קווין??

Yoni16

New member
קווין??

למה אף אחד לא מתייחס פה לקווין....אחת מלהקות הרוק היו טובות ומגוונות שהיו אי פעם? תגיבו ותתייחסו

Aeroguy

New member
הרבה יותר מנחמדים

פורצי גבולות, יחידים מסוגם, מדהימים. אחת מהלהקות הגדולות אי פעם.

אף אחד לא עוצר אותך מלהתייחס

ואולי אם תכתוב הודעות שקצת יותר מעוררות דיון מההודעה הזאת תוכל לפתח על קווין דיונים לתפארת.

חולוני

New member
אני אוהב את קווין

אבל אם אין משהו מעניין לכתוב עליהם, אז אל תכתוב בכלל, במקום סתם להתבכיין למה לא מדברים על X ועל Y. אתה רוצה לדבר עליהם ? בבקשה, אף אחד לא מונע בעדך.

funkbass

New member
queen

יש להם 14 אלבומים שמתוכם אני יכול לשמוע רק את ה 7 הראשונים .... מהאלבום הראשון בלי שם בשנת 73 עד האלבום the game שיצא ב 79/80 הם היו מוזיקאים ... ומאז ומאז ועד היום ... הם ייצרו זבל תעשייתי אבל לפעמים בין לבין הם נזכרו שהם מוזיקאים והוציאו משהו טוב ....

חולוני

New member
כן, מסכים.

באייטיז הם התדרדרו..למרות שהיו להם מדי פעם כמה יציאות מעולות.. ( The Show Must Go On, Who Wants To Live Forever, Radio GaGa, ועוד כמה..) אבל עדיין, הם הלהקה האהובה עליי מאז שאני ילד קטן. ואני עדיין חושב שאין על Bohemian Rhapsody.

theAMP

New member
בנושא הזה...

אין לי דעה, אבל כל מה שאני יודע זה שהשיר הכי אהוב עלי שלהם הוא innuendo שיצא בתחילת שנות ה90

SMILE 4 NOTHING

New member
קווין מעולים!והיה לי דג´וו

עם ההודעה הזאת אבל עזוב!אני חולה עליהם!אבל יש להם יציאות ממש מאכזבות עם כל ההתמסחרות וכל זה אבל הם בעיקרון אחת הלהקות הטובות בעולם לדעתי!

starless

New member
בעולם?

להקה שמתמסחרת ונהיית פופיטית ועלובה לא יכולה להיות הכי טובה בעולם רוב החומר שלהם לא טוב, רוב החומר שלהם צפוי , רוב החומר שלהם משעמם , יש להקות הרבה יותר טובות , ועכשיו בהצהרה היומית , אני חשוב שקינג קרימזון הם הלהקה אולי גם רדיוהד , ועכשיו יש לי את הלהקה התורנית (עוד להקה שנמצאת למעלה אצלי ויעקב וכל מי שהמליץ הזמנתי את רוב הדיסקים שלהם חוץ מהאחרון ) היא אופת´ נכון שהיא מטאל וזה לא לרמה שלך או משו , אבל הנגינה הסגנון האינטיליגנצייה בשירה שכתיבה בהכל , זאת הלהקה כי טובה בעולם לפי דעתי , ויש עוד כמה פינק פלויד למשל.

SMILE 4 NOTHING

New member
לא אמרתי שמטאל זה לא

לרמה שלי!אני פשוט לא אוהבת,לא מתחברת!וקווין לדעתי ממש טובים!ואגב PINK FLOYD הם הלהקה הכי טובה ששמעתי מעודי,תגידו שלא שמעתי מספיק,תגידו מה שאתם רוצים פינק זה כבר מוזיקת-על!זה איכות ויופי,אתה מגיע איתם לנירוונות כ"כ גבוהות שאפשר לקבל רק אצלם ובמוזיקה קלאסית!כן!אל תהרגו אותי!

starless

New member
את לא מקשיבה לדברים הנכונים

לפי דעתי ואני מסכים בקטע של פינק פלוייד אני לא שומע הרבה רוק קלאסי הרוב פאנק ומטאל , וכמה יוצאי דופן ואת צודקת בקטע של פינק פלוייד, ובכל זאת לנסות הכל לא הרג אפאחד

November rain

New member
אממ...

אתם ממהרים להגיד להקות כהכי טובות בעולם... העובדה שאתם אוהבים להקה מסוימת ולא משנה מאיזה סגנון ואם זה מטאל או לא לא הופכת אותה ישר ללהקה הכי טובה... למעשה, אני לא חושב שיש כזה דבר להקה הכי טובה כי כמו שאף אחד לא מושלם גם שום להקה אינה מושלמת... מה עוד שיש כל כך הרבה סגנונות ( במוזיקה עצמה ומטאל בפרט ) שאי אפשר להשוות ולהגיד "זאת הלהקה הטובה ביותר" שכן יש סגנונות מנוגדים לגמרי... אולי בהתייחסות לסגנון מוים אפשר לציין להקה אחת במיוחד שעולה על האחרות ( וגם זה נעשה על פי טעמו של המאזין... ). אמממ... זאת רק דעתי שלי.

November rain

New member
תיקון ...

להגיד = להגדיר מוים = מסוים סליחה מראש...

SMILE 4 NOTHING

New member
דווקא הקשבתי אבל

לא רציני,לא אהבתי אז עזבתי את זה.אבל הזזת לי משו באונה השמאלית אז אני בעזרת ה´ יקשיב. אמרת שאתה שומע פאנק.אתה אוהב SEX PISTOLS?

starless

New member
אוהב

והם די מצחיקים אותי ויש סרט ענק שעשו עליהם זעם וזועמה תנסי להשיג איכשהו

SMILE 4 NOTHING

New member
זהו!ידיד שלי הבטיח להביא לי

אותו אבל כבר כמה חודשים אנחנו לא ממש בקשר ואין לי איך להשיג אותו!(את הסרט)

סקס פיסטולס

סתם להקה מסריחה, שגרמה לפאנק להיראות עלוב, והרסה את התדמית של הפאנק לתמיד... סתם חרא שיוצר בשביל להרוויח הרבה כסף, הלהקה הזאת היא תרמית מוחלטת אם לא ידעתם...

למעלה