קומזיץ בפורום

חתולון.............

אני מנסה לעמוד בקריטריון להיות לך כשוליית הקוסם רק הישאר ואל תעלם

חתולון*

New member
חן שוליית הקוסם

אהבתי את התפקיד שהענקת לעצמך ראיתי אותו מתנוסס עם חן, שמך להיות שוליית הקוסם לחתולון להסתיר ת´פטנטים אחרי הוילון ולומר לי "תישאר" חתולון שמייח

סנדי32

New member
גמני בקומזיץ ../images/Emo24.gif

חחחחחחחחח לפחות קומזיץ וירטואלי אם לא ממשי אבטיח הולך בקומזיץ ? לא לדחוף יש לכולם

סנדוש.....ברוכה הבאה

בואי הצטרפי אל החגיגה הבאת אבטיח בזמן יגרום לחתולון להיות רענן ישרשר לנו פה שירשורון על פיל ועל פילון ונאכל כולנו בתאבון <רבאאאאאק סנדי טוב שאני לא בהריון....בא לי אבטיח >

חתולון*

New member
נכון חן

לפני שאני מוציא את החדק אני תמיד לוחץ על ההדק כל אחד יודע שהפיל הוא מגושם ואני מהאוכל שלכן, כבר מונשם חתולון

חתולון*

New member
סנדי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

כמה אנחנו יכולים לך לחכות רוצים חידוש מרענן וכמה הברקות תביאי לנו כאלה תמונות שהבנות בהן קצת מישתנות שאם מורידים להן את הפרח מיד נגלה אם יש בינינו תרח חתולון

תגידו...................

כאן זאת המסיבה או שאף אחד לא בא תשרשרו ללא הפסקה תקשיבו גם למוזיקה חתולון אני את הסטייק כבר רוצה הבטן מקרקרת נורא אז קדימה לעבודה ראה זאת כפקודה

חתולון*

New member
חן..... ואני לפקודתך

עומד מוכן ומזומן מביא לך מיד אוזן המן הסטייק לא הצליח ואותי זה הטריח רק חבל על הזמן חתולון ביקשת סטייק קיבלת חמשיר

בתאבון..............

יאלללה התקרבו כבר לשולחן העוף צלוי ומוכן אז קדימה בלי לחשוש תאכלו מהרגל עד הראש לפני שהעוף התקרר ואז יהיה לנו עסק אחר

חתולון*

New member
אחלה מן אחלה.....

ישבנו כולם את ליבנו לסעוד תיזהרו חברים להחליק או למעוד העוף היה טעים ומעולה עד מאד ואני רוצה לאכול עוד ועוד העוף התקרר והוא כבר בבטני אמרת משהו? סתמתי את אזני. חתולון

קלולולולולולולוול בטח מסיבה

והרי המגש עם הריבה חחחחחחחחחחחחחחחחח ואיפה חתלתולון שוב נעלם לי האיקון של הבלון אוף נראה לי שעוד מעט הולכת לישון יווווווווו חרזתי...חיחיחיחיחי

חתולון*

New member
דרדסית

יושבת לך על קצה הירח אכלתי ת´עוף, נשאר רק הריח דרדסית הולכת עוד מעט לישון וכך הלך לנו ה"שותף" הראשון... נראה מי יחזיק מעמד עד הבוקר לי מחכים החברים בסנוקר חחחחחחח איזה סנוקר ואיזה נעליים חתולון

מעשיה....בעוף

אספר לכם איזו מעשיה על עוף שהיה צריך לעבור צליה לא בשמש אלא בתנור וכאן מתחיל כל הסיפור הוצאתי ת´עוף מהמקרר שמתי בשמש על מנת שיפשיר אך אבוי לי .... שכחתי אותו שם בחוץ העוף התכווץ ולא הוציא ציוץ ותפס שיזוף פיצוץ

חתולון*

New member
העוף הזה

העוף הזה שנראה כאן התמונה נראה כמו שיזוף לאחר תאונה היית צריכה יא חן החמודה לתת לעוף החול לעשות ת´עבודה... אבל, בקשה לי אלייך חן ממני למה לא הלבשת ת´עוף בחוטיני? חתולון

אממממממממ

הלבשתי ת´עוף בחוטיני וגם במיני אך השכנה התולעת שלי גנבה חשבה החוטיני יהיה לעצמה מצטערת על החשיפה של עוף צלוי...בלי ציפה

למעלה