קוספליי סולאיטר 3:

ברור שאני אעשה את ג'וביה~

כבר קניתי פאה, מגפיים, מטריה... מה, אני מתכננת אותה עוד ממתי שהיא הופיעה במנגה, וזה היה לפני שנתיים בערך? XD; ואני עושה אותה לפני. הגולגולים בשיער + פרווה + מטריה דיי קנה אותי X3 האמת שאני בדיוק באותה דילמה, אבל אני מעט נוטה לעבר פורים... כדי לא למות מחום ^^; ואני לא יודעת אם יהיה לי חופש בחנוכה או לא /= אבל אני עדיין לא יודעת. אני מניחה שתמיד יהיה אפשר להחליט כשהתאריכים יתקרבו וזה יהיה רלוונטי <: וואי, אם גיא יצטרף זה יהיה אדיר *.* ואם יהיה לי גריי זה בכלל יהיה נהדר - כמות התמונות שתתאפשר! זה יהיה קורע! XDDD אולי גם נמצא מישהי שתהיה לוסי, ונשכנע את גיא להכין את האפי וזה יהיה מושלם *.* (לכתוב את ההודעה אחרי צפיה בפרק 44 היתה לא חכמה, אני כולי בהתלהבות ^^;;;)

Serf SaN

New member
מי זה הגיא הזה שאתן מדברות עליו? :ם

ולא ראיתי פיירי טייל כבר מלאאאאאא זמן. D=" צריך למצוא את החשק להמשיך. בינתיים, בא לי להמשיך לקרוא דג"מ! (וזה יותר מופנה ליעלי. P: )

זה איזה אחד ממש מעפן שלא קורא דוגס ]<

ובקשר לפיירי טייל, כדאי לך לעשות מיני מרתון, כי סאגה אחת כבר נגמרה לפני 3 פרקים בערך. ואז תוכל להיעצר שם ולחכות שהסאגה הנוכחית גם תיגמר ולמרתן גם אותה <: ודג"מ נגמר כבר, לא? '-' D< ועכשיו ברצינות- באיזה פרק נעצרת? כי הפרקים האחרונים גרועים, אבל אם ממש מזמן לא קראת, יהיו לך עוד קטעים שווים בהמשך <:

Serf SaN

New member
אאממממ...

נתקעתי בפרק
שרוד ואלן מתנשקים. זה בערך הדבר האחרון שאני זוכר. עוז אמר לי שזה בערך ווליום 12.. אז אני אתחיל משם. :) והבעיה היחידה עם פייריטייל שאין לזה הורדות. לראות אונליין זה פשוט מבאס. ><

וואו. אתה ממש מאחור, אה? ../images/Emo3.gif

אל דאגה, יש קטעים טובים לפניך <: אתה עדיין לא מכיר את היטלר! XD ומה אין הורדות לפיירי טייל ם.ם; |מסר דחוף|

למעלה