קוקי אני מתה עליך....

"יוהבו" "מוחורתיים" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאהבו ומחרתיים פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולי אין שכל פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שום דבר לא יכול לפגוע בי , רק...

אני יכולה לפגוע בעצמי... ובזאת אני הולכת לנוח אחרי יום עבודה מפרך בתור בכירה בחברה טובה בייייייייייייייייייייייי

את כל היום פה עאלק יום עבודה

אולי את עובדת בבית זונות לזה אני מאמינה....חחח ותגידי מה עם החבר הדימיוני שלך ?....מזמן לא שמענו עליו .....בטח רבת איתו בראש שלך יענו עם עצמיך חחחחחח

יש כאלה שהלכו לעבודה בשעה 5 בבוקר

וחזרו ב5 בערב את יודעת ...יש כאלה שהם עובדים טוב והם מתקדמים בחיים ולא יושבים כל היום פה , אלא בשעות הפנאי ואת זה לא כולם יודעים לעשות, אתם צריכים להפריד בין הוירטואל למציאות

את מתכוונת לעצמך בטח

חחח אני עונה לך כדיי לתת לך שירשור ארוך..... יאללה ניתן לך קצת צומי ימסכנה גם ככה בחיים הפרטיים שלך איש לא שם עליך!

שוב- אף אחד לא יכול לפגוע בי, רק

אני יכולה לפגוע בעצמי!!! יאללה אני עייפה , הולכת לישון לפני המכון כושר לילה טוב תעירי אותי עוד שעה וחצי

מה זה תעירו אותי עוד שעה וחצי

שלא תקומי אמן איףףף חפרת לי עם הפחחחחח שלך מה את ילדה בת 17 אמלא תתבגרי כבר חתיכת ילדת צומי שכמוך בת כמה את 38? תתנהגי בהתאם כלבה... הבנו שאין לך חיים, וזה שאת הולכת למכון מעניין לי את השחלה המשאלית באמת... אני לא מבינה למה את עושה את זה לעצמך, את כול כך נהנת מהשנאה של האנשים כלפיך, מזה את חייה הא? הבנו שאת אוהבת תשומת לב, גם אם מדובר באנשים שמייחלים לך רק סבל... ולא חמודה אף אחד לא מקנא בך אלא כולם כאן מרחמים עליך... ותעשי לי טובה אם את כבר משדרת, תחליפי חולצה יא מסריחה מה עובר עליך?! איכס אני חושבת עליך ועוברת בי חלחלה, הרגשת תיעוב ורחמים עליך פעם אמרת שברגע שיהיה לך חבר את תעופי מפה ועכשיו זה כשתתחתני... חמודה את מאיימת?? חחחחחחח את לא תמצאי שום חתן עד שלא תזיזי את התחת שלך מהמחשב וכשתמצאי לך חיים אולי ורק אולי אם נשאר לאלוהים קצת אהבה כלפיך משו שאני בספק, את תמצאי מישו שיהיה מוכן לסבול אותך ואת השיגעונות שלך. בהצלחה בהמשך דרכך בחיים החסרי תכלית שלך

למעלה