קווי "אגד" מהעבר.

מצב
הנושא נעול.
היה ועודנו רקבוריאציה שונה...

קו 431
מחיפה לטבריה דרך נצרת...היה...
היה ועודנו רקבוריאציה שונה...
בשנת 2003 קוצר מסלול הקו ומאז נסע מטבריה עד מגדל העמק, בכל מקרה לפני מספר חודשים הועבר הקו מאגד לחברת "עפיפי" וכיום מופעל על ידם.

אורי404

New member
חזר לפעול קו 995 שונה.

קו 995
חיפה - באר שבע , מבוטל. נסיעה אחת ישירה בקו 991 לאילת, או החלפה בתל אביב.
חזר לפעול קו 995 שונה.
אז ככה: היה את קו 995 מחיפה לבאר שבע דרך נתניה, צומת רעננה, הוד השרון ופתח תקווה ונסיעה דרך כביש 4. עם הזמן צמצמו את הקו הזה ליום ראשון בלבד ולבסוף הוא בוטל. בשנה שעברה חזר קו 995, אך הפעם דרך כביש 6. בכל מקרה מבירת הכרמל לבירת הנגב, ניתן לנסוע גם ברכבת.

חזר לתקופה קצרה ובוטל עקב מיעוט

חזר לפעול קו 995 שונה.
אז ככה: היה את קו 995 מחיפה לבאר שבע דרך נתניה, צומת רעננה, הוד השרון ופתח תקווה ונסיעה דרך כביש 4. עם הזמן צמצמו את הקו הזה ליום ראשון בלבד ולבסוף הוא בוטל. בשנה שעברה חזר קו 995, אך הפעם דרך כביש 6. בכל מקרה מבירת הכרמל לבירת הנגב, ניתן לנסוע גם ברכבת.
חזר לתקופה קצרה ובוטל עקב מיעוט
נוסעים.

אורי404

New member
קודם כל, תודה לשי.

לפי משך הזמן שהנסיעה היתה לוקחת,
זה די מובן.
קודם כל, תודה לשי.
דבר שני: יאיר לאיזה קו 995 כוונתך לזה שבגלגול הראשון או לאחרון? זה שבגלגול הראשון היה טוב לא למי שנסעו מחיפה לבאר שבע, אלא עבור מי שרצו לנסוע מחיפה לצומת רעננה, הוד השרון, פתח תקווה ובר אילן או מי שרצו לנסוע מצומת רעננה, הוד השרון, פתח תקווה, אלוף שדה, בר אילן לכיוון באר שבע. סביר להניח שלקו החדש, שנסע דרך כביש 6 הרכבת היא אלטרנטיבה, מהסיבה שהיא נוחה יותר בנסיעות ארוכות.

harhanegev

New member
אני מדבר על הישן.

קודם כל, תודה לשי.
דבר שני: יאיר לאיזה קו 995 כוונתך לזה שבגלגול הראשון או לאחרון? זה שבגלגול הראשון היה טוב לא למי שנסעו מחיפה לבאר שבע, אלא עבור מי שרצו לנסוע מחיפה לצומת רעננה, הוד השרון, פתח תקווה ובר אילן או מי שרצו לנסוע מצומת רעננה, הוד השרון, פתח תקווה, אלוף שדה, בר אילן לכיוון באר שבע. סביר להניח שלקו החדש, שנסע דרך כביש 6 הרכבת היא אלטרנטיבה, מהסיבה שהיא נוחה יותר בנסיעות ארוכות.
אני מדבר על הישן.
ברגע שקו (כלשהו) היוצא מחיפה ונוסע דרומה, מעיז לפנות שמאלה בצמת רעננה ולהיכנס לבוד השרון ופתח תקוה, אוטומאטית הוא מפסיד הרבה נוסעים, אפילו מעבר למה שההיגיון היה אמור לגרום לנו לצפות.

nitsansh

New member
מבאר שבע לחיפה היה 354

קודם כל, תודה לשי.
מבאר שבע לחיפה היה 354
כיום הוא נוסע רק מבאר שבע לנתב"ג ומופעל ע"י מטרופולין.

alantan

New member
נדמה לי שניצן צודק

354 מעולם לא הגיע לחיפה
זה היה קו 995.
נדמה לי שניצן צודק
זכור לי שבשנות השמונים לפחות הוא כן הגיע עד חיפה. היו לי בתור ילד שני אוגדנים של לו"ז קווים בינעירוניים וקווים עירוניים שניתנו לי במתנה על ידי אחד הסדרנים (נגמר להם התוקף והיה צריך להחזיר להנהלה למחזור). אלה היו בסה"כ הדפסות מהמיינפריים של אגד משודכים יחד למעין ספר. הייתי מבלה שעות בתחקור כל הלו"זים, אבל עם הגיל הלך הזכרון... אבל לגבי 354 בהחלט זכור לי חיפה-באר שבע.

אוהד11

New member
התחלתו של קו ב"ש-חיפה היתה 354

נדמה לי שניצן צודק
זכור לי שבשנות השמונים לפחות הוא כן הגיע עד חיפה. היו לי בתור ילד שני אוגדנים של לו"ז קווים בינעירוניים וקווים עירוניים שניתנו לי במתנה על ידי אחד הסדרנים (נגמר להם התוקף והיה צריך להחזיר להנהלה למחזור). אלה היו בסה"כ הדפסות מהמיינפריים של אגד משודכים יחד למעין ספר. הייתי מבלה שעות בתחקור כל הלו"זים, אבל עם הגיל הלך הזכרון... אבל לגבי 354 בהחלט זכור לי חיפה-באר שבע.

Dannycom

New member
ו- 315 פעל מנתניה לאשדור

ו- 315 פעל מנתניה לאשדור
עד תחילת שנות התשעים. היה לו אולי את אחד המסלולים המפותלים בארץ. בתחילת שנות ה- 90 פוצל הקו ל- 618 מנתניה לתל השומר ו- 315 (בגלגולו הקודם) מרכבת בני ברק לאשדוד. והיה את 325 מבני ברק לאשדוד שעם הפעלתו של קו 350 צומצם לנסיעה אחת בבוקר.

אtני זוכר את ה-995 הישן

חזר לפעול קו 995 שונה.
אtני זוכר את ה-995 הישן
נסעתי בו בתור ילד לפני בערך עשרים שנה, ולא סתם - מחיפה עד ב"ש. זה לקח כמה וכמה שעות טובות.

אורי404

New member
השאלה היא למה?

אtני זוכר את ה-995 הישן
נסעתי בו בתור ילד לפני בערך עשרים שנה, ולא סתם - מחיפה עד ב"ש. זה לקח כמה וכמה שעות טובות.
השאלה היא למה?
אם כבר באוטובוסים, היית יכול לנסוע בקו 991 (חיפה-אילת דרך באר שבע) או אוטובוס מחיפה לתל אביב והחלפה לאוטובוס לבאר שבע.

הייתי אז בן שש או שבע

השאלה היא למה?
אם כבר באוטובוסים, היית יכול לנסוע בקו 991 (חיפה-אילת דרך באר שבע) או אוטובוס מחיפה לתל אביב והחלפה לאוטובוס לבאר שבע.
הייתי אז בן שש או שבע
ככה שתצטרך לשאול את ההורים שלי (ליתר דיוק, את אמא שלי).

סיוט כזה לא שוכחים ../images/Emo13.gif

טוב. זיכרון טוב יש לך.
סיוט כזה לא שוכחים

קובי לו

New member
בסוף שנות ה-80, בתור חייל

סיוט כזה לא שוכחים
גם כן היתה לי נסיעה ב-995. מבאר שבע לביתי (אז גרתי עם הוריי) בחדרה. אני זוכר שבתחנה מרכזית נתניה הנהג עשה 10 או 15 דקות הפסקה (התרוקנות מצד אחד ומילוי מצד שני, קרי שירותים ומזנון). הנסיעה היתה ארוכה מאוד. משהו כמו 2:30 שע' מבאר שבע לצומת אולגה. במכונית פרטית, לא דרך כביש 6, אלא בכבישים החינמיים הרגילים לוקח בין 1:45 שע' מב"ש לחדרה (שבת בבוקר כשאין תנועה) ל-2:10 שע' בפקקים רגילים ולא יוצאי דופן.

אורי404

New member
איזה אדיוטי זה לעשות הפסקה בנתניה.

גם כן היתה לי נסיעה ב-995. מבאר שבע לביתי (אז גרתי עם הוריי) בחדרה. אני זוכר שבתחנה מרכזית נתניה הנהג עשה 10 או 15 דקות הפסקה (התרוקנות מצד אחד ומילוי מצד שני, קרי שירותים ומזנון). הנסיעה היתה ארוכה מאוד. משהו כמו 2:30 שע' מבאר שבע לצומת אולגה. במכונית פרטית, לא דרך כביש 6, אלא בכבישים החינמיים הרגילים לוקח בין 1:45 שע' מב"ש לחדרה (שבת בבוקר כשאין תנועה) ל-2:10 שע' בפקקים רגילים ולא יוצאי דופן.
איזה אדיוטי זה לעשות הפסקה בנתניה.
הרי עוד כארבעים דקות מגיעים לחיפה. הגיוני יותר מבחינת זמן ומרחק היה לעשות הפסקה בפתח תקווה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה