קוקי אני מתה עליך....

צומי צומי צומי צומי צומי ממש מסכנה את

ברור שהוא לא יודע שהיא מפרסמת תמונות שלו וגם בטוחה שזה סתם איזה ידיד של חברה שלה וחוץ מי זה הוא מכוער ברמות ניראה ערבי

תגיד טוריה איך אתה לעזזל

שומר ככה על פיגורה? חחח חשיפה[למי שעוד לא ראתה...]

מה הקשר?!?!?!

הורדתי המון- ואני הולך על בניית ריבועים וזה...הוא בטח רוסי שאין לו מה לאכול בבית, בגלל זה הוא יש לו גוף כזה... חח כנראה...

putimakansi

New member
סקסית 23 והשיטה שהמציאה !!!

סקסית23 המציאה שיטה של התקשרות עם גברים - הודעות בפורום. סקסית23 יוצאת לפגישה עם משהו - בסוף הפגישה הבחור מת לדעת מה היא חושבת איך היה - הוא שואל אותה "רונית נו נהנית ? נשאר בקשר ? רונית עונה - "כנס לפורום מבוגרים אני אענה לך שם" הכינוי שלך יהיה קוקי.... הבחור טס הביתה נכנס לפורום - ורואה " קוקי שמחתי להפגש איתך" פשוט גאונה !!! חסכה שיחת טלפון חסכה את המבוכה שלהגיד בפנים מה שאת חושבת לבחור לשיטה נקרא " שיטת סקסית23 להתקשרות" מעניין כשהוא רוצה לראות אותה שוב מה היא אומרת לו ? כנס היום לבלוג - אני מזדיינת בשידור חי.....

שושו281

New member
../images/Emo130.gifאנא מכם עזרו לי..............

חברים יקרים ברצוני לאסוף כסף למען רונית {סקסית 23} הבחורה מכורה קשות לעולם הוירטואלי כל שקל שלכם יכול לקדם ולעזור לשלוח אותה להסגר עד שתגמל כולי תקווה שנצליח במבצע זה שם המבצע לצורך העניין הוא "חזרתה של סקסית 23 למציאות " בתודה מראש : שושו השועל הטוב

אוחחח כ"כ טוב לי בזמן האחרון...

אוחחחחחח כיף לי פחחחחחח תמשיכו לכתוב זה עושה לי טוב הצומי הזה לדעת כמה אתם לא יכולים בלעדיי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיכו נראה מי יתייאש קודם, פחחח וזה יהיה אתם חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה