קוספליי אליס שלי :]

coral chan

New member
../images/Emo210.gif חמוד כל כך ^^

אהבתי את הצווארון. <: איזה נעליים תנעלי?

akane

New member
בד כותנה :]

הכחול הוא בשזירה של בייבי דריל דק, הלבן הוא ממש בד כותנה סטנדרטי פשוט. אגב, זה ממש מרגיז שכמעט ואין בדים מכותנה מלאה שהם לא סטרץ', במגוון של צבעים חיים :/ זאת כבר פעם 4 שאני קונה בייבי דריל, ולא כי אני מאוהבת בבד (שהוא נורא נוח לעבוד איתו) אלא כי הוא פשוט בא במגוון רחב של צבעים (למרות שהוא בא עם מרקם מרגיז של שורות שורות כאלה שרואים מקרוב). מפתיע שדווקא בד עם הכי פחות דרישות (לא נמתח, לא שקוף, לא סינטטי) בא עם מגוון נמוך של צבעים ובחירות :<

coral chan

New member
../images/Emo210.gif למה תפוז אומו. ;_;

~מנסה שוב~ על מה את מדברת? @_@ יש חנות בתחילת הנחלה שיש בה קיר שלם של כותנות עבות ודקות במגוון צבעים ענקי! אלו כותנות ללא לייקרה או חומרים אחרים\אריגות שונות שיגרמו לזה להיות סטרצ', אם כי אני לא יודעת אם הן סינטטיות או לא, אני לא יודעת לזהות כאלו דברים. אני תמיד קונה שם כותנות לקוספלייס שאני תופרת, כי הם גם עושים ממש אחלה מחירים. (והמוכרים נחמדים ולא מפחידים!) טוב לדעת שככה נראה בד דריל, הוא באמת נראה מאוד מאוד נוח לעבודה ושימושי באופן כללי. תודה. ^^ מלבד זאת, מה רע בכותנה סטרצ'? החצאית הסקוטית שחורה-אדומה שתפרתי עשויה מכותנה עם לייקרה, והיה מאוד נוח לעבוד איתה. העיבוד שלה היה נראה טוב (רק) בגלל היכולת של הבד להתמתח. למה את מעדיפה כותנות רגילות?

coral chan

New member
../images/Emo210.gif למה תפוז אומו >>

~מנסה שוב~ על מה את מדברת? @_@ יש חנות בתחילת הנחלה שיש בה קיר שלם של כותנות עבות ודקות במגוון צבעים ענקי! אלו כותנות ללא לייקרה או חומרים אחרים\אריגות שונות שיגרמו לזה להיות סטרצ', אם כי אני לא יודעת אם הן סינטטיות או לא, אני לא יודעת לזהות כאלו דברים. אני תמיד קונה שם כותנות לקוספלייס שאני תופרת, כי הם גם עושים ממש אחלה מחירים. (והמוכרים נחמדים ולא מפחידים!) טוב לדעת שככה נראה בד דריל, הוא באמת נראה מאוד מאוד נוח לעבודה ושימושי באופן כללי. תודה. ^^ מלבד זאת, מה רע בכותנה סטרצ'? החצאית הסקוטית שחורה-אדומה שתפרתי עשויה מכותנה עם לייקרה, והיה מאוד נוח לעבוד איתה. העיבוד שלה היה נראה טוב (רק) בגלל היכולת של הבד להתמתח. למה את מעדיפה כותנות רגילות?

innocence

New member
אוף, את כל כך גרועה.

אני גם רוצה להיות מוכשרת כמוך, מספיק להיות מוכשרת כל כך XO הכל כל כך יפה *_* אבל הייתי רוצה לראות תמונות של הסינר על השמלה^^

WayToDawn

New member
זה נדהים!!!!

איזה מוכשרת!! אני גם רוצה! O< את תהיי אליס ממש יפה!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifזה מהמם

וגם קליל .. כמו שאני אוהבת קוספליי, לא כבד וסוחט רק מללכת עם זה חמש דקות

AfroPetel

New member
חכי חכי

אני אקח כמה שיעורי תפירה ואלמד לתפור יותר טוב ממך!!! זה לא פייר שאת כל כך טובה בזה XD לא רוצה, תתפרי לי את המעיל לגאקון! XD

Keitarou

New member
נראה מדהים ,ונוח!

שזה שילוב שקשה לעשות! עינב את גאון~! X3

למעלה