קוקי אני מתה עליך....

היום היא רוצה לריב

מחר היא תרצה שכולם יוהבו אותה מחורותיים היא תרצה שלום בכול העולם ותשחק אותה הבחורה ה"טובה" בקיצור את חייבת לתקן את המוח שלך

זהו סיימתם לריב עם אחרים ועם עצמכם עברתם אליי

פחחחחחחחחחחחח אז זהו שלא תמשיכו לכתוב לי כמה המצאות ושקרים ואני עדיין לא אתייחס ולגבי "ההתמכרות " שלי לבלוג - אז בינתיים אני זו שעובדת כל יום 13 שעות ואף יותר, ובסופ"ש מבלה בחמישי ושישי במועדונים , ויוצאת לסרטים באמצע השבוע וגם יוצאת לדייטים. אז מה אני אגיד לכם אין לי חיים קשה לי מאוד פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה תמשיכו לריב איתי נראה מי ינצח, בעצם אני בכלל לא אענה אז נראה מי ידבר ללאמפההההההההההההההההה פחחחחח חאמפהההההההההההההההההה לאמפה פיייי פחחחחחחחחח איזו מילה מצחיקה ושוב לאמפה פחחחחחחחחחחחחח מי מי מי צוחק עליכם אם לא אני ]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח מה נסגר איתך ../images/Emo35.gif

כל שבוע את חולה על איזה גבר אחר... מתנהגת כמו שרמוטה ומדברת כמו איזה אחת שגרה באחת מהדירות ליד תחנה מרכזית הישנה, רק חסר שלא תבקשי כסף.

shlomi9511

New member
קוקי שלי אני אוהב אותך

יפה שליי

putimakansi

New member
קוקי שלי קקי שלי קוקי שלי

ממש קן הקוקיה !!! קחו חדר ותעופו לנו מהפורום !!! תגידי רונית את מוכרת כנכה ? אם לא אולי כדאי שתגשי לאבחנה - יאבחנו שאת חולה - תקבלי אחוזי נכות - תקבלי קיצבת נכות - וככה לא תצטרכי לבקש מאנשים טובות משונות....

חחחחחחחחחחחחח זה היה גדול

היא לא יציבה היא זקוקה לאישפוז כפוי היא מקבלת יותר צומי במחשב כי במציאות אף אחד לא מסתכל עלייה... ממש מסכנה ..... גם ככה אף אחד לא יסתכל עלייה אחרי שראיתי את הסרטון התבהר לי ... " אני לא פוטוגנית " = אני מכוערת רצח. זה המשפט הנפוץ אצלה. וזה אכן נכון שהיא מכוערת רצח התמונות שלה ממש מבחילות.... בעעעעעע כל מי שראה את הסרטון הקיא אחר כך....

אבל כל מי שראה במציאות נדהם מהיופי שלי

זה כזה ברור שאנשים ישימו תמונות ויעוותו וגם אפילו בתמונות שהם שלי אני לא פוטוגנית אנשים כבר ראו אותי במציאות אני נראית טוב אבל אתם כאלה שטחיים מה עם הפנימיות שבאדם מה נסגר איתכם כאלה שיטחיים מה לעשות אני גם כוסית וגם חכהמ וגם טובת לב- מה לעשות יש גם כאלה ... ולסיוםם קוקי אני מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך פחחחחחחחחחחח ואגב נחסמו כמה אנשים ולפי מה שידוע לי נחסמו לצמיתות אז תחשבו טוב טוב ...

נו מי עוד רוצה לריב איתי אני מחכה

פחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שמה זין אחד גדול על כל מיש שמשמיץ אותי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיכו אני נהנית מכל רגע פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחחחחחחחח מה את תופסת תחת

טעיתי במילה אחת.... זה לא אומר כלום ועדיין זה לא עושה אותך חכמה.... את טיפשה ותמיד תשארי

למעלה