אנשים להירגע!
זה לא דיון על למבאס, לא צריך לעלות על באריקדות... לענין - עוד לא החלטתי אם למחוק או לא, העברתי את השאלה לשאר המנהלים ויתכן שעוד אעשה זאת בעצמי, נראה. השרשור על המרכז הישראלי לטאי-צ´י נמחק בטעות שלי, אחרי שהבנתי בטעות שחנן ביקש למחוק כמה הודעות. אחרת לא הייתי מוחק. את ההודעה של מטריצה אפשר להבין כהתקפה על בן טל-שחר, ואפשר להבין גם כאזהרה "תמימה", במיוחד לאחר דיון ארוך שהיה כאן לאחרונה, שהשאיר טעם רע בפה של רבים ונמחק בהנחיית המחלקה המפטית של תפוז. את ההודעות של אבשלום הקוף אפשר להבין גם כ"סתם צחוקים". אשמח לקבל הבהרות, גם ממטריצה וגם מאבשלום, למה בדיוק התכוונו! נקודה אחרונה - בן טל-שחר נוהג להשתמש במונחים "ניו-אייג´יים" שרוב העוסקים באמנויות לחימה בארץ לא רגילים לראות בתחום. זה לא פוסל אותו כמורה, זה כן גורם לאנשים שלא מכירים אותו להסתכל עליו כעל משהו "מוזר" - והמוזר תמיד חשוד. אני לא מכיר מקרוב את בן ואת התלמידים שלו; אני יודע שהם מאוד מעריכים אותו, וזה בהחלט במקום - ממה שאני יודע עליו, הוא ראוי להערכה! לא הבנתי מה גרם למטריצה להרים דגלים אדומים, ואני לא מסכים אתם. אבל אני לא בטוח (עדין) שאת הדיון צריך למחוק.