קוגה ריו בערוץ 10

ההדגמות שם מזכירות לי

מזל טוב לחליוה. בכל זאת.. סרטון של "מאסטר" שמדגים על חניכים חיתוך כזה עם חרב ובטעות חותך לתלמיד שלו את הגרון.... ראינו והזדעזענו מזה אז ומאז אני לא יכול לראות את זה עוד. מורה שמכה לתלמיד בנקודת תורפה מסוכנת שתוצאתה יכולה להסתיים במוות וודאי הוא חסר אחריות מצידו.

Raffael

New member
השאלה עמית, היא איך הוא מכה.

חליווה נראה מיומן, מקצועי ורציני בסרטון הזה.

זה נכון. ואז הוא פותח את הפה:

מה זו "השיטה הכי קטלנית בעולם"
עצם ההשוואה (הלא מלומדת) לאחרים והציון הטוטאלי - יש בו משהוא שמרתיע מלגשת. לטעמי לפחות. ועד כמה שידיעותי משגות (ואשמח לתיקונים) הרי שעם מאסטר זה - חליוה נפגש והוא כבר אמן לחימה ותיק... הלא הוא גדל אצל גדי סקורניק, לא
ואצל מי שהוא גדל - הרי שלאותו אחד, הוא חב את חסד נעוריו - ולו בכדי הזכרתו במשפט ... חוצמיזה: חליוה מלא בלהט חיובי, כוונה - הוא מיומן ותנועתו יפה וזורמת. גם המאסטר מחו"ל נראה בן אדם חיובי
. שאפו על הכתבה.

zoti

New member
עליך בנו בתור קונטרה לאריק.

בשביל לאזן את המשכן.

d y s

New member
זוכר?

"אני טרם ראיתי קיק בוקס טוב משל התאילנדים, האבקות טובה משל הברזילאים, לחימה בחרב ארוכה לשתי ידיים הטובה משל הסמוראים (תיכף יבוא אלכס ז'לזניאק ויהרוג אותי ) והפיליפינים - העכברים האלה (עשיו תבוא נטע ותהרוג אותי): עם הסכין שלהם... מנייע'שה".

יש הבדל בין להגיד

"לא ראיתי עד כה שימוש כמה מרהיב בצבעים כמו בציורי רנסנס איטלקי" ובין "אומנות רנסנס איטלקית היא הכי טובה בעולם". אתה מבין את ההבדל הזה, נכון?

אוייש: ../images/Emo85.gif, ../images/Emo85.gif ...

לו השקעת ברזי מיומנות הבנת הנקרא (הבלתי נקרא שלי), את אותה האנרגיה שאתה משקיע בנסיונות שלך להוכיח אותי (
) היית (גם אתה) מבין שמה שכתבתי הוא ההיפך ממה שחליוה אומר.
אני מקבל כי יש מי שמחזיק באמתחתו את הפתרון נקודתי הטוב ביותר (ראה ציטוטי) ... אבל לא את הפתרון הכולל הטוב ביותר והטעם הוא פשוט: א. יש עוד אנשים חכמים ומוכשרים - לפחות כמונו ואין אנו מכירי ולו את מקצתם. ב. ישנן אמיתות שונות למצבים שונים: האמנות לחימה היעילה ביותר לקרב חבטות - אינה היעילה ביותר לקרב קרקע... האמנות לחימה היעילה ביותר בסכין, אינה היעילה ביותר בקרבות רומח וכיוב'. כל עיוור ממש חלק אחר ב-
ולכל עיוור יש את השקפתו לגבי כיצד נראה פיל שלם... וכולנו עיוורים במידת-מה. שלמות באמנויות לחימה לטעמי, היא הפתיחות והנכונות ללמוד מכל מי שחכם בתחומו. וגם אז: גם אחרי שהרכבת לך את הפסיפאס שלך (בחייב להיות חי, נושם ומשתנה אחרת יתנוון), זו איוולת לחשוב שאין בילתך.

נכון יובל, האיש רואה את הפסגה וכבר שוכח

את החמור עליו הוא רכב עד אליה. אין כוונתי דווקא לחליווה, איני מכיר את הענין. כוונתי היא כללית.

shlomym

New member
לגבי החרב...

יש לא מעט טריקים לגבי פעלול כזה או אחר הן בשבירות והן בחיתוכים יובל ולהקתו
יודעים לבטח,שסכין לא חותך אנכי,במיוחד אם הוא קהה אלא רק ע"י פעולת חיתוך שהיא אופקית +אנכית או מעגלית לא מבין,למה צריך את ההוקוס פוקוס הזה? ובכדי ,שתבינו שבאמת איני מצדד בכך או אחר אבקר גם את שלי לא מעט רואים הדגמות של אינצ' פאנצ' בוינג צ'ון א אין לזה שמוש קרבי,זה רק אינדיקטור ב רוב המדגימים מעיפים את האדם שמחזיק להם את הפד,רחוק רחוק מה שמעיד על איכות ירודה של התפוצצות,שאם כן,הוא היה נשאר במקום,או אולי זז קצת,ובולע באהבה את המכה. או שימוש בלוחות אבן ארוכים זה עוד מימים עברו כנראה תרגילים שיווקיים אבל כמו שכבר נאמר,שיש צרכן תמיד תמצא מוכר

למעלה