קומזיץ בפורום

יאללה ביי../images/Emo24.gif

לכל חברי, הולך לישון ודי.
"תסבחו על חייר"

סתם אחד..........

טרם נגמה המסיבה חכה יגיע גם קפה ועוגה שים בינתיים קיסמים בעיניים ותראה איך הכל זורם מקסים בינתיים

חתולון*

New member
"התקווה" ברשת גימל

הסתיימו להם השידורים ואנו עדיין מקטרים אין לנו מוסיקה הלילה נעשה איזו עיסקת חבילה תביאי הדיסק נשמע פה שירים חתולון

חתולון*

New member
סתם אחד

אני רואה שאתה כבר הולך ולא סתם הולך... "רק על גחלים" לילה טוב ידידי ושבת שלום היינו כאן כמו בחלום חתולון ולילה טוב לך דרדסית

מי הולך לישון?..................../images/Emo46.gif

וטרם הפציע לנו אור ראשון כולם להסתדר פה בשלשות רוצה לבדוק גם ת´דרגות לכפתר החולצות לסדר גם ת´פיאות ולא לזוז...בלי לחכות

חתולון*

New member
אכן חן

אכן חן השחר טרם הפציע אני יושב ומביט מן היציע אני כאן לבד ומסודר בשלשות וכנראה שיש לקבל החלטות קשות בואי נראה מי יישבר ראשון ואז הוא פשוט יילך לו לישון חתולון

והנה עוד אחד אחרון לפני../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

הם היו מעולמות שונים אך המבטים שלהם אחד בשני תמיד נגעו ליטפו ודיברו הוא היה עם לב שבור מחכה לאותה האחת שתאחה את הרסיסים עכשיו שהיא נכנסה לחייו נתנה לו לנשום לרווחה מחדש הרוותה אותו בסם אהבתה הם התענגו שעות במילים רקמו מילה ועוד מילה כמעיין אהבה ההולך ומתגבר אמנם בהתחלה דלות היו המילים אך המבטים הרקיעו לשמים והיא חיכתה לאות סימן קטן שיבשר לה שהוא שלה כל כולו בערגה בתשוקה בארוטיקה באהבה..
טוב חתולי
וחנצ´וק
לילה טוב חברים היה לי מאוד נעים..

חתולון..............אני רואה

שנגמרה המסיבה כולם הלכו בלי לטעום קפה ועוגה אז אפרוש כנפיי אל המרומים אבקש מהאל קצת רחמים שישמור על כולנו בריאים ושלמים ושאיש יאהב את רעהו לעולמים ולך אני מודה עשית שוב עבודה נפלאה וכייף להיות פה לצידך הלא אמרתי כבר בהתחלה אתה הוא איש נפלא לילה טוב לכולם אומר הולכת להניח את ראשי על הכר ולחלום על אתמול על מחר ועל כל מה שהיה ונגמר

חתולון*

New member
חן יקרה

לפי מה שאת פה מתארת מרגיש שהיה לנו ערב לתפארת היה לי כייף להיות בחברתך/ם, איזו הקלה והסתיימה לה בפורום עוד מסיבה קלילה תודה על שהזמנת אותי להשתתף בעשייה את אישה נפלאה ומלאת תושייה אכן, לא טעיתי שבחרתי הערב להיות איתך מאחל לך לילה טוב וד"ש לאיש שאיתך חתולון

חתולון*

New member
חן...............

אין לי כאלה תמונות במאגר אבל דברייך הם כמו דבש ניגר אתן לך
ואומר לך לילה טוב הלילה יהיה לי חלום רטוב... סתתתם תודה על הכל אישה נפלאה ביי חתולון

חתולון*

New member
חזרתי חןןןןןןןןןןןןןןןן

באתי להוסיף קצת שמן למדורה חשבתי אמצא כאן איזו בחורה האוכל נגמר העוף התעופף ישבנו צמודים, אמרו להצטופף בסוף קיבלתי מכה מתחת לחגורה חתולון

באתי גם אני פה.....להצטרף

הכל נגמר העשן התעופף בעלי שב הבייתה עכשיו מן העבודה סוף סוף כי כל היום לו מחכה היה פה ממש כייף עם עשן ועם אש עם עוף שזוף...ומתייפיף ועכשיו חייבים להתחפף כי השעה כבר מאוחרת ובעלי רעב כמו נמר ואם לא אמהר ואגיש לו מזון הוא יהפוך אותי לחלזון ויהיה פה ממש אסון חתולון..... אמרתי לך כבר שאתה נכס למשטרה אותך הם צריכים לשמור בכספת נעולה כי אתה פשוט זהב טהור לא לבן ולא שחור אתה האיש עם המדים מאותם האנשים שעלינו שומרים ולכם אנו מצדיעים ושישמור עליכם האלוהים שתשובו למשפחותיכם בריאים ושלמים כי בכם אנו גאים

חתולון*

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif לך חן יקרה

תודה על הסיום הזה היפה ברכתך הגיע לי ישר אל הפה תיגשי לבעלך וטפלי בו כייאות שלא נצטרך להזמין צוות כבאות היה לי נפלא, כבר אמרתי? ודי לילה טוב לך לבעלך ולכל ידידי אוהב אתכם ושבת שלום חתולון

חתולון*

New member
דרדסית

האירוטיקה אצלך מאד מדהימה אבל כרגע היא לי לא מתאימה איך אוכל לשנות את הרושם שעלי נוצר שאני חתולון ולא איזה צרצר נבוא לפורום אחר, כמו חטאים או סקס באתר ושם נראה לכולם מי אירוטי פחות או יותר. לילה טוב דרדסית

למעלה