קוספליי אליס שלי :]

akane

New member
קוספליי אליס שלי :]

טוב, אז הנה הקוספליי אליס שהכנתי לכבוד האקספו- קוספליי קל, נוח ולא חם מידי ^^ העיצוב קצת שונה מהמקור של דיסני בכוונה תחילה~ התמונות הן של החלקים בינתיים.

akane

New member
הסרט על הראש

נא להתעלם מהאף המגודל והעור המנומש ;(

akane

New member
תוספת לתחפושת מאריו

אני אהיה בלי לואיג'י TOT

akane

New member
לא מחצתי אותה

ככה בדיוק היא נראיתה כשקניתי אותה >.<

Serf SaN

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

עכשיו הבנתי @____@ התמונה מצולמת מלמעלה, לא מהצד @_@ משום מה חשבתי שמחצת אותה לגמרי. סO עכשיו זה נראה יותר נורמאלי. D="

אהההההההה XDDD

אקסטרה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ורואה? אני אהייה חסרה לך......... ;; תקחי אותי במזוודה~~ מאמא מיה mario, we have no coins! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חח אני יודעת שאני מעוותת את המשפט אבל נוו נגיד!

CoralP

New member
אמג עינב *_________*

(יש לי אובססיית פטריות מטורפתXD) זה כזה מגניבבבבבבבבבב*___________* גמאני רוצההההההההההההההההה*____________* (אני אשלם לך#$%&#$%) ומאיפה קנית את הפטריה בכלל?

Serf SaN

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd אומג הרגת אותי לגמרי XDDDDDDDDDDDDDDDDD [הפרצופים!!!] ומדהים, כרגיל. מה עוד יש להגיד?
תגידי, חשבת פעם ללכת לפרויקט מסלול? כי בתוכנית האחרונה אחת הקבוצות השתמשו בבד בדיוק כזה, רק שהם...לא ידעו לתפור אותו. ואצלך זה יצא פשוט מדהים. :ס

מהמם!!!!!!! *O*

GO NAVNAV! אהבתי ממש.... זה בול אליס. גם ממש אהבתי את הטאץ' הלוליטי שהוספת.... הגזרה של השמלה פשוט מעולה. וכל התחפושת פשוט חמודה.... ME WANT TOO ;~;

akane

New member
שפצור הידית של החרב

מצינור PVC ומחזיקי וילונות מעוצבים מעץ מלא שניסרתי (במשך שנה X_X)

למעלה