קווין??

epitaph

New member
ולמה בדיוק ציפית?

אם אתה רוצה שירים יותר "כבדים" שלהם נסה את השיר Red וגם את 21st Century Schizoid Man.ולא תמיד גם קל להתחבר לשירים שלהם בפעם הראשונה.

Bodom-child

New member
קרל היקר...

מאיזה אלבום לקוח השיר starless ? ואולי תתן לי קצת פרטים על הלהקה ? אתה יודע, שאלות טריוויה שכאלו.

epitaph

New member
אה....שכחתי פרטים בקשר ללהקה...

בכול מקרה אני שם לך קישור שיסביר לך על הלהקה יותר טוב ממה שאני אי פעם אצליח להסביר

MuffinMan

New member
בדיוק אתמול בלילה

הלכתי לישון עם RED ברקע.... רק חבל שנרדמתי אחרי 2 דקות מהשיר הראשון

funkbass

New member
קודם כל

הוא אמר אחת הלהקות הטובות בעולם !!! למרות שאני לא המעריץ הכי גדול של הלהקה ,רואים שמה שכתבת מתבסס על המעט שאתה מכיר ולא אוהב ... תקשיב לאלבומים כמו queen queen2 a night at the opera a day at the races news of the world באלבומים האלה אפילו כתוב בגאווה שאין שם סינטי רק גיטרות בס תופים ופסנתר ... ויש לך שם מכל הסגנונות שרק תרצה .. הם נגעו בכ"כ הרבה סגנונות שהדבר האחרון שאתה יכול להגיד על האלבומים האלה זה שהם צפויים!!!!

starless

New member
מממממ זה מה שאמרתי

שהדיסקים הראשונים שלהם מעולים אבל משנות ה80 הם מנגנים פופ פשוט , וזה רק כדי לעשות כסף , אני חושב שלהקה שנחשבת להכי טובה בעולם צריכה להראות איזשהו קו מסויים , רמה מסויימת ולא לקפוץ ממעולים לזבל טהור , ותאמין לי ששמעתי אותם , שמעת מה שפרדי מרקורי עשה לבד למשל? זה מראה לך בדיוק למה נהפכה הלהקה

theAMP

New member
אין להקה אחת שציינת עכשיו....

שהיא לא להקה ממוסחרת קינג קרימזון להקה שעד היום מוכרת מליונים רדיוהד מככבים לך באמטיוי כמעט בכל שעה של היום ולא פעם מקבלים את התואר "הלהקה הכי טובה בעולם" (למרות שיש לי כמה דברים להגיד על זה), בנוגע לאופת´ אני לא יודע כי אני לא מכיר ופינק פלויד... עשה לי טובה... אני מכיר מישהו שלא אוהב את פינק פלויד (אגב היום, יום שישי, 2 בלילה עד 5 בבוקר ספיישל פינק פלויד בגלי צה"ל 96.6)?!?!?

Hangar18

New member
קווין? הסולן גומו הלהקה פסדר..

חוץ מהעובדה שהם היפים

Flash_Gordon

New member
קווין

סוף סוף עלה פה לדיון הנושא של קווין.קווין היא אהבתי הראשונה לדעתי באמת כל האלבומים שלה עד 79 טובים. בייחוד queen 1 ן-2 ובעצם כולם. זוהי אחת הלהקות היחידות בעולם שמצליחות לרגש אותי כשאני שומע את השירים שלה, וכשאני שומע אני לא מאמין שזאת מוזיקה מלפני 30 שנה. כל כך חדשנית ומיוחדת והקול הזה, אך הקול של פרדי מרקיורי. זה זמר אמיתי. קשה לי היום להסתכל על מוזיקה "מודרנית" על כל סוגיה וזרמיה ולמצוא משהו שמגיע לרמה של קווין. אני יודע עכשיו שכל פלוץ פה ייקפוץ ויגיד : "מה? איך אתה יכוךל להגיד את זה ? יש לך את רדיוהד ואופת´ וקקה ומייקה." זה לא מעניין. שכל אחד ישמע מה שבראש שלו אם לכם עושה טוב לשמוע שירים על מוות ולי עושה טוב לשמוע שירים של "היפים" על פייות ואהבה אז שככה זה יהיה. אני לא רוצה שינסו עכשיו לשכנע אותי במאות הודעות נגררות וחסרות טעם לשמוע להקה כזאת או אחרת. אני יודע מה טוב לי, ואתם בטח יודעים מה טוב לכם. חבל שבמקום לדבר על מוזיקה בפורום הזה אנחנו מדברים על מי מסריח ומי לא. אבל חבל על מי שמת. בקיצור אם לצטט את מושא ההודעה הזאת What ever you do in life´ do it in style (freddie mercury) 1 לילה טוב והרבה מוזיקה ואושר

דפוקה!!!

New member
קווין להקה מטומטמת לדעתי

אחותי מזיינת לי ת´שכל איתם..והם בכלל לא משו לדעתי

חולוני

New member
קווין היא עדיין הלהקה האהובה עליי

מאז שאני ילד קטן. גדלתי על קווין, ואני עדיין מתרגש כל פעם שאני שומע אותם מחדש.

badphish

New member
האירוניה חוגגת

איך אץ הגזמת שאני עשית הערה ציניית על סליפנוט ואת הולכת וכותבת חרא של להקה עכשיו תחשבי נכון שזה לא היה משהו שמישהו אחר אמר לך משהו כזה???

למעלה