עד הצפון מריח שהבשר נשרף אפילו שסתמו לי את האף. במקום לעמוד ולהשגיח על האש חתולון עומד ומקשקש. הלא סיכמנו שאתה המשגיח ואני מביא את הסטקים להניח. אז יאללה חבר תפוס יזמה ותפזר את המהומה. תכין לי סטייק עסיסי ורך, וכך תהיה עם כולם מבורך.
ואני לא קראתי לך מעולם חנטאריש (סתם בשביל החרוז) אני לפחות מקשקש בזנב ואתה כבר "רואה" על האש ת´ארנב אני לא אוכל חתולים וארנבות אולי לך זה קצת אכזבות אני מכין לך מיד את הסטייק ונעשה הפסקה "ליטל ברייק" אני לא רואה כאן שום מהומה שמעת שיש לנו מישהי סתומה .... שוב פעם לצורך החרוז טוב שאתה כאן עם האף הסתום ועל השרשור הזה "אני חתום" חתולון
אהבת חיים אחת בשבילי קיימת נגיעה קטנה שלך ואני נמסה וככה מבלי להרגיש נתאחד אישה ואיש צהרים של אהבה הסדינים הלבנים פרוסים מחכה לך במיטה הולכת לאיבוד פה לבד כנס ועשה בי כרצונך גופי כמהה למגע גופך בחוץ הגשם יורד ובחדר אבק תשוקה באוויר תזכיר לי אהובי עד כמה אתה אוהב אותי אתה רוצה אותי אהבת חיים אחת בשבילי קיימת! <לאיש שלצידי מוקדש> {} }{
אני רואה זו כהזמנה ורוצה רק חצי מנה למה את הולכת לאיבוד זה נראה כמו איזה שיעבוד התמונה שצירפת מדליקה באמת ואת פינו היא פשוט סותמת יופי דרדי תביאי עוד חתולון
../images/Emo54.gifבקשת עוד קבל עוד....../images/Emo140.gif
באתי אליך הרוח נשאה את לבי הזכרונות אלי משכו אותי ישר לזרועותייך יושבת ומביטה בעיינך מה הם אומרות האם הם עוד אותי אוהבות האם תאחוז בידי כבעבר ותישא אותי אל אותו מקום מסתור מחשבות והירהורים אותי ממלאים האם תישק שוב לשפתי האם תעטוף את גופי באהבה בחזרה... <> }{
עטפת את גופי בגחלים לוחשות מרגיש את שפתייך אלי ניגשות אוחזת בידי, ממאנת לעזוב כולי רועד, רק לא לחשוב שאם צריך לאהוב, או אולי להרהר מעדיף ללכת לישון, וכמה שיותר מהר. חתולון (לא לקחת המילים באופן אישי, זה ספונטני)
הייתי עסוק ממש בכתיבה, ואין לי תלונה ולא שמתי לב, לצערי, למה שהולך בתמונה.... עכשיו אני רואה איך מייצרים עוגיות "הכלי" הזה ומיד רואים את הבצק יורד יפה מן החזה אבל אולי יש לך תצלום או תמונה חן ´מיידלה´ איך הם תייכף ייצרו את העוגיות שנקראות ´בייגלה´ ואם מה שכתוב לעיל , הוא סתום ולא ברור אז הבצק מתחיל כעיסה דמוי כדור והגב´ מגלגלת לגבר על השמוק עד שייתא בייגלה מתוק לא מאמין לעצמי שאני ממציא את השטויות האלה חתולון
זוהי מכונה לייצור עוגיות והיא עושה עוד המון פעולות ואפילו אם תביטו היטב מסביב תגלו שעושה היא גם גומות ומעגלת בפינות היום שבמדינתנו המצב קצת קשה מוצאים קומבינות מה לעשות עם החזה
הנה מה טוב ומה נעים דרדסית מרתיחה לנו מים תוך דקה או שתיים נלגום קפה אחד או שניים הנה מה טוב ומה נעים חתולון השתכר ונפל למים כולם צחקו פה עד לב שמים וחתולון סוחט ת´גרביים הנה מה טוב ומה נעים המנגל מוציא עשן בעיניים כולם פה עם משקפיים מוצאים ממחטות מהכיסים ועוטפים ת´עיניים
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע יש בלאגן שם בפורום הייתי צריכה לסדר להרגיע את הענינים אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נו אני פה מה התחדש מאז הלכתי?? איפה חתול נעלם???
יפה חן שאת מעודכנת אני עונה לכולם/ן כמו מתכונת יש לי מתחרות, כמוך חן חמודה שאת עושה לי המון עבודה עד הבוקר אספיק לענות לכולם ועוד מעט (נראה לי) יתפוצץ העולם חתולון עדיין כאן