קווין??

yoavsc

New member
אחת מהלהקות האהובות עלי

בעיקר בזכות פרדי מרקורי, לדעתי הזמר הטוב ביותר בהיסטוריה של הרוק ומלחין מוכשר מאוד בעצמו. מלבד Bohemain Raphsody הנצחי, השירים האהובים עלי הם The Show Must Go On Love Of My Life Under Pressure Radio Ga Ga.

funkbass

New member
אני רואה שאנשים מתייחסים רק

לזבל שהם הוציאו.... אז אני אמליץ על כמה שירים!!! the loser in the end brighton Rock (מומלץ לגיטריסטים מבינכם) death on two legs the prophet song tie your mother down white man the millioner walts (שוב ... לגיטריסטים) dreamers ball save me תורידו ותהנו ...

epitaph

New member
רק הערתי הערה שאני אוהב את השיר

זה הכול...

חולוני

New member
Innuendo מעולה.

וזה דווקא אחד השירים האחרונים שלהם לפני שפרדי נפטר, ככה שזה מראה שאם פרדי לא היה מת, אני מאמין שהם היו לאט לאט חוזרים ליצור מוזיקה איכותית אחרי כמו בסבנטיז, אחרי שקצת סטו מדרכם באמצע האייטיז, כל האלבום של Innuendo מצוין לפי דעתי.

yoavsc

New member
למי שאהב את Innuendo

שיוריד את הגרסה מההופעה לזכרו של פרדי מרקורי, מ92, בביצוע עם רוברט פלאנט.

funkbass

New member
אני אישית לא ממש אהבתי

אבל ההופעה ההיא הוכיחה רק דבר אחד .... שלמרות התמסחרות הלהקה... לא היה שום אפשרות להמשיך אותה ללא פרדי ... כל השירים שבוצעו שם ... (שאת כולם אני מכיר וחלקם אני אוהב) בוצעו ממש ממש רע!! היחיד שעוד איכשהו עמד במשימה היה ג´ורג מייקל עם somebody to love ...

epitaph

New member
אני לא אסלח לג´ורג´ מייקל...

על זה שהוא הרס את Roxanne של Police בקאבר המזוויע שלו (בלשון המעטה).

yoavsc

New member
זה ברור. פרדי פשוט ענק

זה כמו הביטלס בלי לנון ובלי מקרטני או זפלין בלי ג´ימי פייג´ או הדורז בלי מוריסון

חולוני

New member
אני דווקא אהבתי את הביצוע של

GNR עם אלטון ג´ון ל Bohemian Rhapsody. וגם הגירסה של ג´ורג´ מייקל עם בריאן מאיי ל Somebody To Love באותה הופעה לזכר פרדי, דווקא לא רעה בכלל.. בכלל ה Tribute לזכר פרדי הייתה אחת ההופעות הכי גדולות בכל הזמנים. בכלל אני חייב להשיג את הבוטלג שלה..למישהו יש ? או קלטת של כל ההופעה ?

חולוני

New member
אתה יכול לעשות לי טובה ?

ולרשום את כל רשימת השירים בהופעה כולל מי ביצע אותם.. ואת כל השירים שהיו בהופעה, כולל השירים שהם לא של קווין.. תודה.

למעלה