קונג פו

זהירות!!!! מלכודת מסוכנת!!!!

בעבר שמעתי רבות על בן (וגם ממנו - כאן בפורום) ותמיד התרשמתי לטובה. הפעם אני ממש לא! נודף מכל הכתוב לעיל ריח חזק של כיתתיות (אפילו דתית). אני מאד מאד מקווה שתלמידיו של בן (ובן עצמו) לא נפלו למלכודת הזו. היציאה יכולה להיות כואבת. והערת סיום: מאחר ואני חיצונית לבית הספר, אני לא יכולה לקבל הוכחות לצדקתי או לטעותי. אני רק רוצה להרים דגל אדום.....

kung fu

New member
הזהירות צריכה להיות בלשונך אם כבר!

לרמוז ככה סתם דברים רק על ידי קריאה של טקסט?! כיתתיות דתית? על מה את מדברת? איך הגעת לזה בכלל? הדברים שרשמתי בהודעה הקודמת הם מתוך עדכון חודשי לתלמידים, והם חלק מתוך הסבר על שיטות דירוג. מה שציטטתי הוא חלק קטן מההסבר.

אני לא רומזת, אלא מביעה את התרשמותי

ומה לעשות, ואני לא יכולה לפנות את עצמי ולבוא לשוחח עמכם 4-5 שעות, אלא רק לקראו בטקסטים המוצכים באתרכם, ובטקסטים שהובאו כאן. הרגשתי צורך להניף דגל אדום, ואני מבינה (ואפילו ציפיתי) את התנגדותך. עכשיו את יכולה או 1- להגיד "מה הזקנה הזאת בכלל יודעת" ולפטור אותי 2- לחשוב על מה שאמרתי ולבחון זאת שבוע-שבועים ולהגיע למסקנה כלשהיא 3-לה לעשות כלום. או כמובן כל תגובה אחרת. רק זכרי, איננו מכירות אחת את השניה ואין ביננו שום דבר אישי.

kung fu

New member
מתייחסת לסוף ההודעה שלך

"איננו מכירות אחת את השניה ואין ביננו שום דבר אישי" זה מביא אותי למחשבה הבאה: למה שאני אחשוב שיש לך משהו אישי כלפי או שאת מכירה אותי? הרי כל מה שרשמת בכלל לא עוסק בי, אלא בבית הספר בו אני לומדת. מה שרשמת דווקא מצביע על זה שאולי יש לך משהו אישי כלפי, או שאת מכירה אותי.

Talia E

New member
אזהרתך התקבלה ../images/Emo8.gif

אני לא חושבת שיש משהו שאוכל לומר שיוכל להניח את דעתך, או אם יש בכך צורך בכלל, לאחר שהובן כי את מנסה לתת חומר למחשבה ותו לא. ולכן תודה
אני רק יכולה לומר לך כתלמידה, שאם מתעוררת נטיה לראות בבן איזשהו "גורו" או ודומיו - היא מטופלת מיידית, שכן יש בכך פוטנציאל לנזק וקיום של מחשבה כזו אינו מאפשר את הלימוד. כמו-כן, מודגש בלימוד כי אין לראות בבן איזשהו מודל לחיקוי - כל אחד מפתח את אמן הקונג-פו שלו עצמו. לגבי העניין של "כתתיות" - אני לא רואה דבר רחוק מזה מאשר הלימודים בשמבאלה... אגב, ממה קיבלת את הרושם הזה?

אני לא מסכים עם מטריצה, אבל

אני בהחלט יכול להבין מאיפה היא יכולה לחשוב ככה: שפע של טקסטים עם גוון ניו אייג´י יכול להקפיץ לאנשים פיוז לפעמים. לא שאני חושב כמוה, אבל אני מבין את תהליך המחשבה שגרם לה להגיד את מה שהיא אמרה, גם אם אני לא מסכים איתו. האפור

יש לי שאלה!!!

כבר הרבה זמן שאני מחפש את אמריקה והייתי רוצה לדעת אם יכולה לגלות אותה בשבילי אפשרי?

בילדותי למדתי במרכז המסחרי לקונגפו

בהתכתבות אבל לפני כמה שנים פרשתי ועכשיו אני מתעסק ברפלקסיה. הרבה רפלקסיה.

kung fu

New member
כמובן.

כשתהיי מוכנה להגיד היכן את לומדת ואת שמך, אשמח להתייחס עניינית למה שרשמת. עד אז, את כמו אנשים אחרים שצצו כאן בפורום, ביקרו מקומות אחרים, אבל לגבי עצמם מילאו פיהם מים. לא חשבתי אחרת.

kung fu

New member
../images/Emo41.gif למנהלי הפורום ../images/Emo41.gif

בהודעת המנהל רשום: "7. אסור להיות שלילי - בפורום זה, בשל נסיון מר, אנו משתדלים להימנע מדיון אישי במורים כאלה או אחרים. הודעה בלתי מנומקת השוללת מורה מסוים תימחק!" לדעתי, הביקורת שהפנתה מטריצה חדשה ראויה להימחק. לא רק שהיא העלתה רמזים לא מבוססים, בנוסף היא גם לא חושפת את עצמה. במקרה אחר של השמצות שהיו פה, שמתי לב שמי שלא חשף את שמו, מחקתם את הודעתו. ואם אני זוכרת נכון, את הביקורת שהיתה על המרכז לטאי צ´י מחקתם. אשמח להתייחסות דומה
תודה

למעלה