ואני בטוח,
שכשהם צריכים לקנות קונדומים/גלולות, הם עושים את זה בנון שאלאנט אלמנטרי. ופה קבור הכלב, את מבינה? זה לא צריך להיות מוצג לגאווה, אמת. אבל במקום שאליהם זה מתבקש ומובן מאליו שנושא כזה יעלה (בית מרקחת?), אין סיבה להתבייש, כי זה דרך העולם. את בחרת לך תיאוריה, ואני מסכים שאני סובל מפלצנות יתר. גם נרקיסיזם לצורך העניין אבל זה לא רלוונטי. האמת הקרה היא שקנית קונדומים הוא דבר של מה בכך, לא כי סקס הוא דבר של מה בכך, אלא כי הם סה"כ משרתים מטרה וסטטיסטית, כולם יעשו את זה בשלב כזה או אחר. מה גם שנחשי מה? את לא בת הנוער הראשונה ובטח לא האחרונה שניצבת מול הקופאית עם לחיים סמוקות משו. ככה שאם תצאי מבועת ה"אבל יש ביישנים שבלה בלה בלה" ותביני שקונדומים זה עוד משהו, כמו שטמפונים היו מביכים (נניח) בשלב מסויים, וקנית גלולות מפסיקה להיות מביכה לאישה בשנות העשרים (?), ככה גם קונדומים, ורק אחרי שתתגברי על הלכאורה ביישנות שלך תביני את זה, הם סה"כ דבר שקונים. עכשיו, אני מבין את החירות שבלהתבייש, אבל הבעיה היא שלקנית קונדומים יש גרורות - שזה סקס. ולסקס, יש את הבעיות שיכולות להיווצר ממנו (מחלות? ילד?). מה שאני מנסה להסביר, זה שאם להתמודד עם דבר איזוטרי כמו קנית קונדומים זה מכשול מטורף, מה יהיה שיצטרכו לספר להורים שיש ילד וצריך לעשות הפלה? וזאת השורה התחתונה, לטעמי.