קונדומים..

RoiOz

New member
קונדומים..

יש רק בסופר פארם קונדומים?.. מפאדח קצת עם כל האנשים וזה...

GOOD האחת

New member
קיוסקים פיצוציות כאלו אבל בחבילות יותר קטנות

ואין הרבה סוגים

אמ.

סתם שתדע, נכון שיש את המדף של הקונדומים, אז באזור של תרופות ללא מרשם, מוכרים קונדומים גם שם, ככה שאתה לוקח משלם והולך. ואגב, ילד זה יותר פדיחות לא?

007bg

New member
אני דווקא חושב שזה האומדן

הכי נכון שיש.... מי שלא מספיק בוגר לקנות קונדומים בעצמו להתגבר על העאלק פאדיחה (פור פאק'ס סייק, איך זאת בדיוק פאדיחה?! זה אומר שאתה מזיין!), בטח ובטח שלא צריך להשתגל.

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif בולשיט!

יש נשים נורא ביישנים ויש אנשים שיותר מדי חשוב להם מה יחשבו עליהם ויש אנשים שכל הפארם מלא בחברות של אמא וזה לא אומר כ ל ו ם על הבגרות שלהם להזדיין...זה כל כך לא קשור. להפך..ילד בן 13 שמתלהב וגומר רק מהמילה סקס יילך ויתלהב ויקנה קונדומים גם אם הוא לא ישתמש בהם בעשרת השנים הקרובות.

ToryMaster

New member
אבל

אם אדם לא מסוגל לקחת על עצמו את האחריות למעשיו ולהשלכות של מעשיו, להתגבר על הביישנות ולקום וללכת לקנות קונדומים, שיחכה עד שיהיה מספיק בוגר לעשות את זה.

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif פיספסת את הנקודה.

אני לא מדברת על אלה שמזדיינים בלי אמצעי הגנה כי אין להם כוח לרדת לבית מרקחת מתחת לבית...אני מדברת על אלה שקונים את הקונדומים/גלולות אבל נורא מתפדחים ולא נעים להם. כי זה שלא נעים להם לקחת את אחריות על המעשים שלהם לא אומר שהם לא לוקחים אותה. ולא אומר שהם לא בוגרים, זה אומר שהם ביישנים ומה לעשות, החברה שלנו לא בדיוק הכי פתוחה בעולם בקשר לסקס. אז כן, רוב האנשים יתפדחו לקנות קונדומים, זה לא אומר שהם לא מוכנים/בוגרים.

007bg

New member
אז רוב הסיכויים

שאותם הביישנים גם יתביישו לקנות גלולה למניעת הריון ולספר להורים שיש לה ילד בבטן, לא? משמע הם לא מוכנים להתמודד עם ההשלכות (האפשריות!!!! לא מחוייבות המציאות, אך האפשריות!) של קיום יחסי מין... (שהרי, אבולוציונית ואנתרופולוגית, ההנאה שממין היא פונקציונלית גרידא, בשביל הסימביוזה בין הצורך של הזכר להפיץ את הזרע [שהוא פונקציונלי כשלעצמו{לופ פרדוקסלי מישו?}] לתקופה המדוייקת שבו הנקבה *במקרה* יותר חרמנית מהרגיל). לכן, מי שלא יכול לעבור את השלב הראשון של *עולם המבוגרים*, בטח לא יוכל To face the music לכשיצטרך.

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif לא דיברתי על לא יכול |:

דיברתי על יכול אבל מתבייש/ מתפדח. תדמיין מצב כזה..סתם דוגמא מבין רבות. יש זוג שני 17 נניח. אוהבים אחד את השני, אחראים, ביחד שנה, החליטו שהם רוצים לקיים יחסי מין. יש להם קשר רציני והם שני אנשים בוגרים אבל מה לעשות, ביישנים. מאוד ביישנים. וכן, מפדח אותם לקנות קונדומים ושכל העולם יידע שהם מזדיינים. זה משהו שבשבילם הוא פרטי ואישי מאוד. א כן..הוא יקנו וכן ה יהיה להם נורא קשה והם יתפדחו ויתביישו. זה לא נשמע לך הגיוני?

007bg

New member
הגיוני שהם יתביישו.

אבל הם חייבים לעשות את זה, בדיוק מאותן הסיבות שציינתי. כשיבוא היום לומר לאמא שצריך לעשות הפלה? או כשיקרע ויצרכו פוסטינור? אולי הבושה שלהם תהיה להם לרועץ? אין מה לעשות, חלק מבגרות זה..... להיות בוגר? זה כמו חבר שמתבייש לקנות טמפונים לחברה שלו. זה פשוט משהו שעושים, סקס, להיפך, זה שאתה קונה מביע אחריות, נניח. ואם אתם מתביישים, לכו לאיזה פארם שכוח אל בטיזינבי.

007bg

New member
האמת שכן,

כי זה חוסר בגרות להתבייש במשהו שלא חטאת ולא פשעת בהקשר שלו... אתה לא עושה משהו רע... זה רק סקס. ואם אתה לא בוגר מספיק להבין את זה....

מה זה קשור ?

ואם נער בוגר , נגיד בן 16 , רוצה לגשת לפתח שיחה עם מישהי שמוצאת חן בעיניו , אבל הוא מתבייש . אולי אפילו אין לו עבר עשיר במקרים כאלו . זה עושה אותו חסר בגרות ? הרי זה לא פשע , ובטח שלא חטא .

007bg

New member
ובסופו של דבר,

היא/הוא צריך/כה לתפוס יוזמה כדי שזה יתאפשר, לא? הצדקת את הטיעון שלי בדיוק. וסתם לפעם הבאה? מה קשר שבת לשמיטה?

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif אתה קצת סובל מפלצנות יתר ../images/Emo6.gif

שמע..ברור שזה לא חטא. אבל זה דבר שכמו שכבר אמרתי החברה שלנו ממש לא פתוחה איתו מספיק. זה נחשב למשהו מאוד אישי ופרטי. שהרבה אנשים מעוניינים לשמור עליו ככזה. ואם תחשוב על ה שניה ולא תלך עם הראש בקישר אתה תבין שאין קשר בין ביישנות לבגרות. אני בטוחה שאמא ואבא שלך מספיק בוגרים בשביל לקיים יחסי מין ואני בטוחה שהקונדומים/גלולות שלהם לא מוצגים בראווה על המדף בסלון.

007bg

New member
ואני בטוח,

שכשהם צריכים לקנות קונדומים/גלולות, הם עושים את זה בנון שאלאנט אלמנטרי. ופה קבור הכלב, את מבינה? זה לא צריך להיות מוצג לגאווה, אמת. אבל במקום שאליהם זה מתבקש ומובן מאליו שנושא כזה יעלה (בית מרקחת?), אין סיבה להתבייש, כי זה דרך העולם. את בחרת לך תיאוריה, ואני מסכים שאני סובל מפלצנות יתר. גם נרקיסיזם לצורך העניין אבל זה לא רלוונטי. האמת הקרה היא שקנית קונדומים הוא דבר של מה בכך, לא כי סקס הוא דבר של מה בכך, אלא כי הם סה"כ משרתים מטרה וסטטיסטית, כולם יעשו את זה בשלב כזה או אחר. מה גם שנחשי מה? את לא בת הנוער הראשונה ובטח לא האחרונה שניצבת מול הקופאית עם לחיים סמוקות משו. ככה שאם תצאי מבועת ה"אבל יש ביישנים שבלה בלה בלה" ותביני שקונדומים זה עוד משהו, כמו שטמפונים היו מביכים (נניח) בשלב מסויים, וקנית גלולות מפסיקה להיות מביכה לאישה בשנות העשרים (?), ככה גם קונדומים, ורק אחרי שתתגברי על הלכאורה ביישנות שלך תביני את זה, הם סה"כ דבר שקונים. עכשיו, אני מבין את החירות שבלהתבייש, אבל הבעיה היא שלקנית קונדומים יש גרורות - שזה סקס. ולסקס, יש את הבעיות שיכולות להיווצר ממנו (מחלות? ילד?). מה שאני מנסה להסביר, זה שאם להתמודד עם דבר איזוטרי כמו קנית קונדומים זה מכשול מטורף, מה יהיה שיצטרכו לספר להורים שיש ילד וצריך לעשות הפלה? וזאת השורה התחתונה, לטעמי.

זה סופר פארם לא תחנה מרכזית

לא כל העולם נמצא שם.. פיייה.. קצת בטחון עצמי לא יהרוג אף אחד... חוץ מזה שאפשר להסתיר את זה עם היד זה לא כזה גדול, היחידים שיראו מה אתם קונים זה מי שאחריכם בתור אם יש (באגף של התרופות בתוך סופר בתוך סופר פארם בדרך כלל אין תור רציני) ותצאו מהסרט זה לא מעניין אף אחד מה אתם קונים... העולם, לא סובב סביב אף אחד.

ToryMaster

New member
סבבה

אז יש מובך קצת, שזה לגיטימי לגמרי, ויש כל כך מפודח שלא מסוגל לעשות את זה. לא אומרת שהמצב כאן הוא אף אחד מהשניים, לא יכולה לקבוע דבר כזה, אבל זה היה כדי להסביר במילים של בני אדם מה שגבריאל ניסה להגיד [
].

למעלה