קווין??

a_duck

New member
באמת מסריחים...

סתם להקה של מתלהבים והמוזיקה שלהם מסריחה (לדעתי...ואני דווקא די אוהב פאנק) ועוד יש את המפגרים שחושבים שהם המציאו את הפאנק...

Bodom-child

New member
תראה

הם לא המציאו אבל הם היו הלהקה הראשונה שממש עלתה לעיניין הציבורי והעלתה את הפאנק מהמחתרתיות היחסית שהיתה לו.

כל מה שהם עשו זה...

כל מה שסקס פיסטולז והמפיק המזדיין שלהם עשו זה להפוך את הפאקינג לטרנד מסריח שבו העקרונות לא חשובים וכל מה שקובע זה הלוק...

a_duck

New member
כן אני מסכים...

אבל זה כמו להגיד שמטאליקה המציאו את המטאל...כי הם בין הראשונים שהתפרסמו...

Sham 69

New member
יש להם רק 2 שירים טובים

ANARCHY IN THE UK GOD SAVE THE QUEEN ומשום מה .. רוב סרטי התעודה על הפאנק הם עליהם ולרוב אומרים שהם הכי השפיעו על הפאנק .. ושהם המציאו את הפאנק .. וכו´ ..

כי רוב סרטי התעודה על פאנק...

הם סתם חרא שאנשים שלא מבינים מהחיים שלהם עשו...

Bodom-child

New member
בקשר לקרימזון

רק לאחרונה, בזכות עדי, נחשפתי ללהקה המדהימה הזו. אמנם אני שמעתי רק את האלבום in the court of the king crimson, אבל אני מתכוון לשמוע עוד בקרוב. בהתחלה כששמעתי את האלבום לא ממש התלהבתי ממנו. כנראה זה היה בגלל שברוב טיפשותי שמעתי אותו בתור רקע לגלישה באינטרנט. אבל בשלב מסויים התבודדתי רק אני עצמי והדיסק וקראתי את הליריקס שלו, והתברר לי שלפני עומדת אחת מהלהקות החשובות ביותר.

starless

New member
דרך אגב

אני ועדי בין החובבים הכי גדולים שלה פה. (שמות שלנו לקוחים משירים שלהם ) ורוצה המלצות? כי יש לי את כל הדיסקים החשובים שלהם והליקריקס והמויסקה יחד מהפנטים ואי אפשר לשמוע אותם כרקע צריך לשמוע בשקט לפני השינה עם אוזניות יש הרבה ניואנסים בהם הרבה טרוף , שלוב של גיטרות , כינורות , חלילים, אבובים , קלרינטים ועוד ועוד עוד .

November rain

New member
נשמע מעניין...

אני האמת לא מכיר אותם אבל נראה לי שזה בהחלט הפסד... ככה שאני אשמח אם תמליץ על שניים שלושה שירים טובים שלהם ( לא יותר, רק את אלה שלדעתך הכי טובים והכי מאפיינים אותם ). תודה מראש.

starless

New member
פשוט

קח את שני שמות מנהלי הפורום (חוץ מבודום ) ויש לך את השירים הכי יפים ומיצגים . אתה יכול להוסיף גם את i talk to the wind הלהקה באנגלית king crimson

November rain

New member
תודה...

עכשיו אני מבין מה פשר הכינויים שלכם, אם כי טרם שמעתי את השירים... אני יוריד אותם יותר מאוחר היום. בכל מיקרה, אפשר לשאול איזה סגנון זה קרימזון? ( שלא יבוא לי בהפתעה איזה משהו שאני לא ממש סובל... )

November rain

New member
חחח....

רציני...? בדיוק מזה "חששתי"... אמממ... אני יוריד בכל זאת משהו שלהם, העניין הוא שאני לא ממש אוהב פרוגרסיב... אבל מי יודע אולי אני יופתע לטובה...

November rain

New member
קרימזון...

לא נותנים חוות דעת לאחר שמיעה של שיר אחד אבל את מה ששמעתי לא בדיוק אהבתי... ( שמעתי בינתיים רק את epitaph ). להגיד את האמת לא ציפיתי למשהו כל כך שקט... מה שכן ציינתם שבהתחלה שמעתם את זה כמוזיקת רקע וגם לא אהבתם אז אולי דעתי תשתנה לאחר שאני יתעמק יותר... נ.ב - לא זוכר מי אמר ש opeth הם גדולים אבל הוא בהחלט יודע על מה הוא מדבר...

דרך אגב

בלי קינג קרימזון וחבריהם הפרוגרסיביים, לא היה אופת´ ששואבים הרבה מאוד מהלהקות האלה, לא פחות ממה שהם שואבים מעולם המטאל.

November rain

New member
כבר דיברנו על זה ...

יכול להיות שזה נכון, אבל זה עדיין לא אומר שאני צריך לאהוב אותם. גם אם אופת´ קיימים בזכות להקות אחרות שהיו קיימות ושואבים מהם מה שלא יהיה, אני עדיין יכול לאהוב אותם בזכות עצמם ולא לאהוב את "קרימוזן וחבריו". ואין לי שום דבר נגד פרוגרסיב אני פשוט ממש לא מתחבר לזה. בכל מיקרה, באמת ציפיתי למשהו קצת יותר כבד אם לומר ככה... אחרי ששמעתי אותו מספר פעמיים נוספות הוא דיי חביב אבל לא יותר מזה ( רק דעתי כמובן ).

Bodom-child

New member
אף אחד

לא אמר שאתה צריך לאהוב אותם... כל להקה שאבה השראה מלהקה אחרת לפניה וזה ממש לא אומר שאתה חייב גם לשמוע את הלהקה ממנה הם שאבו, אבל בהרבה מקרים מתחילים לקשר בין כל מיני דברים משותפים בשירים וזה יכול להיות ממש מעניין. לפי דעתי פרוגרסיב זה סגנון שאתה צריך להגדיש לו את מלוא צומת הלב. אפשר להקביל את זה לטלוויזיה. כשאתה רואה טלוויזיה אתה מקדיש את כל צומת הלב שלך אליה. תיקח דיסקמן או מינידיסק או ווקמן, תעצום עינים ותלחץ על ה play. that´s the spirit...

למעלה