קוקה קולה וילג'

קוקה קולה וילג'

מי מגיע ? יהיה ענק קיבלתי את הסירטון הזה ליפני שעתיים http://youtube.com/watch?v=GJf-KZyfi7M

עידן9999

New member
מזה מי מגיע?...כולם יהיו שם אף אחד לא מפספס

דברים כאלה אסור לפספס

gurke

New member
זה אפילו עוד יותר נורא

שגורמים לנוער עצמו לפרסם לחברים שלו. זה כל כך מזוייף ומגעיל.

dcohn

New member
אבל גורילה, אפחד לא מנסה לעבוד עליך.

אתה משלם כסף וקודים מפקקים ובתמורה אתה מקבל 3 ימים של הנאה עם אוכל ולינה והכל. אני לא רואה איפה אתה נדפק. שני הצדדים מרוויחים.

dcohn

New member
ברור, אבל אני לא רואה איפה אני מפסידה בעיסקה

כזאת. אם אני טועה- תסבירו לי איך אני יוצאת מזה מפסידה.

gurke

New member
את מפסידה את המחשבה האישית שלך

כשאת יכולה לארגן לעצמך טיול\נופש עם חברים שלך ולהנות כמו לא יודע מה, את בוחרת לא לחשוב ולתת לקולה להחליט בשבילך מה טוב לך. וכמובן שאת מרוויחה גם שטיפת מוח בלתי פוסקת מצד חברת קוקה קולה. אני לא רואה שום דבר טוב בקוקה-קולה וילג' הזה.

dcohn

New member
אבל זו כן הבחירה שלי אם ללכת לשם או לא../images/Emo12.gif

שרון710

New member
../images/Emo45.gif

אני באמת לא מבינה איפה קוקה קולה לוקחים את "הבחירה האישית שלי". אני בוחרת להגיע לשם ושלם את הכסף הזה. אני באמת שלא מבינה אותך

איך?

ברובד הפחות עמוק - הם מארגנים את מה שהם חושבים לנכון שמתאים לבני נוער - לדוגאמ, אם תרצי מתקנים מתנפחים ואין אז... באסה, בעיה שלך. אם הולכים קצת יותר פנימה, בכך שהם מחדירים לך למוח טיפה אחרי טיפה את המוצר שלהם, וכמה מגניב הוא, הם לוקחים לך את יכולת הבחירה האישית. הרי ככה תחשבי בצורה הרבה יותר חיובית על קוקה קולה, ולמרות שיש סוגי קולה אחרים את תתעלמי מהם, כי הם לא הציעו לך נופש במחיר מפתה, נכון? וכך הפכו אותך לספק כסף חדש בשביל המכונה המשומנת שלהם. זו לפחות דעתי.

gurke

New member
../images/Emo45.gif

זה פשוט להבין שאין פה שום רצון לעשות לך טוב, אלא כמה שיותר להפוך את הנוער לכזה שכולם בו הולכים לאותה חופשה, לובשים את אותם המותגים, שותים את אותו הדבר, ובסופו של דבר גם מדברים אותו הדבר, מתנהגים אותו הדבר, וחושבים אותו הדבר. הכל כדי שלמותגים הגדולים יהיה יותר כסף. לי זה נשמע פשוט רע.

dcohn

New member
לשניכם-

הם נותנים הצעה שלדעתם תתאים לרוב בני הנוער. בהצעה הזאת כלולים דברים מסויימים, ולא כלולים דברים מסויימים. זו כן בחירה שלי אם ללכת לשם או לא. חוץ מזה שלא כולם יודעים לארגן חופשה, עם כ"כ הרבה אטרקציות ואוכל ולינה והכל, ועוד במחיר כזה. אז מה אכפת לי להיות כמו הרבה בני נוער אחרים שהולכים לשם?? איך זה משפיע עליי בדיוק?? אני אחזור לשגרה להיות אותה דורין כהן שאני. זה כולה 3 ימים של ים בריכה וכאלה. לא איזו סדנת סגידה לקוקה קולה.

gurke

New member
סבבה, תסלחי לי

ותמשיכי לטמון את הראש בחול, בדיוק כמו שכולם בארץ עושים כל יום לגבי מה שקורה פה. אם חברה צריכה לגייס נערים שישווקו את המוצר שלהם לחבריהם, בצורה כל כך מגעילה, אז משהו פה לא בסדר.

dcohn

New member
הא, דיברנו על השיווק?

אתה נפגע מהשיווק הזה? אני חושבת שהנערים האלו די בחרו לשווק את קוקה קולה, והם די מקבלים על זה כסף.

זונע

New member
גור מצטער להגיד לך

אבל אתה וברני חיים בסרט...סרט עצבני אפילו צאו מהקטע הזה שכולם מנסים לשטוף לנו תמוח, כולה נופש של 3 ימים אפחד לא מכריח אותך לשתות קולה אחרי זה...תפסיקו לבלבל תמוח ואם אתה מפחד שבגלל הכפר הזה כולם ישתו קולה ויתנהגו כמו זומבים אז...אתה מוזר.

זונע

New member
ואגב, העניין של השיווק

זה שיווק. זה לגיטימי. כל חברה עושה שיווק. אלה שמפרסמים פה את הוילג' הזה מקבלים כסף מקוקה קולה כמו שחברת פרסומות מקבלת כסף מקוקה קולה עבור פרסום. באמת שאני לא מבין איזה ג'וק יש לכם במוח

gurke

New member
כולם כבר מתנהגים כמו זומבים

ואתם פשוט עוורים אם לא אכפת לכם.

למעלה