קונדומים..

Fragile rose

New member
תראי, יש פדיחות מסויימות עם קונדומים

כש5 אנשים קונים 3 חבילות של קונדומים. כשאת מגיעה לתחנה המרכזית וכשהמאבטח בכניסה אומר לך לפתוח את התיק וכל מה שהוא רואה זה חבילה חדשה של קונדומים כשאת קונה קונדומים במידה גדולה והקופאית קורצת לך או שהקופאי אומר שאת משקיענית כשאת עומדת עם ארבל ובוחרת קונדומים ואז קרוב משפחה שלך עובר אבל בסופו של דבר תמיד צוחקים על זה

007bg

New member
כן,

אבל ארבל קונה קונדומים בהום סנטר. (איפה השקי אשפה השחורים?).

walna1

New member
זה באמת פדיחה כזה בפעם הראשונה שקונים

אבל אחרי כמה פעמים זה יותר פשוט מלקנות ביסלי

Leather

New member
איך, איך למען השם?

"ויש אנשים שיותר חשוב להם מה יחשבו עליהם" בחייאת, זה המדד הראשון לבגרות ומוכנות ליחסי מין- מי שמוכן לזה באמת, לא מתבייש בזה בינו לבין עצמו. הריי, זה לא שאתה עושה צעדה ופסטיבל קונדומים במעברי הסופר פארם בעודך מנופף באריזת הקונדומים ביד אחת וחובש על ראשך קונדום- אתה קונה חפיסה, כולם עושים את זה וזה לא נראה לאף אחד כמו ביג דיל. ואם היא תצטרך הפלה?, אז מה? בית החולים מלא בחברים של ההורים? אז לא? תתבגרו טיפה.

PureTemptation

New member
זו כנראה הפעם הראשונה -

והאחרונה, חייב לציין, שאני אסכים איתך על משהו. אבל אתה כל כך צודק. תתבגרו אנשים, צה.

FrecCo

Active member
אתם כאלה מכוערים

ז"א, אתם יפים רצח, פשוט די לדבר שטויות ולשחק'תה נאיבים "מה מפדח בלקנות קונדומים?????" מה מה מפדח???? לא קשור לבגרות ולא נעליים, פשוט לא כולם ליברליים, פתוחים, נהנים לחלוק עם אנשים זרים בסופר פארם את חיי המין שלהם, זהו, בדיוק כמו שיש גברים שנכנסים ונועלים ת'דלת בשרותים במוקם לעמוד במשתנה וכאלה שכשהם מגיעים לצבא מתביישים להתקלח ליד כולם. זה לא "בגרות", זו תכונת אופי אחרת לגמרי שלפעמים קיימת גם אצל בגירים שבוגרים לגמרי מכל הבחינות, וקוראים לה ביישנות גברי, תה בא לשחק איקס מיקס? ושתה הרבה למה אם אני מפסיד סיבוב ראשון אני חייב להשוות.

חן בבלי

New member
זה לא פאדיחה אחי

כנס תבקש מהמוכר קונדום תגיד לו R3 בטוחים הכי טוב בהצלחה אל תתבייש אם אתה מספיק גבר כדי לזיין אתה מספיק גבר כדי לבקש קונדומים

PureTemptation

New member
תראה,

אני חושבת שיותר מפדח ללכת לרוקח ולהראות לו מרשם למשחה לטיפול בטחורים או משהו. ושהוא יתחיל להסביר לך איך משתמשים. זו פאדיחה, לא ללכת ולהושיט את היד למדף הקונדומים ואז ללכת ולשלם עליהם. תחשוב על זה כשאתה קונה קונדומים.

007bg

New member
ת'כלס,

רוב הסיכויים שאם הוא מתפדח ככה - באמת יש לו חבר.
!

S h e e p a

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifשאלון בפסיכולוגיה

הממ, אני יודעת שזה לא קשור, אבל אם אתם יכולים לענות לי על השאלון שמצורף, אני אשמח מאוד זה לעבודת גמר בפסיכולוגיה. תוודה :)

Freedom Inside

New member
בבקשה לך

בחלק הראשון יש בלבלות בין המספרים לרמת ההסכמה, אז פשוט הלכתי לפי רמת ההסכמה... בהצלחה בעבודה.

Krishi

New member
בלופ

רק פעם הבאה מתוקה, אל תסמני מספרים בריבועים, תני למי שעונה על הסקר לסמן את הריבוע המתאים לו אחרת הוא נאלץ בכל שאלה למחוק את שאר האפשרויות כל פעם. אלא אם את עשה עוד משבצת נפרדת בכל שאלה שבה אפשר לכתוב את המספר של הריבוע המתאים לו.

למעלה