קוספליי סולאיטר 3:

Dashiz

New member
קוספליי סולאיטר 3:

אוקי קודם כל לכל האנשים שם-העייי D: מי היה בבאנקה סאי שלשום ? היה שולטטט *~* בכל מקרה O: אני רוצה לעשות קוספליי של דת' דה גירל (אהא. :C ) ואני צריכה לצבוע את השיער בשחור לזמני - מוס כאילו כי אמרו לי שמוס זה צבע שיכול לרדת אח"כ אבל אני לא יודעת שומדבר אחר '-' ואני ארצה ללכת עם הקוספליי המון פעמים לכנסים נגיד לכנס אחד, בקבוק אחד של מוס או משהו יספיק לי?;; השיער שלי זה מטר בדיוק ואני בלונדע ואני צריכה שחור מן הסתם >: אני גם אשמח להצעות ובלע 3= תודה♥ D:

Serf SaN

New member
אם את רוצה ללכת עם התחפושת הזאת להרבה כנסים,

אני הייתי מציע פיאה וזהו. P: חוסך את כל הטרחה.

S.Riddle

New member
ספריי?

קניתי ספריי לפורים ב-10 שקלים בשביל לצבוע לידיד שלי את השיער לקוספליי וזה החזיק ממש טוב אפילו בחום התל אביבי. :)

Ayelet chan

New member
פיאה או לצבוע. XD

ספריי יכול להימרח לך על אנשים אחרים וזה יהיה ממש לא נעים.

S.Riddle

New member
ייפ. :)

שמים את זה לפחות חצי שעה לפני האירוע וזה מתייבש היטב, אבל - וזה אבל גדול - זה תלוי בקוספליי עצמו. אנחנו אישית היינו בחוץ בחום וזה בכלל לא נמרח, אבל לא הייתי שמה ספריי עם קוספליי לבן למקרה שמישהו יחליט לשפוך עליך מים בטעות... מה שכן, יש סוג של חינה שהוא שחור ויורד אח"כ בשטיפה. שווה לחפש!

saarshemer

New member
זה עובד רק כאשר המיכל בידיי מומחה

או הזחיחות...והצניעות

Didsy

New member
ספריי שחור זה נורא.

באמת. גם אם זה מחזיק טוב, בשנייה שיעבירו עלייך יד גם היא תהיה בצבע שחור. שלא נדבר על זה שזה גורם לשיער להראות כמו ערימה חסרת ברק של קש. מעבר לזה - לצבוע שיער בהיר לשחור לא בהכרח יעבוד טוב, אלא אם כן בא לך להיות שחורה לזמן הקרוב, כי לשחור לוקח זמן לרדת. הרבה זמן. לא משנה אם זה חינה או שטיפה או צבע קבוע. אז האופציות שלך הן באמת ספריי שחור שכנראה ילכלך את הסובבים לך אם יבואו איתך במגע, או פיאה. את כל זה אני אומרת מניסיון. לכי על פיאה. :)

Dashiz

New member
אמ O:

אם אני אצבע את זה בצבע זמני אם יש דבר כזה O-ם שעדיין ייראה טוב - אפילו יותר מספריי זה אולי ייקח לזה זמן לרדת אבל זה יירד בסופו של דבר נכון? ם:

Didsy

New member
אני לא יכולה להבטיח לך את זה :(

שחור זה צבע שנורא קשה להיפטר ממנו. למה את מתנגדת לפיאה?

Dashiz

New member
כיייי

בטח יהייה ממש קשה לדחוף את השיער לפאה X__X רגע אז הצבע יירד בכל זאת נכון? >: לא צבע לצבוע כרגיל שבסופו של דבר אחרי חצי שנה יורד O: כזה זמני

Didsy

New member
שכחת באיזה פורום את?

נראה לי שבמקום לשאול איך לצבוע את השיער, תשאלי איך לשים פיאה בצורה הכי טובה. יש פה מספיק אנשים עם שיער ארוך שעשו את זה לפנייך. גם אני, לצורך העניין, כשהיה לי שיער ממשששש ארוך עשיתי את זה וזה בכלל לא בעיה. :) בכל מקרה, לא יצא לי להתנסות בצבע "זמני", מה שנקרא שטיפה. מניסיון של קרובים אליי אני יכולה להגיד שגם צבע שטיפה לא באמת יורד לחלוטין. ושחור גם אחרי חצי שנה לא ירד לגמרי לגמרי P: זה פשוט צבע מכה. אני באמת מאמינה שלא כדאי לסכן את השיער שלך בשביל זה :(

Kienai Negai

New member
דרך אגב~בליקשר~

סתם כי אין לי מקום אחר לכתוב לך את זה XD למה לא באת לכנס? ממש חיכיתי לקוספליי ארזה שלך ):

Didsy

New member
החיים נפלו עליי ):

ובכל מקרה, הוא לא מושלם עדיין. כשהוא יהיה מושלם אני אבוא איתו. :)

מגניב! אז לא פספסתי אותו! D:

יש מצב שיצא לנו להיות ביחד באותו כנס עם קוספלייז פיירי טייל DDDD: למתי את תעשי את ארזה? חנוכה או פורים? ^^

Didsy

New member
את כן תעשי ג'וביה מתישהו בסוף? (:)

לפני או אחרי? לא הצלחתי להחליט איך אני יותר אוהבת אותה. אני רוצה להגיד חנוכה - כי זה יותר קרוב. אבל מצד שני אולי זה קוספליי לפורים..? לא יודעת. למתי רצית לעשות? כי אז אנחנו גם יכולות להכריח את גיא להיות נאטסו, ואני אעשה את חבר שלי גריי! :)

למעלה