בעיקר בזכות פרדי מרקורי, לדעתי הזמר הטוב ביותר בהיסטוריה של הרוק ומלחין מוכשר מאוד בעצמו. מלבד Bohemain Raphsody הנצחי, השירים האהובים עלי הם The Show Must Go On Love Of My Life Under Pressure Radio Ga Ga.
לזבל שהם הוציאו.... אז אני אמליץ על כמה שירים!!! the loser in the end brighton Rock (מומלץ לגיטריסטים מבינכם) death on two legs the prophet song tie your mother down white man the millioner walts (שוב ... לגיטריסטים) dreamers ball save me תורידו ותהנו ...
וזה דווקא אחד השירים האחרונים שלהם לפני שפרדי נפטר, ככה שזה מראה שאם פרדי לא היה מת, אני מאמין שהם היו לאט לאט חוזרים ליצור מוזיקה איכותית אחרי כמו בסבנטיז, אחרי שקצת סטו מדרכם באמצע האייטיז, כל האלבום של Innuendo מצוין לפי דעתי.
אבל ההופעה ההיא הוכיחה רק דבר אחד .... שלמרות התמסחרות הלהקה... לא היה שום אפשרות להמשיך אותה ללא פרדי ... כל השירים שבוצעו שם ... (שאת כולם אני מכיר וחלקם אני אוהב) בוצעו ממש ממש רע!! היחיד שעוד איכשהו עמד במשימה היה ג´ורג מייקל עם somebody to love ...
GNR עם אלטון ג´ון ל Bohemian Rhapsody. וגם הגירסה של ג´ורג´ מייקל עם בריאן מאיי ל Somebody To Love באותה הופעה לזכר פרדי, דווקא לא רעה בכלל.. בכלל ה Tribute לזכר פרדי הייתה אחת ההופעות הכי גדולות בכל הזמנים. בכלל אני חייב להשיג את הבוטלג שלה..למישהו יש ? או קלטת של כל ההופעה ?