קונג פו

Talia E

New member
רציתי להתייחס לקטע שכתבת

"המרכיב הניואייגיסטי נובע בעיקר מהאישיות של בן. הוא בן אדם מאוד חם ואופטימי ומתעסק, בדרכו, בחומרים שמשתייכים לקטגוריות "ניואייג". יש משהו ורדרד בארשת הניואייג, מן אופטימיות קוסמית שכזו, או אולי הדחקה של הצדדים הריאליסטיים האכזריים יותר בחיים" רציתי לומר שהצורה שבה אני תופסת את זה היא שונה מאד ושאני לא מזדהה כלל עם הפיסקה הזו. כאשר התחלתי ללמוד אצל בן (התחלתי ב"אמנות היכולת", או בשמה דאז "האבקות הצללים") היתה לי רתיעה מאד גדולה מכל ענייני ה"עידן החדש". "אנשי העידן החדש" (כפי שקטלגתי אותם בזמנו) נראו לי מעופפים, לא מחוברים למציאות, מלאים בולשיט וכו´... אילו הייתי חשה לרגע שזה המצב, אני מבטיחה לך שכל מה שהיה נשאר ממני במסגרת הזו, זה האבק שהיה מורם כתוצאה ממנוסתי משם
הרושם הראשוני שקבלתי, ושמאושש על-ידי הניסיון שלי בכל שנות הלימוד שלי אצל בן, הוא שהדברים מחוברים הרבה יותר למציאות מאשר אותם אנשים הנהנים לכנות עצמם (ואני הייתי ביניהם) "ראליסטיים", "רציונליים" וכינויים נוספים - ושאין שום "מעופפות" או ניתוק מהמציאות. אני כלל לא חווה הדחקה של "החלקים האכזריים יותר בחיים", אלא התמודדות אתם במובן העמוק ביותר של המילה (מבלי להעמיד פנים שהכל ורוד ועם להביא למודעות דברים שרובנו מדחיקים ביומיום... כמו למשל המוות שלנו). אני יודעת שאני נעזרתי ואני נעזרת בלימודים כדי לשנות את עצמי ואת חיי. ה"שדים", מטבעם, עולים מדי פעם... אבל אני לא מניחה להם להפריע לי להמשיך הלאה (בין אם במסגרת הלימודים הזו ובין אם לאו). זהו

arcidea

New member
טליה

אני מזדהה לגמרי עם כל דברים, ומזהה עצמי בתוכם אנא קראי את כל הודועתי בשירשור- אני מקווה שתתאזן ההתרשמותך מהפיסקה ההיא. תודה לך, באמת ומעומק הלב ובאהבה. לא ורודה ולא שחורה- לבנה.

Talia E

New member
אני חייבת להגיד

שאני מאד נהנית מסגנון הכתיבה שלך! (וממה שעומד מאחוריו)
לא ממש הבנתי עם מה בדיוק הזדהית (עם מה שאת כתבת? עם מה שאני כתבתי? עם שניהם?...), אבל אכן נראה לי שקיבלתי מסך הודעותייך תמונה כללית (גם אם מטושטשת עדיין) של הצורה שבה את תופסת את הדברים. מקווה שזה לא חותם את הדיאלוג... טליה

arcidea

New member
גם אני מקווה :)

LOL אין לי צורך להזדהות עם עצמי פעמיים :) מספיק שאני כותבת פעם אחת שמחתי מאוד מדבריך כי הרגשתי שהם איזנו ותיקנו את שלי, הדגישו והאירו דברים שלא אמרתי, הרחיבו אותם. שמחתי מאוד כי שמתי לב שבין הסגנונות שלנו יש קרבה מהותית ושהשוני הסגנוני יוצר שיתוף פעולה ולא התנצחות. עד כמה שאני זוכרת, גם בקרבות ובאימונים עבדנו ככה :) אם תרצי להרחיב את הדיאלוג מעבר לגבולות הפורום, אנא פני אלי במסרים. ואני מקווה מאוד שנזכה להשתתפותך כאן בפורום. יש לך הרבה מה לתרום וללמד. וגם ללמוד כמובן :) כולם כאן מורים מעולים.

Talia E

New member
עלונים ודפים מודפסים לא באים מהאויר

מישהו צריך לכתוב אותם

gafni

New member
אבל אמרתם שהוא כותב על חגורות

לא על דפים - אוףףףףףף תחליטו כבר

בן טל שחר הוא אחד המורים

המוכשרים ביותר שאני מכיר. הנה החומר אותו הוא נוהג לחלק למתעניינים. (וכדי לחסוך לכןם את השאלה, אני לא אומר אם אני תלמיד שלו או מי אני)

arcidea

New member
:) blast from the past

תודה, אני אקרא שוב ובטח יהיו לי שאלות חדשות, אבל זה כבר יהיה לשירשורים אחרים

pzirpim

New member
גונג פו צב --חגורות

למרות שאנחנו נוסעים לאט-- חגורות בטיחות. (חגורות צניעות לא צריך-- מפריע בהטלות.)

למעלה