישי או שבת? שישי מה את יותר אוהבת להגיד, מקרוני או ספגטי? מקרוני :] את תלמידה טובה? אממ כן מי את חושבת שתבחרי שיהיה הקורבן הבא? אחלה שאלה.. חחח לא יודעת היה לך כיף? נורא קצר נכון? דווקא לא כלכך. חחח בכיף =]] לילה טוב!

Xx MaayaN xX

New member
פלופי יפה שלייי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה קורה סקסית שכמותך?? אין לי כוח לחפור ולזיין לך בשכל אז ישלי רק שאלה אחת! את יודעת ש אני אוהבת אותך הכיהכי בעולם?!?!!!!!! אם את לא ידועת אז, אני אוהבת הכיהכיהכיהכיהכי בעולם!!! D: 333333333>>>>>>>

חחח ימצחיקה ממתי את קוראת לי פלופי? XD

מה קורה סקסית שכמותך?? חחח הכל מצויין :] אין לי כוח לחפור ולזיין לך בשכל אז ישלי רק שאלה אחת! את יודעת ש אני אוהבת אותך הכיהכי בעולם?!?!!!!!! אם את לא ידועת אז, אני אוהבת הכיהכיהכיהכיהכי בעולם!!! D: 333333333>>>>>>> לא.. עכשיו אני יודעת :] גם אני אוהבת אותך המון המון המון המון המון המון :]

ליעתע

New member
היא קוראת לכולם פלופי ../images/Emo3.gif

אל תרגישי מיוחדת.. סתםסתם 3>

=]

ליב. מותר לי לקרוא לך ליב? מה שלומך? הכול טוב? יופי
אז... עשית היום משו מעניין? ואתמול? איפה את גרה? באיזה כיתה את? איזה צבע את הכי אוהבת? סרט? אוכל? את אוהבת שוקולד? ומיץ פטל? מקצוע בביצפר? שמאלית או ימנית? היה לך גשר? יש לך עדשות משקפיים? יש לך מכנסיים ירוקות? א אין לך, היית רוצה? צבעת פעם את השיער? למה? את אוהבת סאות'פארק? ואוגרים? וצ'ינצילות? נשכה אותי פעם צינצילה. זה פאקינג כואב
יש לך חיות בבית? את בצופים נכון? הצופים זה אחלה. למרות שאי בנוע"ל. אבל כל תנועת נוער זה אחלה. איזה צבע את הכי אוהבת? מה דעתך על חצילים מעופפים? יש לך פוף בחדר? כמה נעליים יש לך? וחלונות בחדר? וזהו. נגמרו לי הרעיונות. מצטערת על החפירה
שיהיה לך יום מקסים

עניתי ונמחק לי.. גרר

ליב. מותר לי לקרוא לך ליב? בטח שמותר מה שלומך? הכל מצויין הכול טוב? יופי אז... עשית היום משו מעניין? הייתי בת"א.. הייתה לי פגישת משלחת אני טסה לחודש לשיקאגו. נחשב מעניין? ואתמול? אתמול קניתי גיטרה חדשה :] איפה את גרה? חיפה באיזה כיתה את? י' איזה צבע את הכי אוהבת? ירוק וסגול סרט? אפקט הפרפר אוכל? הכל וכמה שיותר :] את אוהבת שוקולד? מי לא?? ומיץ פטל? דההההה מקצוע בביצפר? שפות.. אנגלית צרפתית גרמנית.. שמאלית או ימנית? ימנית דה היה לך גשר? לא יש לך עדשות משקפיים? יש לי בתכלס אבל אני לא שמה יש לך מכנסיים ירוקות? לא א אין לך, היית רוצה? למה לא? בגדים זה לא רע אף פעם צבעת פעם את השיער? למה? לא.. לא צבעתי בחיים את אוהבת סאות'פארק?כן ואוגרים? כן וצ'ינצילות? יוו כן נשכה אותי פעם צינצילה. זה פאקינג כואב אויש יש לך חיות בבית? כןן יש לי כלבה = סנדייייייי :] את בצופים נכון? נכוןן הצופים זה אחלה. למרות שאי בנוע"ל. אבל כל תנועת נוער זה אחלה. צודקת איזה צבע את הכי אוהבת?כבר שאלת את זה!! מה דעתך על חצילים מעופפים? אחלה דבר יש לך פוף בחדר? לא כמה נעליים יש לך? וואי יותר מדי :] וחלונות בחדר? 1 גדול גדול

משלחת לשיקאגו זה ממש מעניין :O

כיף לך.
מתי את נוסעת? ובקשר לשאלה על הצבע... לא שמתי לב.. אני מצטערת

לייייייבבב!!../images/Emo163.gif

וואספ?? טופי את יודעת איפה אני עכשיו\? אני בבצפר חעחע אזזזז.... מה עשית היום? מה היה מצחיק היום? מה היה מכעיס היום? מה היה משעמם היום? זה כיפ להיות קורבן השבוע? לי היה מאודד כיפ את תבואי למפגש נכון?? טוב אני צריכה ללכת אבל שאלות נוספות יבואו בהמשך!!! בהיייי

עונה לאופקה

וואספ?? אול גוד.. וואטס אפ וויט יו? טופי את יודעת איפה אני עכשיו\? לא.. איפה? אני בבצפר חעחע אזזזז.... מה עשית היום? הייתי בת"א.. רשמתי על זה למעלה ^^ מה היה מצחיק היום? שנסעתי לתל אביב ולא הייתי צריכה וסתם גררתי את אמא חחח מה היה מכעיס היום? שהטכנאי של הוט לא בא לתקן לי את האינטרנט (בסוף הוא בא) מה היה משעמם היום? הנסיעות.. זה כיפ להיות קורבן השבוע? נורא כיףףףף לי היה מאודד כיפ את תבואי למפגש נכון?? כן בס"ד טוב אני צריכה ללכת אבל שאלות נוספות יבואו בהמשך!!! מצפהה להן

למעלה